GEZUAR HaRaPi !!!!

ADRIA

Primus registratum
Re: GEZUAR HaRaPi !!!!

HARAP QE TE KAM SI SHPIRT, MEQE JE KESHTU POETIK SI PUNA IME! :tipsy:

E di qe s'eshte ditelindja jote, por edhe ç'fare pastaj!? S'duhet te jete nje dite speciale qe te urohen njerezit e mire apo jo?! LOL /pf/images/graemlins/tongue.gif Une prape se prapi dua te te uroj ty si mik te mire qe te kam OK?! OKIE DOKIE! JE YLL I TALENTUAR BABE!

U BEFSH 1000 VJEC PO DESHE dhe kujdes ca me kete Sexi Fierake se e ka kapur keq me ty me duket /pf/images/graemlins/tongue.gif S'ka faj çupa jo se ka rende ne sevda me ty! LOL

ADRIA :cool:

H

harap

Guest

sguxon njeriu te ik me pushime se te ndryshojne edhe daten e lindjes /pf/images/graemlins/smile.gif
ore spo marr vesh mire se kete sexy firaken e njoh po kjo adria po me duket e re ketej nga lagjia jone.
pastaj une jam bere cun serioz edhe slejoj me spekullime /pf/images/graemlins/smile.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

e kam vu re dhe une......... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

H

harap

Guest

shyqyr nje qe me ka kuptuar /pf/images/graemlins/smile.gif

SEXY_FIERAKE

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HaRaP:
[qb] sguxon njeriu te ik me pushime se te ndryshojne edhe daten e lindjes /pf/images/graemlins/smile.gif
ore spo marr vesh mire se kete sexy firaken e njoh po kjo adria po me duket e re ketej nga lagjia jone.
pastaj une jam bere cun serioz edhe slejoj me spekullime /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
popo serioz shum ti.....po si sthe nje flm dreq te gjith te kan uruar...(edhe pse sesh ditlindja jote) lol /pf/images/graemlins/laugh.gif

H

harap

Guest

flm me .
po pse doni te me plakni kaq shpejt se marr vesh /pf/images/graemlins/smile.gif

H

harap

Guest

ik moj ti mos fol se as te me uroje nuk me takove /pf/images/graemlins/tongue.gif

H

harap

Guest

po po flisni ju flisni se para 31 majit skam ditelindje une /pf/images/graemlins/smile.gif

Kuqalashja

Primus registratum

Po ty s'tu ndejt pa nxjerre koken ketej nga forumi edhe pse ta kam ndaluar rreptesisht /pf/images/graemlins/smile.gif

Erdha une po ja te marr njecike veten nga 2 dite udhetim e te filloj nga dergesat e e-mailave.

Vdiqa per veshet, te thashe qe ato do te me mungonin me shume se cdo gje tjeter dhe ashtu eshte :thumbsup:

THV.

H

harap

Guest

shif kjo booooo sa e eger /pf/images/graemlins/smile.gif
une spo te tradhtoj me po thjesht po sqaroj popullin si njeri i mire qe jam.
ta dija ta leja ndonjerin vesh ty me ta mbaje kujtim /pf/images/graemlins/smile.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Abubja! Kush paska ardh! Ho re ka hupt se na mur molli! /pf/images/graemlins/smile.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

[qb] shif kjo booooo sa e eger /pf/images/graemlins/smile.gif
une spo te tradhtoj me po thjesht po sqaroj popullin si njeri i mire qe jam.
ta dija ta leja ndonjerin vesh ty me ta mbaje kujtim /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Pse re veshin doje me i lon kujtim Kuqalashes ti re?

Qeke bo cun i mire me termen, po m'habit!

/pf/images/graemlins/laugh.gif

SEXY_FIERAKE

Primus registratum

[qb] po po flisni ju flisni se para 31 majit skam ditelindje une /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
ore djale po e thash un ti e ke ditlindjen qe tani ....more vesh.... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Altea

Primus registratum

HaRaIiIiIiIiiIiiI
Nga Ke HumBur MoRe Qen :tipsy: Spo E KupToj A E Ke DiTeLiNdJeN ApO Jo :confused: AnYwAyZzZz HaPpY BiRThDaY U BeFsH 100000000000000000 :rockband: :rockband: JuSt In CaSe :cool: /pf/images/graemlins/wink.gif AnD DoNt Be A StRaNgEr....DhE MoS Ki MeRaK Se NuK PLaKeSh KoLlAj Ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

H

harap

Guest

ehhh cna gjeti dikush merret me veshet dikush me .... , dikush me floket me lini mer deri per ditelindje te qete pastaj beni ca te doni se do arrij cerek shekullin /pf/images/graemlins/smile.gif
LR une cun i mire kam qene gjithmone mer ti me njeh vete /pf/images/graemlins/smile.gif
Altea skam ditelindjen jo po kjo Sexy o do ma festoje ditelindjen o ska qetesi /pf/images/graemlins/smile.gif

H

harap

Guest

ska feste edhe pike.
/pf/images/graemlins/tongue.gif