Gezuar Festat e 7-8 Marsit!

ana karenina

Primus registratum
Re: Gezuar Festat e 7-8 Marsit!

<font color="purple">Negli occhi hanno gli aeroplani
Per volare ad alta quota
Dove si respira l'aria
E la vita non è vuota </font>

/pf/images/graemlins/rockband.gif

Leana

Primus registratum

Urime per te gjitha femrat.Jemi vertet te mrekullueshme.

Leana

Primus registratum

Nese dikush eshte e stresuar, mjafton te kujtoje se ne quhemi "seksi i bukur"
Nuk kemi nevoje te veshim kollare
Nuk na dhemb kur kryqezojme kembet
Nese vendosim te bejme profesione burrash, quhemi "pioniere" (nese ata, burrat vendosin te bejne profesione grash quhen pederaste)
Inteligjenca jone eshte e krahasueshme me ate te burrave. Por pamja jone eshte me e mire.
Nese vrasim dike dhe arrijme te vertetojme qe kjo ka ndodhur gjate ciklit menstrual, na ulet denimi.
Truri yne ka te njejtin kapacitet me trurin e burrave, megjithese kemi 6 miliard nervura me pak. Kjo do te thote se jemi me eficente.
Ne jemi ne gjendje te bejme disa gjera njekohesisht.
E dime gjithmone se ku i kemi vene corapet.
Gruaja e presidentit quhet "first lady". (burri i presidentes eshte nje zero ne te majte, megjithese rri ne te djathte)
Nese martohemi me trashegimtarin e fronit jemi "mbreteresha" (nese nje burre martohet me trashegimtaren e fronit, eshte vetem burri i mbretereshes)
Ne jemi ato qe vendosim sa femije te bejme.
Ne i ndiejme femijet te na levizin brenda nesh.
Femijet thone gjithmone "mami" fjalen e pare
Gjithmone jemi te sigurta qe femija eshte i yni.
Kemi leje lindje
Vizita te gjenekologu eshte me e kendeshme sesa vizita te mjeku i prostatit.
Jemi gjithmone te pranishme ne lindjen e femijeve.
Ushqejme me gji.
Ne quhemi "ylli" i dasmes.
Keni degjuar ndonje here te flitet per "muze frymezuese" ne gjinine mashkullore???!!!!!
Jetojme me shume
Jemi me rezistente ndaj dhimbjeve dhe infeksioneve.
Kemi me pak probleme kardiake.
Djersijme me pak.
Kur mbytet anija ne kemi perparesi te hipim te parat ne varkat e shpetimit.
Jemi me te ndjeshme.
Kemi Festen tone Nderkombetare.
Jemi vertete te mrekullueshme!

S

Scorpion

Guest

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Urime per te gjitha femrat.Jemi vertet te mrekullueshme.

[/ QUOTE ]

Beni qejf sot po he, 364 dite vetem vuatje do keni, larje, shplarje. fshirje, hekurosje, gatime etj etj.

Hajd dhe nje here gezuar gra!

shkodranlover

Primus registratum

Edhe un ju uroj ju gra, ne pergjithesi e ne vecanti /pf/images/graemlins/tonguee.gif!
Uroj edhe mesuesat se 7 marsi eshte per to. Lodhen shume e paguhen pak.

ODISEA

Primus registratum

Mothers are angels in training...

Mothers hold their children's hand a while... and their hearts forever...

Gezuar festen /pf/images/graemlins/wave.gif

AnaBlue

Forumium maestatis

Sa te bukura mimozat, me kishte marre malli /pf/images/graemlins/smile.gif
Gezuar!

Erind

Forumium maestatis

Gezuar festen!

mimose-g.jpg

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

E di qe jam me vonese po po uroj mamushin time per festen e 8 marsit. Gezuar mam
Akoma ketu ti mi Shire
Ik mi se jemi ne mars
ti ke lind ne shkurt ça do mo ? /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

zog

Primus registratum

festen e mesuesve me duket vetem ne e festojme, ngaqe si vend injorant na dukej heroizem puna e tyre, kur ne fakt eshte nje profesion si gjithe te tjeret. fakti qe shqiptaret prefrojne shkolla te huaja, duhet ti beje mesuesit shqiptare te reflektojne e te nxjerin mesime.

atehere ndoshta e meritojne nje feste te posaçme.

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Puna e tyre mund te mos jete heroizem, por perben nje nga profesionet me te veshtira dhe me te rendesishme dhe s'ka te beje me nje kohe apo tjeter. Natyrisht, nese e provon, do dilje ne perfundime te tjera. Pataj, ajo qe thua ti, se shqiptaret duan te studiojne jashte, ndodh per njemijenje arsye dhe keto jo te gjitha te lidhura me mesuesit. Edhe une kam shume rezerva per nivelin e mesuesise ketu te ne, por po te shohesh sa paguhen, c'sistem arsimor kemi e te tjera si keto, e kupton qe nuk eshte teresisht faji i tyre. </font>

zog

Primus registratum

<font color="brown"> Puna e tyre mund te mos jete heroizem, por perben nje nga profesionet me te veshtira dhe me te rendesishme dhe s'ka te beje me nje kohe apo tjeter. Natyrisht, nese e provon, do dilje ne perfundime te tjera. Pataj, ajo qe thua ti, se shqiptaret duan te studiojne jashte, ndodh per njemijenje arsye dhe keto jo te gjitha te lidhura me mesuesit. Edhe une kam shume rezerva per nivelin e mesuesise ketu te ne, por po te shohesh sa paguhen, c'sistem arsimor kemi e te tjera si keto, e kupton qe nuk eshte teresisht faji i tyre. </font>

