GEZUAR DITELINDJEN SHIRAZ

Daniel H

Primus registratum
Re: GEZUAR DITELINDJEN SHIRAZ

Edhe 100 vite te tjera te lumtura me gjithe te dashurit e zemres. /pf/images/graemlins/wave.gif

Erind

Forumium maestatis

Gezim dhe dashuri nga te gjithe ata qe te rrethojne! /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

abs

nuk e di...

<font color="red">Shiraz /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/smile.gif urimet me te perzemerta nga zemra.</font>
img_4241e248b797f_tbig.JPG

<font color="pink"> Qofte cdo dite e jetes tende mbushur plot dashuri e lumturi,se bashku me te shtrejtet e tu </font>

/pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

perte.gif

/pf/images/graemlins/devil.gif Akoma jam duke pire shiraz.. /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif
etiketa_cabernet-shiraz_maxi.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif Per shendetin tend dhe per inatin e te tjereve..Ju shpall burre e grua... /pf/images/graemlins/lol.gif
Upss....me mori ne qafe kjo vera mua... /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/devil.gif

ladouce2005

Primus registratum

Faleminderit dhe nje here /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

Moira, me ty do merrem vesh LIVE /pf/images/graemlins/kiss.gif

pppppaa

Primus registratum

Sa i shet?? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

s'behet fjale!...jo te gjitha shiten...mund te shkembej me te drejte kthimi...kaq /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif... se mos ka keqkuptime... per vezet e kam fjalen e!

pppppaa

Primus registratum

Po une s'bej veze... Si i behet me mua..?? Cdo ndonje gje tjeter? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Dhurates se Lares i paska dal boja... /pf/images/graemlins/lol.gif...Dahla une e dua te zier vezen time /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

O Shire na sill nje birre ta pi me Dolken dhe Posterin...shpejt se me duhet te iki per pese minuta... /pf/images/graemlins/grin.gif dhe jo me shume....

ladouce2005

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif sapo erdha per 5 min dhe une
ja t'a rrekellejme nga nje me shpejtesi /pf/images/graemlins/kiss.gif
275_beer_6pack1.jpg

Dolores

Primus registratum

Aha kjo birra qenka bere rrush sa u mblodhem ne /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

U PLake ne ti Shire... Hajt Bofsh qejf anejna ka je ne Tu Plotsofshin DEshirat...

S

Scorpion

Guest

Shiraz meqe dhe vete me ke uru nje jave me vonese, dhe une ashtu po e bej, por me ca dite me heret /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Shpresoj ti pranosh urimet e mia, gjithashtu u befsh dhe 100 e paç fat e lumturi ne çdo dite te jetes tende!

p4.jpg

th_bday.png

tushi

Valoris scriptorum

Shiraz u bash sa te dojne zemra me te gjithe ata q1 te don zemra

me fal per vonesen

/pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/wave.gif