Gezuar ditelindjen Eda (Smile) !

Seriozi

Primus registratum
Re: Gezuar ditelindjen Eda (Smile) !

Fillimisht postuar nga smile:
[qb]
p.s. mistreco po te kish ardhur ketej do te binte rasti te haje hallve, byrek, kadaif, bakllava, qofte e shume shume gjojna te mira. Po deshe kalo ketej nga data 20 kur te behet festa tjeter. Kete here e kemi ene me t'kercyme :cool: [/qb]
Paskam nam te keq si llupes i madh me duket. /pf/images/graemlins/laugh.gif Keshtu eshte kur futesh nga temat e kuzhines. :smash:
Pse çfare feste do festoni ju me dt.20,jo per hallven dhe byrekun jo ,por m.q.s. e paskeni me t'kercyme.
Eda perveç hallves,byrekut,kadaifit etj,etj... ne ate festen a do kete femra dhe a jane te bukura.

Ps.duhet me ja ndryshu pak imazhin vetes(si llupes), do filloj te hy me shpesh andej nga erosi qe t'me dali nami si femnist. /pf/images/graemlins/wink.gif

edda

Primus registratum

Fillimisht postuar nga 'Mistreci':
[qb]
[qb] Eda perveç hallves,byrekut,kadaifit etj,etj... ne ate festen a do kete femra dhe a jane te bukura.
[/qb]
Pse mo une s'te dukem e bukur tyna :rolleyes:

Seriozi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Eda:
Pse mo une s'te dukem e bukur tyna :rolleyes:

Po ti je si yll mi ta kam thone gjithmone :kiss: ,po une te pyeta per ato te tjerat,ato si do jene. /pf/images/graemlins/wink.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga 'Mistreci':
[qb]
[qb]
p.s. mistreco po te kish ardhur ketej do te binte rasti te haje hallve, byrek, kadaif, bakllava, qofte e shume shume gjojna te mira. Po deshe kalo ketej nga data 20 kur te behet festa tjeter. Kete here e kemi ene me t'kercyme :cool: [/qb]
Paskam nam te keq si llupes i madh me duket. /pf/images/graemlins/laugh.gif Keshtu eshte kur futesh nga temat e kuzhines. :smash:
Ps.duhet me ja ndryshu pak imazhin vetes(si llupes), do filloj te hy me shpesh andej nga erosi qe t'me dali nami si femnist. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
shish shih dashka te me vjedh mua emrin /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEA

Forumium maestatis

dhe 100 Smile /pf/images/graemlins/smile.gif

D-J

Forumium maestatis

sikur te kishim noi Sekretare te na bente kto urimet sdo ishte dhe aq keq se do kishim kohra me teper te kujdeseshim dhe pas grave tona /pf/images/graemlins/laugh.gif

hajde o goc marrsh noi burr qe te ta mbledhi mir :lol: