Gezuar Bajramin!!!

oneo

Forumium praecox
Gezuar Bajramin!!!

Te henen, me date 23 Tetor, eshte Bajrami i madh qe vjen pas perfundimit te nje muaj agjerimi. Duke uruar qe Zoti t'iu kete pranuar agjerimin gjithe muslimaneve, iu uroj Gezuar Festen e Bajramit

olololol

Primus registratum
Re: Gezuar Bajramin!!!

Qenkam I pari per sot ora 1:21 e nates ketu

BAB_LYMI uron te gjithe anetaret e AF-it Gzuar Bajramin , shyqyr qe na gjeti mire e mot me mire ishalla /pf/images/graemlins/laugh.gif Si Plakat e kam thene eeee kalofshi gzuar ne shtepite tuaja.

Kondrapedali

Kondrapedali

Gëzuar Bajramin gjithë besimtarëve.

Lymo, nai raki do na e japësh ti neve? /pf/images/graemlins/laugh.gif

true confidental

Forumium maestatis

Ta gezoni ju muslimanet e forumit
Sot takova nje vajze te vogel 9 vjece te mbuluar me shami qe kishte agjeruar per cdo dite te ketij muaji ......dhe i jati ia permendi shume krenarisht ....damn.. a ka kuptim per nje femije aq te vogel ??

ali

Primus registratum

Gezuar Baromin te gjithe vellezerve dhe motrave Muslimane.
Impuls edhe pse nuk eshte e detyruar nje gje e tille porse kjo nuk do te thote qe te mos mesohet qysh ne ket moshe. Une kam nje shokun tim i cili e ka agjeruar qysh 6 vjeç dhe jo se prinderit i thonin atij te agjeronte porse ishte thjesht deshira e tij (kuptohet jo te gjithe ramazonin). Edhe une gjithashtu heret e kam filluar agjerimin, nuk e mbaj mend saktesisht porse kam qene nen 10 vjeç. Ditet e para jan pak problem qofte dhe per te rriturit porse pastaj behet normale.
Kondrapedal: per muslimont si ne Ramazon e jasht Ramazonit rakia e ndalume eshte, te thush naj kafe hajde de. /pf/images/graemlins/wink.gif

genci

Primus registratum

Gezuar Bajramin e Madh (Fiter Bajramin)

Bajram Bubareq, si thojme na n'Shkoder

Ishallah Zoti na e pranon agjerimin dhe lutjet e muji te Ramazanit.

M'ka marre malli shume me e kalu kete feste n'Shkodren teme... n'zemren teme

nejse

Primus registratum

SOT ESHTE FITER BAJRAMI ose (BAJRAMI I MADH ),

JU UROJ SHENDET, LUMTURI ,GJITHE TE MIRAT E KESAJ BOTE . <font color="blue"> </font>
NDERSA ME DATE 31-DHJETOR ESHTE KURBAN BAJRAMI. <font color="red"> </font>
/pf/images/graemlins/wave.gif /pf/images/graemlins/wave.gif /pf/images/graemlins/wave.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

oneo

Forumium praecox

Dua t'ju shkruaj nje mesazh qe me ka ardhur sot:

Bajram! Bajram! Bajram! Festa e gezimit, pas nje nenshtrimi dhe sakrifice trupore.
Bajram! Dita ku çdo besimtar me zemren e tij, me veprimin e tij fal me shume dashuri, miresi per te tjeret.
Bajram! Dita e shpreses dhe e lutjes se besimtarit, qe Zoti, t'ia kete pranuar agjerimin e muajit te Ramazanit, dhe punet e mira, dhe t'ia kete falur gabimet.
Bajram! Dita e shpreses dhe deshires per nje te neserme me te mire, me te begate, me me miresi.
Me kete feste ju uroj : Per shume vjet Gezuar Bajramin. E nesermja per ju te jete me e begate se e sotmja. Me respekt.

(ishte 4 mesazhe, po me pelqeu shume)

ndricim

Primus registratum

Gezuar Bajramin a madh!

po Bajrami i vogel kur festohet? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

Sulo_Kapedani

Primus registratum

Gezuar edhe Pershumejvet Bajramin.
Ishalla Allahu xh.sh na e ka pranu agjerimin e muajit Ramazan edhe na i bon kabull edhe lutjet tona.

Shendet,lumturi , harmoni dhe begati sjellte kjo feste e madhe ne cdo shpi muslimani.

disku

UNI

Kurban bajromi eshte me 30 dhjetor /pf/images/graemlins/smile.gif

Eid Mubarak te gjithe muslimaneve.

cufi_bardhit

Primus registratum

....

Tema eshte per Bajramin, dhe per me teper, ne nje atmosfere urimesh nuk shkon suhme te merresh me personat qe urojne.
Me kupto drejt