GEZUAR DITELINDJEN DAHLIA!

kacurrelja

Primus registratum
Re: GEZUAR DITELINDJEN DAHLIA!

Gezuar ditelindjen Dahlia!

Shendeti, fati dhe lumturia qofshin gjithmone me Ty!

U befsh 100 vjece dhe t'u plotesofte cdo deshire e vogel dhe e madhe :D...

Gezuar dhe njehere... sa per dhuraten, s'po funksionon posta naten (dmth s'di me vene foto akoma ketu *kam thene une qe s'eshte shume praktik forumi po s'ma vari kush:p*)

Puc

Sirena

Primus registratum

Mgjs me shume vonese, te uroj qe te jesh gjithmone e lumtur /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bier.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

shyqyr qe ke kurrizin jashte se nuk do te kisha njohur... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

thanks per urimin! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

mozaiku

Primus registratum

S'e paska postu forumi figuren... une e kisha vone mi... ja se po e provoj prape...
Ca ke ti kunder dhuratave te riciklume?! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif Po s'te pelqeu, dhuroja noj femre tjeter te forumit kur te kete ditelindjen... edhe " mos i shiko kalit dhembet"... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif shifi noj gjo tjeter me 1 llaf... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif
zoccoli.jpg

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

hahahahahahaha me shkrive Moz...kepuce te riciklume...jo s'kam asgje ne fakt une mendoj ashtu si shume qytetare te tjere per mbarevajtjen e mirembajtjen e planetit...se kam problem... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif...e mire shume faleminderit per keto kepucet e kuqe... Christian Lacroix the qe ishin eee? po i mbaj ca kohe dhe kur ti vije ditelindja Pinkut po ja kaloj asaj...ti se ke problem...ne dore te mire do ti kesh kepucet...dmth ne kome te mira desha me thone...

Kondrapedali

Kondrapedali

Mozi, e ke mo kollaj me nxjerr adresën ktu se kpuc nuk po shofim. T'paktën t'shkoj ti blej vet Dali me t'bo qefin ty /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif.

Për ju të dyja /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif (à l'une avec l'afection d'un prof pour son étudiante préferé et à l'autre ..., eh, à l'autre /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wub.gif).

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

e mor Kondra zemer une jam goce pa shpenzime...kenaqem edhe pa adresen...s'du me e lodh Mozin tu kerku... me kollaj i kishte ra me mi nis me poste direkt po hajt mo...(mmmm trop chaud ces bisous là) /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wub.gif

mozaiku

Primus registratum

Profesor, sa te veshtire e paske me i dasht nxeneset ne menyre tjeter?! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/crazy.gif

Dahlia, shyqyr qe te pelqyen... Pervec kepuceve, te te fus noj gjo tjeter te pakoja para se ta nis me poste? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_liar.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

me duket se nuk e nxe asnje kuti ate qe mund te me sillje...s'do ta merrte persiper asnje zyre poste... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

kete rreshtin ketu mos ta lexoje njeri eshte vetem mes meje dhe Mozit... flm per mirekuptimin /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif...
postohen meshkuj o Moz??

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

ej se me trembe per zotin...thashe sa shpejt erdhi prape shtatori... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

ky eee? ndonje nga fansat e mi /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif por qe me sa duket paska pas deshire me u paketu... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

mozaiku

Primus registratum

Po bjere ketu ti lidh nji fjongo te madhe te kuqe te fyti e te ta nis ashtu ne kuti /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif . Te pakten te te vije per vit te ri pakoja /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

jo per fyti te keqen se e du te gjalle...ose ose, e du te vesh VETEM me nje fjongo te fyti...se ja zgidh vete, plot perkujdesje ja zgidh... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

mozaiku

Primus registratum

ate thashe pra, ta vesh vetem me fjongo te kuqe... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

bob

Primus registratum

po ta uroj edhe une ditelindjen

vetem sy te qeshur e dashuri pa fund ne jete!

po ja uroj edhe shume grupave te tjere ne kete forum,ata me te cilat kam luar fjalet ne af.

sa me paska marre malli mer jahu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ah ca kenaqesie ketu!

KoDoShi

Primus registratum

Edhe 100!!!

Vec lumturi marrsh nga kjo jet! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wave.gif