~*Gezuar EvGut Gurax*~

personazh

Valoris scriptorum
Re: ~*Gezuar EvGut Gurax*~

e ke vu re daku qe te gjithe bojne urime gojarisht e kerkojne birre? po si u be ky popull kshu mer amon? ku shkoi kultura e dhurates?

/pf/images/graemlins/laugh.gif

la dea

Primus registratum

te te them edhe une edhe 100?? hajt pra edhe 100. jet te lumtur familjare /pf/images/graemlins/tongue.gif

personazh

Valoris scriptorum

pash ket teme qe kish hyp ne maj te seksionit, po postimi shoqes me siper qeka i para i viti. kush e boni ate zullum me ma uru gurin 1 vit e ca dit me perpara e e fshiu postimin? flisni derra! /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

nazhi, te xuna :devil: e mos provo me ik si miu kerthi se te kam shtyp mbi tavan :lol: :lol: :tipsy:

mos lviz /pf/images/graemlins/laugh.gif , se s'du me ja prish ditlindjen gurit tuj i ra me shis tavanit.

Guri, hajt edhe me nji nuse, e i gzosh tana peshqeshet /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil:

personazh

Valoris scriptorum

kujdes se mos bohesh me qime sa sa jom qeth /pf/images/graemlins/tongue.gif

bebi

Primus registratum

miu nuk qethet, e per ma teper nuk hahet /pf/images/graemlins/tongue.gif

:wave:

personazh

Valoris scriptorum

e mi dol i shef horrat qe dun me te sjell ters vetem se harrojn ditlindjen? /pf/images/graemlins/laugh.gif

o bluje, m'fal po nuk e mora me men qe kishe shku me fantazi der ke salçiçja e miut :lol:

Dolores

Primus registratum

Epo ti qenke ne hall s paske faj /pf/images/graemlins/laugh.gif ...une po pres edhe ca dite :thumbsup:

blendiys

Primus registratum

Edhe 100 robo,vec te mira ne jete dhe pushka top /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

ktu ka te nolta qafsha t'gjith. as nuk e rru njeri me pa nese e ka vertet robi ditindjen, ça o shkrujt me perpara, shofin veç titullin e temes e yxhym ti shkrujm do rreshta :lol: :lol: :lol:

fairy

Primus registratum

Ej ca behet ktu ere, mos i ndillni ters Guraxit Ouuuuu, prisni edhe ca dite! :mad: /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

Moce, pse kaq supersticioze mi? Asgje nuk shkon ters se po shkruajme ne ne forum...ku lidhja :idea:

Guri, une do vi prape pas nje jave per te te uruar /pf/images/graemlins/smile.gif :wave:

Slayer

Primus registratum

:lol: :lol: :lol: A ca qefi , qekan duke ja fut te gjithe kot si kau peles .

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb] e mi dol i shef horrat qe dun me te sjell ters vetem se harrojn ditlindjen?

o bluje, m'fal po nuk e mora me men qe kishe shku me fantazi der ke salçiçja e miut [/qb]
:lol: o t'raft salçiçja per hise :lol: ku t'shkoj mendja :lol:

mandej me sa di un miu merret me djath, po ti ket salçiçen si e fantazove? :devil: :lol:

gurax

Pan ignoramus

Yyy, qeka bo nami ketu. :eek: As planin me te thjeshte qe rri ne shpi e futja me gjume s'te lejne njerezia te realizosh.
Bluje, ca eshte shizi ne tavon se une u hutova? :lol:

S'ju them faleminderit jo! /pf/images/graemlins/laugh.gif Kur te vije dita! E cik per hater te Moces se i bje namuzi dhe gervisht pastaj!
/pf/images/graemlins/laugh.gif Dolores dhe SHIRAZ do gatiten per llogje, e di une. Pse kot thone ato do presim e ca dite?

Eee.. po ketu te rrisin me zor. Sic thoshin te fuqishmit ne '94, "te rrisin vete". :lol:

:wave: /pf/images/graemlins/wink.gif

bebi

Primus registratum

:lol: nuk çuditem o burre shtatzan /pf/images/graemlins/laugh.gif q1 hutohesh me shisen (fshesen /pf/images/graemlins/tongue.gif ) n'tavan :lol:

gurax

Pan ignoramus

:lol: Bluje. Shtatzania burrnore vec ne libra behet si gafe, menopauza femrore, realisht te merr me qafe! /pf/images/graemlins/laugh.gif :wave:

bebivogel

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga SHIRAZ:
[qb] Moce, pse kaq supersticioze mi? Asgje nuk shkon ters se po shkruajme ne ne forum...ku lidhja :idea:

Guri, une do vi prape pas nje jave per te te uruar /pf/images/graemlins/smile.gif :wave: [/qb]
Shiraz kam nje ide .... derisa ti vije ditelindja hajde qerasemi nderkohe vete ... /pf/images/graemlins/tongue.gif

Gurax :wub: :kiss: