/pf/images/graemlins/laugh.gif ashtu dukem ,po dhe una flori jam /pf/images/graemlins/smile.gif
/pf/images/graemlins/frown.gif c'a pres une te me doje kunata ,meqene i thonin kudite :lol:
ps.shaka :kiss:
Shtriga eshte xheloze ajo se jam flori une dhe te tera duan tme marin /pf/images/graemlins/tongue.gif
Moira po dhe ti flori je pa je nusja ime se ndryshe sdo ishe gje e imja /pf/images/graemlins/tongue.gif
OK.nese te do vllackua dhe kunata te do.tani qe do jesh flori ti do jesh se ZEQUA ka gusto dhe nuk to donte ndonjeren qe nuk ishte flori /pf/images/graemlins/smile.gif
KeSi_usa mos u harxho mi Yllo duro dhe ca kohe qe tme vi ditlindja me verte /pf/images/graemlins/tongue.gif
shtriga e pra mi motra imeeeeeeeeeeee :kiss:
MIRMENGJESI.
VELLACKO THUAJE KUR E KE DITELINDJEN SE PLASEN KETA /pf/images/graemlins/wink.gif
MUAHHHHHHHHH FLORI TI.
MUAHHHHHHHHHHHH KUNATES (E MARR ME TE MIRE /pf/images/graemlins/wink.gif )
ZEQO VELLACKO JAM E NGATRUAR. SA NUSE KEMI NE FLORI ?SE SHIKOJ KETU NE FORUM DHE NJE QE THOT E FEJUARA E ZEQOS.MA SHPJEGO SE NUK DI UNE KE TE MAR ME TE MIRE. /pf/images/graemlins/wink.gif
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.