Moire ne 100 Rrusho . Ne tu Plotsofshin deshirat dhe bofsh qejf . Tatun ta bosh ku t kesh qejf dhe Si dhurate po t jap i recete t Papame po neser ta sjell se sot skam kohe ...
MOIRAAAAAAAAAAAAA
Me fal per vonesen, por kisha kohe pa hyre ne AF /pf/images/graemlins/blush.gif
Ngelsh gjithmone 18 vjec /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif
Jeni shume te mire /pf/images/graemlins/smile.gif faleminderit :wave:
Ika se nuk me paska dale akoma ... ditelindja... /pf/images/graemlins/laugh.gif :wave:
supozoj qe per mua ska ngelur asnje pjese torte ..gjithsesi moira ti gezuar & u befsh 100 /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/smile.gif
Moira se kom nja 3 dite qe pi per ditlinjen tate...A te kam uru une mi,apo kam harru
nejse edhe i here u bofsh edhe 100 edhe gjithe te mirat e ksaj bote :wave: :kiss:
Shef ti,sa tape paskam qene ate dite sa se kisha vu re qe po knosha lbce me Hotin /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ahh mi Moira ca me bere,nejse uroj t'ja kesh kaluar mire edhe pa mua /pf/images/graemlins/frown.gif
Nak faleminderit /pf/images/graemlins/smile.gif po te qeras me copen e fundit te tiramixhuse... /pf/images/graemlins/laugh.gif gjysem une e gjysem ti...
Hotin dhe peshkatarin po i qerras me veze,se me jane lodhur duke ma kenduar,labce.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Gezuar ditlindjen dhe u befsh sa te duash vete,100,120,150,199,zgjith ke te duash,
Me sa lexova me lart une, kuptova qe jam shume vone dhe ska mbetur as e nje gje per mua :cry: :wink:
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.