Gezuar Ditelindjen ILIA

zoulou

ElB@S@N
Re: Gezuar Ditelindjen ILIA

<font color="purple"> SHUME URIME PER TY </font> <font color="blue"> ILIA </font> <font color="purple"> SHPRESOJ QE TE KESH NJE JETE SA ME TE BUKUR DHE TE LUMTUR </font> <font color="red"> DHE 100 !!!!!!!!! </font> /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

ODISEA

Primus registratum

Skerdi, flm per urimin dhe telefonaten
Je nje shok/mik/vella i vertete /pf/images/graemlins/cool.gif

Dahlia, mon amour, sa du vete do bohem /pf/images/graemlins/laugh.gif
Jet e kiff aussi, pour toujours /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/wub.gif

Altin, flm per urimin dhe caipirinha-n me campari /pf/images/graemlins/wink.gif

Lips, flm, por aty tek foto sikur nuk te njoha
Apo do me besh nje “valle” surprise /pf/images/graemlins/devil.gif

Pink, me aq inat sa me ke u fute dhe me urove??? /pf/images/graemlins/eek.gif
Je vertete sadiste /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

Shembulloro, kur di dhe ti me bo “qoka”, mos ngelte njeri pa hyre tek kjo tema /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Blue, Ilia eshte kocke e forte /pf/images/graemlins/laugh.gif
Nuk ka shkop qe e mban ne kembe /pf/images/graemlins/tonguee.gif
Thanksiaxi /pf/images/graemlins/kiss.gif

Thanks Satin_Black /pf/images/graemlins/kiss.gif

Fantazia, flm, e lumtur qofsh dhe ti /pf/images/graemlins/kiss.gif

Gurax, flm per torten, por ajo e dyta pak si e vogel per party, si zor t’i nxere tere miqte e mi. /pf/images/graemlins/smile.gif
p.s. ti miush gjete te sjellesh ne NY??? Pastaj, si i dobet duket. Ketu bombardohen me hormone, aq sa dhe macet heqin kapelen ne shenje respekti /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pequena flm. /pf/images/graemlins/kiss.gif
Qe te mos them brockulla une, me dhurove vallen, apo valltaren /pf/images/graemlins/devil.gif

Vals /pf/images/graemlins/kiss.gif
Ka njeri tek ajo salla ku ke vene torten me ate qershine siper? /pf/images/graemlins/devil.gif

Dole, taksirat e ke te vish t’a hapesh i cik shishen se s’kam hapese /pf/images/graemlins/devil.gif
Jo per gje, po ke rradhe per vizite /pf/images/graemlins/kiss.gif

Merci Shire, per me shume, a tout a l’heure /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/wub.gif

O’Le, qenkemi afer ne /pf/images/graemlins/smile.gif
Flm per urimin /pf/images/graemlins/kiss.gif

Yllke, je e sigurte qe t’i sjellin ne jete te gjitha po t’i ngrine /pf/images/graemlins/devil.gif
Flm /pf/images/graemlins/kiss.gif

Zoulou, flm .
Que du bonheur /pf/images/graemlins/kiss.gif

Uni, po ku je mo se ke humbur.
The season starts in a few days. If I get tickets, promise I’ll call you.
Has been a long time /pf/images/graemlins/wave.gif

Flm dhe gjithe atyre qe e vizituan temen dhe nuk u prononcuan /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hellena

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

Pequena flm. /pf/images/graemlins/kiss.gif
Qe te mos them brockulla une, me dhurove vallen, apo valltaren /pf/images/graemlins/devil.gif

[/ QUOTE ]

Valltaren pra .. per nja dy ore sa te mbaronte vallja /pf/images/graemlins/lol.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Ej o ILIA...me thene te drejten une e kam vizitu disa here temen po u prononcova vetem nje here...

hajde gezuar edhe nje here tjeter

medium_cochon_rigolo.3.gif

Ky derrkuci jam une qe te puth ty...veçse ne buze ILIA

shif pak ketu /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif j'adooooore ca...trop kitch mais trop cool

http://www.youtube.com/watch?v=z1bHPi2B0Sc&amp;mode=related&amp;search=

Hellena

Primus registratum

Dahlia sa te bardha i paske dhembet moj /pf/images/graemlins/grin.gif .. qeke pergatitur domethene /pf/images/graemlins/grin.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

hahahahahaha eee duhet me u bo e bukur me bo pak xheloze Shiren...ça te bej? /pf/images/graemlins/grin.gif

kush je ti? se kam ca dite qe vras mendjen? /pf/images/graemlins/idea.gif

Hellena

Primus registratum

Un jam Rio .. shhhh se jam ne mision segret , mos ma cirr masken /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hajt me hajer lufta pra ... fitofte me e bukura /pf/images/graemlins/lol.gif

disku

UNI

E di xhaxhi e di kam humb si voji ne lakna, ama pune shkolle shkolle pune edhe me raste gjume. Shpresoj te keni kaluar shkelqyeshem per b'day edhe ma pufni baby O'ne.

