Re: Gezuar Festat e 7-8 Marsit!
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
festen e mesuesve me duket vetem ne e festojme, ngaqe si vend injorant na dukej heroizem puna e tyre, kur ne fakt eshte nje profesion si gjithe te tjeret. fakti qe shqiptaret prefrojne shkolla te huaja, duhet ti beje mesuesit shqiptare te reflektojne e te nxjerin mesime.
atehere ndoshta e meritojne nje feste te posaçme.
[/ QUOTE ]
ne kohen qe 7 marsi u shpall si dita e mesuesit, cdo lloj pune ishte heroizem...
persa i perket fjales vend injorant, une do te thoja qe ishim nje vend i paditur dhe i papare, por sepse me tingellon pak perbuzese menyra se si e ke perdorur ti... (qofsha i gabuar) /pf/images/graemlins/rolleyes.gif
nuk kishte asgje te gabuar ajo feste...
dhe s'ka asgje te gabuar ne perpjekjen per te forcuar (jo imponuar) respektin ndaj mesuesit/es dhe rrolit te tij/saj ne te ardhmen e shoqerise...
fakti qe preferohen shkollat e huaja, nuk ka te beje me mesuesin si person apo profesion...
ka te beje me programin/kushtet qe ka vendosur ministria...
si dhe qe shkollat/dipllomat shqiptare nuk njihen ne bote...
biles dhe ne shqiperi jane te preferuara dipllomat e huaja...
une personalisht kam mbaruar ne shqiperi, me dipllome shqiptare dhe kjo s'me beri te ndihem aspak inferior persa i perket aftesive te mia, perkundrazi, niveli im ishte shume i mire ne nje prezantim qe bera...
dhe jam i sigurt qe si puna ime ka shume...
sic ka ardhur koha, peshku i vogel do perpiqet te mbijetoje ne cdo menyre...
kjo vlen per cdo vend te botes...
ajo qe me shtyu te citoj ishte:
kaq e veshtire eshte te behet nje urim???
tani, po te shkoja ne ekstrem do shtoja...
pse duhet festuar festa e nenes, kur dihet qe femijet shqiptare ne pergjithesi kane emigruar???
a thua nje urim i tille n'a ben hipokrite? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
zog /pf/images/graemlins/wave.gif
eni /pf/images/graemlins/kiss.gif