e kjo po.....me e veshtire s'ka ku te shkoj;):D
hareid Papirus rex 22 Jul 2015 #42 Aki said: Gjeje kte filmin e animuar tani te shohim View attachment 1700 Click to expand... Big Bong...........
Aki said: Gjeje kte filmin e animuar tani te shohim View attachment 1700 Click to expand... Big Bong...........
n00b Forumium maestatis 22 Jul 2015 #56 @Aki film i Tim Burton me siguri, pare nga imazhi... ai i fundit ndoshta? The night before Christmas?
@Aki film i Tim Burton me siguri, pare nga imazhi... ai i fundit ndoshta? The night before Christmas?
Aki Paint It Black 22 Jul 2015 #58 Ok spaska vene asnje, do ve une nje skene filmi (per inat te hareid do e bej te veshtire , ishalla se gjen :/)
Ok spaska vene asnje, do ve une nje skene filmi (per inat te hareid do e bej te veshtire , ishalla se gjen :/)
agim40 Valoris scriptorum 22 Jul 2015 #59 Aki said: Ok spaska vene asnje, do ve une nje skene filmi (per inat te hareid do e bej te veshtire , ishalla se gjen :/) View attachment 1707 Click to expand... e gjeta si quhet ky filmi...... 이벤트 호라이즌
Aki said: Ok spaska vene asnje, do ve une nje skene filmi (per inat te hareid do e bej te veshtire , ishalla se gjen :/) View attachment 1707 Click to expand... e gjeta si quhet ky filmi...... 이벤트 호라이즌
Aki Paint It Black 22 Jul 2015 #60 Hahahahah ec e lexoje kte, pertheje ca per ne te vdekshmit, ne nje gjuhe nga universi jon