GJARPRI DASHURISE

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: GJARPRI DASHURISE

Me fal, pse nuk na thua kush e ka shkruar, cfare tregon romani, pse te ka bere pershtypje?

Eshte e cuditshme menyra si hapni tema pa thene me pare mendimin tuaj :confused:

Adonis

Primus registratum

po ti dija detaje te tille nuk do ishte nevoja te shkruaja ketu ok. me kane thene se exsiston nje liber me kete emer dhe eshte i bukur prandaj kerkova ndhimen tuaj te gjej autorin ? dhe te di dicka me teper per kete liber.

anis

Primus registratum

liber i bukur?!?!?!
oh zot!
nese ky "liber" eshte cilesuar liber me krijon probleme lere pastaj "i bukur" ..
edhe vete autori (turk) nuk e mori kete guxim..
ngjan me ato broshurat e kohes se gjimnazit, ku flitej per nje kalvar dashurie me happy end.
qe sot i lexojne vetem 12-13 vjecaret e ndonje province te theeeelleeeeeeee.
po une pse e lexova?!?! ma donte puna, per fat te keq, ketu e ca (4-5) vjet me pare.

P.S. sorry, per gjuhen e perdorur!

Miss '30

Primus registratum

Sa per kuriozitet, a na thua kush ishte ai qe e shkroi, thjesht sa per informacion per te MOS e lexuar
Tung!!!!!!
:smash:

M

mimoza

Guest
Kete roman nga turqishtja ne shqip e ka perkthyer Mustafa Greblleshi, un e kam lexuar dhe me ka lene shume pershtypje :)

M

mimoza

Guest

Me fal, pse nuk na thua kush e ka shkruar, cfare tregon romani, pse te ka bere pershtypje?

Eshte e cuditshme menyra si hapni tema pa thene me pare mendimin tuaj :confused:
romanin e ka perkshyer ne shqip Mustafa Greblleshi

M

mimoza

Guest

po ti dija detaje te tille nuk do ishte nevoja te shkruaja ketu ok. me kane thene se exsiston nje liber me kete emer dhe eshte i bukur prandaj kerkova ndhimen tuaj te gjej autorin ? dhe te di dicka me teper per kete liber.[/quot

Mustafa Greblleshi :)

A

Aulon

Guest
Eshte nje nder libratt me te bukurra per Dashurii kaqq te vuajttshme dhe emocionuese per te dytt te dashuruarrit ...Skka marr shum kohh kyy liber qe lexova 10 orre;; po besoni qe ne shum vargje kam qarr , se sdii jam edhe un si ashtu nje vajzze si Naxhia , porrr :S:S:((
"Gjarperi i Dashuris" Librri me i dashur per mua ..Shpresoj qe edhe un ndoshta do te behem shkrimtare te shkruajj Historin e Dashuris sime po qe shum prekse pzz :(
"MOs Luanii me Dashurin e Vertette "

O

ohee

Guest
E kam lexuar para 2-3 viteve nuk e di sakt... por te them te drejten me ka pas pelqyer shum... ja vlen ta lexoni

p.s: naxhita ishte vajza, po djali si e pat emrin se pasna harruar ?

Shkrimtari

Forumium maestatis
ky eshte nje nder romanet me te bukura dhe e kam lexuar dhe me pelqen shume.
para nja 6 vitesh e kam lexu dhe eshte shume i bukur.
e mbaj mend ene sot/