Gezuar Ditelindjen Kelt..

^^MIA^^

Forumium maestatis
Re: Gezuar Ditelindjen Kelt..

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Edhe 100 vite te lumtura Kelt! Gezuar! /pf/images/graemlins/wave.gif

th_Picture1842.jpg

[/ QUOTE ]

Me te shemtut se kjo gjeje dot??? Megjithate aty ku do lepika Kelti sqenka keq jo,mduket se tka vajt mendja per vete ty edhe ja kpute Keltit /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mos ma degjeneroni temen se do ju hy ne dru te dyve /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif nga nje per te dy /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Kelti do nje dru te mire. /pf/images/graemlins/smash.gif

S

Scorpion

Guest

Plaku prej Katundit /pf/images/graemlins/tonguee.gif as e ka pa fare qe eshte hap tema per urim /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

E ka pa e ka pa,po hajt mo,mend per here tjeter /pf/images/graemlins/wink.gif

S

Scorpion

Guest

Mbase ka pretenduar me shume sesa nje urim /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Ndonje dhurate ndoshta a urim me poste /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Une skam mundesi ti bej keto ,po pati mundesi ndonje tjeter le tja plotesoje pretendimet /pf/images/graemlins/wink.gif

S

Scorpion

Guest

Mos shih nga une, une si bej ketyre ketu qe kam afer, jo ata nga ana tjeter e oqeanit /pf/images/graemlins/laugh.gif

cufi_bardhit

Primus registratum

Ehh. si i thon nje llafi. ai qe ka ditlindjen nuk gezon shume. te tjeret gezojne. e pse te gezohet i shkreti kur hyri ne boten e te 30-ave

P

PLAKU_prej_TIRONE

Guest

Shume falemindeit per urimet.Me te vertete te bukura.
Cufi gjalle qenke ti? /pf/images/graemlins/smile.gifNe fakt duhet te shkruaja me heret ketu por teper i zene me punet e shtetit dhe te qeverise. /pf/images/graemlins/smile.gif
Uroj te kaloni te gjithe shume kendshem.

cufi_bardhit

Primus registratum

KELTON. TE FALENDEROJ THELLESISHT NGA ZEMRA QE ME NDIHMOVE TE LIJA CHATIN. Grazie di cuore.
P.S/U bofsh 132 se sa me tha nje zog ke veshi qe nuk je 30 por 32. Edhe 100 te tjera. U bofsh Admin chati ja Rebi.

VoGeLuShI

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif cfar urimi /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

P

PLAKU_prej_TIRONE

Guest

lol jo po jom 164.
Te kan rrejt cuf.Chatit i ke lon lesht ti se perdite aty je.Po me nicke femrash.Derdimen cun lol

triad1985

Primus registratum

si e paskam humb dtl e keltit unnnnnnnn...

me mire vone se sa kurre, me mire kurre se sa SHPEJT ---(kjo ishte batut e kuptuat??? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif )
---------------------------------
Keci eshte i biri Dhise