Flobo paske ditelindjen...sa mbush me /pf/images/graemlins/laugh.gif ?
dai vecchio, auguri per oggi /pf/images/graemlins/laugh.gif ! Sinqerisht dhe seriozisht Urime per ditelindjen, u befsh 100 dhe jete te lumtur /pf/images/graemlins/smile.gif .
Tani e pashe ket temen une.
Po qysh mer plak,ta marr vesh nga te tjeret une?
Nejse.
U bafsh sa te te doje zemra ,tanti auguri dhe sa me shume shendet ,sex dhe leke.
:rockband: :rockband:
:wave: :wave:
100 vjeç Flobo e bofsh qef sa te jesh i ri se kur te behesh ne ket moshen time ehe te mer shpirtin gruaja /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ja kalofsh bukur e urime per ket vit,kur te vije tjetri te uroj prap /pf/images/graemlins/laugh.gif
Flobo eshte nje nga cunat me te mire te AF dhe meriton urimet me te mira per ditelindje :rockband:
edhe 100 Flobo dhe t'u realizofshin te gjitha planet, endrrat, deshirat, etj...
sa me shume shendet, pare e dashuri pac ne jete, e me ke te te doje zemra, sigurisht, /pf/images/graemlins/wink.gif :wave:
woooow ca surprize qe me paskeni bere /pf/images/graemlins/smile.gif flm shume te gjitheve, nuk e paskam ditur qe miqte e AF jane kaq te ngrohte ne te tilla raste...do mbaja nje fjalim por jam shume i prekur nga surpriza per momentin :cry: /pf/images/graemlins/laugh.gif
edhe nje here flm /pf/images/graemlins/smile.gif ne vecanti Rozalines per lulet dhe gjithcka :kiss:
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.