GEZUAR DITELINDJEN SHIRAZ

irene

Primus registratum
Re: GEZUAR DITELINDJEN SHIRAZ

heeej "il sole" paska ditlindjen ... /pf/images/graemlins/smile.gif

dhe 100 !!! s po te uroj te gjithe te mirat se ato i ke tashme... gezuar kinge ... /pf/images/graemlins/smile.gif

ladouce2005

Primus registratum

Faleminderit te gjitheve /pf/images/graemlins/kiss.gif dhe me falni per vonesen /pf/images/graemlins/smile.gif
Help yourself ketu
big_CAKRG110.jpg

dhe ketu po te doni
wedcake_curls_allover_web.jpg

choc_drapes_big.jpg

dhe nga nje gote per qejf /pf/images/graemlins/rockband.gif

champagne-bottles.jpg

ladouce2005

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
u befsh me floke te bardha e dore per dore me mua... te dy me nga nje shkop ne dore dhe me zemren plot...
KEM

/pf/images/graemlins/wub.gif

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/wub.gif

I will work on it...sa me mire e shume te mundem!!!!
It's a promise!

KEM
IMEL

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Faleminderit te gjitheve /pf/images/graemlins/kiss.gif dhe me falni per vonesen /pf/images/graemlins/smile.gif
Help yourself ketu
big_CAKRG110.jpg

dhe ketu po te doni
wedcake_curls_allover_web.jpg

choc_drapes_big.jpg

dhe nga nje gote per qejf /pf/images/graemlins/rockband.gif

champagne-bottles.jpg

[/ QUOTE ]

Ej Shire, shyqyr qe na qerase mi goc se po thosha s'qeke hiç e pritshme /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
Une po marr nje gote Pommery dhe nga ajo tre kateshja e fundit, du katin e pare per vete /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/devil.gif,vetem une per te tjeret bej ndonje embelsire tjeter

A ka ndonje ditelindje gjekundi qe te hame e te pime qyl ketu?????Hahahahaha

abs

nuk e di...

Shiro /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif, te dergoj nje perqafim te madh e te ngrohte /pf/images/graemlins/wub.gif. Uroj cdo deshire te Zemres tande te realizohet /pf/images/graemlins/smile.gif, rrethuar me te shtrejtit dhe shoqerine tande /pf/images/graemlins/angel.gif.

Blume%20-Cammelia%20Ignea..-%20Punktierkupfer,altcol.%20Paris,um%201800.jpg

MLK

Primus registratum

Une po marr nje gote Pommery dhe nga ajo tre kateshja e fundit, du katin e pare per vete /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/devil.gif,vetem une per te tjeret bej ndonje embelsire tjeter

Katet e para i kena per dyqone keshtu qe mos te rrej menia se e ka shit qe ne grope /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

MLK Ti numeron nga lart apo nga poshte
1...2...3...kate me dolen mua /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif si nga lart edhe nga poshte

Hajde o Shire u bofsh me 100 kate /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

ladouce2005

Primus registratum

Qenkeni mbledhur prape mo? Sa mire /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ana faleminderit per urimin /pf/images/graemlins/smile.gif
Ju kalamajt e tjere, ju kam shume xhan, por nuk kam shume kohe sot. Do ju citoj nje nga nje javen qe vjen me komentet, falenderimet dhe puthjet perkatese /pf/images/graemlins/laugh.gif
/pf/images/graemlins/wave.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Allez Shiraz Allez Shiraz
Allez Shiraz Allez Shiraz
/pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif
/pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif

ladouce2005

Primus registratum

/pf/images/graemlins/wub.gif me bere te kthehem nga rruga /pf/images/graemlins/kiss.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

ggggggooooolllllllllllll /pf/images/graemlins/laugh.gif

dhe ajo shenoi perseri /pf/images/graemlins/laugh.gif

(ps: allez chiraz, sous entend l'OM??? l'OL???...on va arreter la je vais pas dire PSG paske je vais me choper des tomates pourrie ds la gueule /pf/images/graemlins/laugh.gif )

MLK

Primus registratum

Hajde ditelindje hajde! E paska bo ne stadium kjo me duket /pf/images/graemlins/laugh.gif Keshtu eshte kur ke shoqni te modhe e sti nxe salla /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Mos m'thuj qe mbete pa bilet zotrote /pf/images/graemlins/laugh.gif </font>

MLK

Primus registratum

I kan qit te tregu zi mij, duhet mi i dhon i ore Super Atlantik me ble nji te Skenderbeu /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Dahla sec ka ne mes te kembeve ajo femra sexy ke avatari yt mi /pf/images/graemlins/laugh.gif...shpjegoja lalit se kam nja 10 min qe po e ekzaminoj edhe si jam dot shpjegim /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Ti je bariste a gjinokologe goce! Jo per gjo po aty ku egzaminoke ti, veç bar nuk gje dot /pf/images/graemlins/laugh.gif E shumta aty mund te hedhesh faren ta besh me barre /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Kjo eshte ti tregosh babait arrat.......ekstremist /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

p.s. dyshoj per shemale /pf/images/graemlins/idea.gif /pf/images/graemlins/devil.gif