[/ QUOTE ]

e çuditshmja eshte sesi ti ne vend ta hedhesh poshte, e thekson me shume shkrimin tim, e zbukuron /pf/images/graemlins/laugh.gif

si me qene gazete. ose prove shkencore. /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> E rendesishme eshte qe te pelqen e ndihesh mire. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Une nuk vuaj nga mohimi i gjithckaje. /pf/images/graemlins/laugh.gif
</font>

zog

Primus registratum

<font color="brown">Edhe une kam shume rezerva per nivelin e mesuesise ketu te ne, por po te shohesh sa paguhen, </font>

[/ QUOTE ]

rrogen e mire e sjell puna e mire. neqoftese mesuesit do te punonin mire, nxenesit e tyre do te beheshin me te zote, prodhonin me shume te mira materiale per komunitetin, shtetin, e keto do ti siguronin edhe mesuesve para me shume, pa qene nevoja te shesin diplloma per dy lek.

e keqja eshte se shumica nga ne me fjalen mesues sjell ndermend ate qe te meson abetaren, ose shkrimin e pare. kjo e mitizon figuren e tyre. e veç tek ne ndodh ky mitizim.

siç ndodh me priftin (mesues shpirteror) diku tjeter.

ODISEA

Primus registratum

festen e mesuesve me duket vetem ne e festojme, ngaqe si vend injorant na dukej heroizem puna e tyre, kur ne fakt eshte nje profesion si gjithe te tjeret. fakti qe shqiptaret prefrojne shkolla te huaja, duhet ti beje mesuesit shqiptare te reflektojne e te nxjerin mesime.

[/ QUOTE ]
ne kohen qe 7 marsi u shpall si dita e mesuesit, cdo lloj pune ishte heroizem...
persa i perket fjales vend injorant, une do te thoja qe ishim nje vend i paditur dhe i papare, por sepse me tingellon pak perbuzese menyra se si e ke perdorur ti... (qofsha i gabuar) /pf/images/graemlins/rolleyes.gif
nuk kishte asgje te gabuar ajo feste...
dhe s'ka asgje te gabuar ne perpjekjen per te forcuar (jo imponuar) respektin ndaj mesuesit/es dhe rrolit te tij/saj ne te ardhmen e shoqerise...
fakti qe preferohen shkollat e huaja, nuk ka te beje me mesuesin si person apo profesion...
ka te beje me programin/kushtet qe ka vendosur ministria...
si dhe qe shkollat/dipllomat shqiptare nuk njihen ne bote...
biles dhe ne shqiperi jane te preferuara dipllomat e huaja...
une personalisht kam mbaruar ne shqiperi, me dipllome shqiptare dhe kjo s'me beri te ndihem aspak inferior persa i perket aftesive te mia, perkundrazi, niveli im ishte shume i mire ne nje prezantim qe bera...
dhe jam i sigurt qe si puna ime ka shume...
sic ka ardhur koha, peshku i vogel do perpiqet te mbijetoje ne cdo menyre...
kjo vlen per cdo vend te botes...
ajo qe me shtyu te citoj ishte:
kaq e veshtire eshte te behet nje urim???
tani, po te shkoja ne ekstrem do shtoja...
pse duhet festuar festa e nenes, kur dihet qe femijet shqiptare ne pergjithesi kane emigruar???
a thua nje urim i tille n'a ben hipokrite? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
zog /pf/images/graemlins/wave.gif
eni /pf/images/graemlins/kiss.gif

zog

Primus registratum

shume gjate ke shkrujt per shume pak gje.

te ç'mitizosh eshte me veshtire se te mitizosh, duhet me shume zgjuarsi ose kohe prandaj.

per treqind vjet u bene te krishtere gjithe greko-romanet, do te duhen trimije te ç'behen. keshtu puna edhe me festat e kumtimet tona.

si dhe te jesh mesues i mire duhen po aq kushte sa te jesh shkrimtar i mire, pra veç leter edhe kalem.

ODISEA

Primus registratum

shume gjate ke shkrujt per shume pak gje.

te ç'mitizosh eshte me veshtire se te mitizosh, duhet me shume zgjuarsi ose kohe prandaj.

per treqind vjet u bene te krishtere gjithe greko-romanet, do te duhen trimije te ç'behen. keshtu puna edhe me festat e kumtimet tona.

si dhe te jesh mesues i mire duhen po aq kushte sa te jesh shkrimtar i mire, pra veç leter edhe kalem.

[/ QUOTE ]
ç'mitizosh???
mitizosh???
festa e mesuesit hyn tek mitet???

kjo ishte shume pak gje ???

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
je i modh vallaj /pf/images/graemlins/lol.gif
shqiperia, ose me sakte te them tirana, per kohen qe kam qene une student, ka patur mesues shume te mire, mesues te vleresuar ne shkalle nderkombetare...
une kam 9 vjet qe jam shkeputur nga ambienti shkollor...
nuk e di moshen tende, por nqs ti je ne marredhenie shkallore tani, ateher mbase gjerat kane ndryshuar shume dhe une po flas kot /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

[/ QUOTE ]

Te mohosh gjithçka nuk me duket mire.
Shpresoj qe ti te jesh arsimuar diku tjeter dhe jo ne Shqiperi.
Jo vetem shqiptaret deshirojne te arsimohen jashte shtetit.
Te gjithe jane te lire te arsimohen ku te duan.Ka plot te rinj evropiane qe studiojne jashte vendeve te tyre.
Festa e 7 Marsit eshte simbolike dhe domethenense per shume nga ne. Edhe ketej ka plot festa koti qe tek ne nuk egzistojne. Tani te themi qe edhe keta jane injorante.

Perfitoj nga rasti te uroj festen e mesuesve (prape me vonese)