Sezoni i ri na gjen 7 years and counting. Me ate pitching staff qe kemi pak shpresa kam /pf/images/graemlins/frown.gif

O well hope dies last /pf/images/graemlins/laugh.gif... Kur te gjesh ticks buzz me /pf/images/graemlins/laugh.gif i'll do the same promise. /pf/images/graemlins/smile.gif

Te fala edhe tetes edhe Bisouse... /pf/images/graemlins/wave.gif

ARJELA

Primus registratum

Gezuar edhe 100 te tjera plot fat de shendet /pf/images/graemlins/kiss.gif o yvvv

MLK

Primus registratum

Ore po pas te tridhjetave sikur nuk urohet mo robi se i ngel hatri /pf/images/graemlins/laugh.gif e ha ate tek une me ofendu robt ketu kot /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

...e pse e pergjitheson rastin tend ti /pf/images/graemlins/laugh.gif shyqyr zotit sjan te gjithe si ty o lla /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dotesa

Primus registratum

edhe 100 ilia...duke te uruar qe ne cdo dite te jetes tende te jesh rrethuar me njerez me nje shpirt te madh dhe te bukur si te bebit tend te bukur.

VoGeLuShI

Primus registratum

edhe 100 ilia /pf/images/graemlins/kiss.gif

qofsh gjithmon i lumtur dhe i rrethuar me dashuri /pf/images/graemlins/kiss.gif

abs

nuk e di...

U bafsh stergjysh /pf/images/graemlins/smile.gif me plot shendet e lumturi me shume sternipa e stermbesa Artist /pf/images/graemlins/smile.gif

/pf/images/graemlins/wave.gif

mozaiku

Primus registratum

hej belaaaa... familja juaj eshte familja me e kushtueshme ketu ne forum /pf/images/graemlins/grin.gif... Nji e dy festa juve dhe xhepat e forumistave zbrasen per juve... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nuk ju njof keshtu personalisht, po me dukeni simpatike keshtu qe Ilia, po te dhuroj kete.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

sexy-car.jpg

Une jam aty sa per te te dhene celsat ne dore eeeee /pf/images/graemlins/laugh.gif

Na mo , se harrova te te bej urimet... /pf/images/graemlins/smile.gif

U befsh 100! /pf/images/graemlins/smile.gif

abs

nuk e di...

Moz sa t'gjat e paske lidhsen e brekve /pf/images/graemlins/laugh.gif kot me t'pyt, pse nuk e perdor per mbajtse celsash /pf/images/graemlins/tongue.gif

Po si iher, tjetri ka datlindjen e i ke permend tan' familien /pf/images/graemlins/eek.gif jo po ksaj i thone ndezje gjaknash /pf/images/graemlins/devil.gif

mozaiku

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Moz sa t'gjat e paske lidhsen e brekve /pf/images/graemlins/laugh.gif kot me t'pyt, pse nuk e perdor per mbajtse celsash /pf/images/graemlins/tongue.gif

Po si iher, tjetri ka datlindjen e i ke permend tan' familien /pf/images/graemlins/eek.gif jo po ksaj i thone ndezje gjaknash /pf/images/graemlins/devil.gif

[/ QUOTE ]

Celsat i var te lidhsja e cizmes une... /pf/images/graemlins/grin.gif

Je ajo qe mendoj une ?! Ajo qe merret me gernetat?! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ej, familjen ja permenda per mire moj... pse thua i ngel hatri eeee?! /pf/images/graemlins/eek.gif

abs

nuk e di...

me ma permend mu nami bahet /pf/images/graemlins/devil.gif...ndersa ato jane rac e but' /pf/images/graemlins/angel.gif ke pas fat /pf/images/graemlins/grin.gif

me gerneta s'merrem un moj Zonjez se jam gja e brisht, e shumta e t'shumtes fylli m' asht kshillu...prej doktorit kuptohet /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

mir qe nuk i varke n'qaf ato /pf/images/graemlins/tonguee.gif