Gezuar Vitin e ri 2003!

zana_e_malit

Primus registratum
Gezuar Vitin e ri 2003!

Gezuar te gjitheve dhe per shume vjet! Perfitoni te uroni ata qe keni me shume per zemer dhe shprehni deshirat tuaja per vitin qe vjen. Cfare do te donit tju plotesonte gjyshi i viti i ri ??

Cassandra

Primus registratum
Re: Gezuar Vitin e ri 2003!

Se pari urimi /pf/images/graemlins/smile.gif

Gezuar Vitin e Ri te gjitheve... Good Luck and may all your dreams come true.
fireworks.jpg

Deshira ime??? Do te doja qe vitin tjeter ai dikush qe kam perzemer te mundej te vinte ketu ku jam une...

By the way... une vitin e ri do e kaloj ketu
----->>>
homepage-Rome.gif

Dmth ne Rome.. jo ne mes te koloseut eee... /pf/images/graemlins/tongue.gif

edda

Primus registratum

sonte eshte nata e fundit per 2002 qe rri ne af keshtu qe perfitoj nga rasti tju pershendes te gjitheve GEZUAR KRISHTLINDJET DHE VITIN E RI.

Cfare do te donit tju plotesonte gjyshi i viti i ri ??

Fatmiresisht ato qe enderroja po behen realitet..do te doja qe thjesht te me shtohej pak rroga dhe te mos kem probleme shendetsore siç pata kete vit qe po shkon.
Nje puthje te gjitheve
ciao ne 2003

zana_e_malit

Primus registratum

shpresoj per ty eda, sidomos per shendetin se te tjerat shkojne e vine:)Ta di hallin se edhe une skam qene dhe aq mire kete vit:)

DANA

Primus registratum

Gezuar te gjitheve! Gjyshi i vitet te ri dua te me sjelle zanen e malit nw tirane. /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Gxum E per shum vjet T gjithve ene bofshi qejf atje kudo qe te jeni ...Vit i Mbare qofte per te gjithe ...

TEDI

Valoris scriptorum

Gezuar Bardho Vitin e ri dhe bofsh qejf ... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

zana_e_malit

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]Gezuar Bardho Vitin e ri dhe bofsh qejf ... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ne dasem bardho ishalla kete vit! :rockband:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga zana_e_malit:
[qb]do bejme dasem kete vit????[/qb]
Kismet po majaft ene te Lejm te Tjeret te POstojne Urimet e Tyre Per Vitin e Ri... :cool:

assassino26

Primus registratum

Gezuar vitin e ri 2003 te gjitheve.Ishalla mo shum men per disa ky vit i ri qe vjen masnej vitet e tjera avash avash u sjellshin edhe pare.Per ata qe kan men vetem pare edhe shnet ky vit i ri

Guest

urime edhe nga une dhe ju plotesofshin te gjitha deshirat .