Gezuar Blendi!

abs

nuk e di...
Re: Gezuar Blendi!

bani20t.gif
Te uroj Pranvera te panumerta e te lumtura Blendi /pf/images/graemlins/angel.gif Gezuar dhe i lumtur qofsh gjithmone /pf/images/graemlins/smile.gif

alinos

Forumium maestatis

Te futem ne rradhe dhe une per urimet /pf/images/graemlins/pickellonja.gif
Nuk di pse me ishte fiksuar qe Blendushi e kishte datelindjen andej nga nentori /pf/images/graemlins/shrug.gif Por qenka dem /pf/images/graemlins/devil.gif

Taurus.jpg

edhe qendrimin e ka te tille ne fakt /pf/images/graemlins/laugh.gif

prandaj dhe po mjaftohem me nje torte
cake-girlXS.jpg

Edhe 100 Poeti /pf/images/graemlins/kiss.gif

You rock /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

Princesha

Primus registratum

Shih blendi paska lind nji dit mas meje /pf/images/graemlins/cool.gif

Urime ditlindjen!

Blendi

Primus registratum

/pf/images/graemlins/smile.gif Falmeinderit shoqe/shoke. Ngushtaz t'kam ndjek rozalina

Isabelle

Valoris scriptorum

Hiqmet /pf/images/graemlins/laugh.gif u bofsh 100. Na fal qe jam icik vone, dmth past business hours /pf/images/graemlins/laugh.gif po sapo u ktheva nga demonstratat ! Ku ishit juve - ku ishit /pf/images/graemlins/laugh.gif !

U rritsh i bukur dhe i mencem. U befsh krenaria e familjes, miqve dhe shokve /pf/images/graemlins/laugh.gif. T'na nderosh ne shkolle dhe jashte saj. Mos haj fara luledilli dhe mos u cap ne klase. Rrespekto gocat, me te rriturit, pleqte ne autobuz dhe grate ne trafik /pf/images/graemlins/laugh.gif. Sillu mir', ul koken dhe tregohu i ndjeshem ndaj padrejtesive qe i ben i madhi te voglit dhe asiher i vogli t'madhit /pf/images/graemlins/laugh.gif.
Gjej pasione te njepasnjeshme ne jete. Dedikohu cdo njerit me deshire ashtu sikur i dedikohesh eskursionit me klasen dhe gjuetise. Rro thjeshtesisht dhe shijo dite me diell deri ne perendim te djellit. Ata qe thone qe me te vlefshmet jane pa pare, nuk na kane rrejt'.

Dhe kaq. Mos ma vini re se jam icik e frymzume po e ka fajin revolta ne shesh /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Ah, se mos harroj - martohu mrena 3 viteve te ardhshme se kush do te filloje shpia me te te pa shtremet dhe si rast te pashprese /pf/images/graemlins/laugh.gif. Ju nodh vetvetiu, mos i merr inot /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Ah, dhe mos te rencin floket kurre dhe tullac is not always seksi /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Shendet /pf/images/graemlins/smile.gif

UnA

zog

Primus registratum

27 vjeç dhe akoma ne shkolle, shkolle nate boke plako ? /pf/images/graemlins/laugh.gif

mozaiku

Primus registratum

Blendo, edhe 100! /pf/images/graemlins/smile.gif
Po te pershendes me ate kongen.... and the lights go down in massach...or smth like that /pf/images/graemlins/laugh.gif meqe kam pas firme pak romantike keto kohet e fundit /pf/images/graemlins/laugh.gif.
Kete radhe nuk te vij ne party, por nje dite... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
27 vjeç dhe akoma ne shkolle, shkolle nate boke plako ? /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Zog me vjen mire qe i merr fjalet e mia seriozisht /pf/images/graemlins/laugh.gif !

zog

Primus registratum

tek shkrimi jot, me t'thon te drejten (tani e lexova rresht per rresht) veç shkollen me kapi syri, gjeje pse ?

Daniel H

Primus registratum

Per cilin Blend behet fjale ketu? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

gjithsesi kushdoqofsh, edhe 100 plako!

ujku81

Primus registratum

Blendo dhe 100 lal!! /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif

albana

Lara Croft

U befsh sa vjet te dush Blendi! Gezuar e gezimi te ndjekte! Kam nje parandjenje qe ky do te jete nje vit shume i lumtur per ty /pf/images/graemlins/wink.gif
Te puth fort
Dhelpra

Dolores

Primus registratum

Ai eshte ne fis mi Izo i damllosur ...qe do i bien floket /pf/images/graemlins/lol.gif

p.s. e thashe se ta kishin bo qejfin shume /pf/images/graemlins/laugh.gif...per balance un e zogu jemi ktu /pf/images/graemlins/laugh.gif

@d@

Primus registratum

Demi dhe ti /pf/images/graemlins/laugh.gif ? dhe 100 pra /pf/images/graemlins/smile.gif

Blendi

Primus registratum

Jo jo e ke gabim. Lutua im (rahmet paste) vdiq koklesh, edhe baba i ka. Kur s'me rane der tashi mu s'me bin mo. Po mos shif foton, se ktu jom tu lujt pjesen. /pf/images/graemlins/laugh.gif