GEZUAR DITELINDJEN MOIRA

ARJELA

Primus registratum
Re: GEZUAR DITELINDJEN MOIRA

Urime Urime o Ajka e Klubit u befsh 1001 pa te shtun dhe te djel hajt
ishalla nje vit i mbar
gezuar muaqqqqqq :kiss: :kiss:

Princesha

Primus registratum

Moira, paske pas ditlindjen edhe un kerkund, me kishte fillu me me marr lemza, po se dija pse :confused: ... a e din si asht puna, se miqt e mir vijn vec kur asht orari i buks /pf/images/graemlins/laugh.gif

Urimet ma te mira prej meje :kiss: :kiss:

Rambla

Primus registratum

Urime te sinqerta Moira /pf/images/graemlins/smile.gif

Ja kalofsh bukur!

ladouce2005

Primus registratum

sa muaj prodhimtar eshte ky qershori /pf/images/graemlins/smile.gif
edhe 100 Moira :kiss:
qofsh gjithmone e lumtur dhe e rrethuar me dashuri te trefishte, si tani :wub:
anniv05.jpg

te qofte jeta keshtu :kiss:
flowerland.jpg

picasso

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
100 VJECE FLORI /pf/images/graemlins/smile.gif

[/ QUOTE ]
oppopopopopopo ca ke ber moj cupe???????'ja ke urauar pa mua /pf/images/graemlins/frown.gif e mir ja ke ber)tani mesa duket jam veç nje hije ne kete forum(uroj qe dikur te kem qene diçka me shume)urime te sinqerta moira(edhe pse me shume vonese)uroj qe te pakten te kete vlere fjala "me mire vone se kurr"urime moria jeta te dhurofte ate qe deshiron(jo ate qe do...kujdes)vetem ate qe verte deshiron...
vec atyre qe deshrion ti une te uroj edhe /pf/images/graemlins/wub.gifdashuri lumturi dhe gjalleri(nuk e di nese jane ne listen e atyre qe deshiron ti por...une po ti uroj per siguri
urime nga zemra...pa puthje pa perqafime...thjeshte si nje i huaj...qe dikur...urime!
ps po ajo ditlindja jone moj shtrige nuk arrita ta gjej askundi(ndoshta edhe sepse nuk po me pelq ky model i ri i konfigurimit)shtriga...

Kondrapedali

Kondrapedali

Ue, 5 muj ditlindje tjetra. E meriton s'ke ç'thua /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Moire, meqë hyna ktu /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

Dolores

Primus registratum

Po s te kam uruar...edhe 100 te tjera /pf/images/graemlins/smile.gif