Gezuar 14 Marsin, diten e Veres!!!

bob

Primus registratum
Re: Gezuar 14 Marsin, diten e Veres!!!

bravo EBM bravoooooooooooooooooo

gezuar veren ne diten 14 /pf/images/graemlins/laugh.gif

Prespa

Primus registratum

Sa kohe e mire eshte ne Tirane! Eshte e cuditshme po gjithmone per dite vere eshte kohe me diell.

marina s.

Forumium maestatis

kjo po qe ta ngre moralin /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

Gezuar diten e veres te gjitheve! /pf/images/graemlins/rockband.gif

mora vesh se ne Elbasan,nata dje ka qene mjaft interesante.
si shkojne gjerat andej nga Tirana?

S

Scorpion

Guest

Ketu ne Elbasan s'ka ngel njeri pa ardh ti goce, plot me njerez, nuk ke ku ecen. Feste, muzike, koha e mrekullueshme. Ika /pf/images/graemlins/wave.gif Tani jam per dreke jashte qytetit me familjen. Gezuar!

S

Scorpion

Guest

Dita e Verës quhet e tillë sepse më 14 Mars bimësia zgjohet nga gjumi dimëror. Në këtë ditë bimësia fillon të thithë lëngjet nga toka dhe kështu të rritet. Ndonëse kjo datë vazhdon të festohet madhërishëm në qytetin Skampa (Elbasan), ajo i përket të gjithë arbërësve-arbanasve (arbëreshëve). Shenjat e festimit të këtij zakoni arbëresh janë:

1) Marrja datën 13 Mars të një tufe të vogël bari të njomë bashkë me rrenjët dhe dheun, me qëllim që të gjendet mëngjezin e datës 14 Mars në shtëpi.

2) Gatimi i ballakumeve, që gatuhen një ose dy ditë përpara datës 14 Mars, me qëllim që mëngjezi i datës 14 Mars t’i gjejë ballakumet në shtëpi.

P.S Marre nga nje artikull

ameba

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Ketu ne Elbasan s'ka ngel njeri pa ardh ti goce, plot me njerez, nuk ke ku ecen. Feste, muzike, koha e mrekullueshme. Ika /pf/images/graemlins/wave.gif Tani jam per dreke jashte qytetit me familjen. Gezuar!

[/ QUOTE ]

Fillimisht Gezuar te gjithe Kalamajave te forumit diten e Veres ose Festen qe shteti i volli Elbasanit..... /pf/images/graemlins/madie.gif

persa i perket ceshtjes Scorpion ....
Cuno a ka mundesi te mos fryhesh poshte e lart neper forum se gjasme ke me i dhane te gjitheve Ballokume se ti je nje mizerje femiu qe nuk e ke shokun, ke 6 muaj qe ke premtu 1 kafe te shkurter ene nuk dukesh ne Universitet po me rri mcef si eskrement i vogel dhomave te chat-eve.....
<font color="green"> Me respekt nje mik qe ta don te miren </font>

<font color="brown"> MERREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE v+ </font>

S

Scorpion

Guest

Ore ti lepurush, se dija qe rrije dhe ne AF, mire ne jeten e perditshme qe nuk me shqitesh po dhe ketu. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Elbasani eshte kryeqyteti festes /pf/images/graemlins/tonguee.gif
Sa i perket kafes, ke me ma dhane ti, plus dhe cigaret ti, si ai shoku Kelit /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Hajd neser ne shkolle me prit te "Londoni" se po ta jap ate kafen. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Merreeeeeeee ti bashke me profesor Kriston /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Ti mik dashke kafe, me dashke te miren cnnccncn /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Guest

Gezuar diten e Veres!

P.s Nuk e di nese ju vini ne dore, nje rrip me dy fije te perdredhura: te kuqe me te bardhe, qe e quajme "verore".
Une e vura nje te tille, si cdo vit. /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/wave.gif

alinos

Forumium maestatis

Ej ej ej
e pate ore: dje dite vere, sot dite dimri. Mbushur Krraba me debore!

Gezuar Elbasanllinjve dhe gjithe shqiptareve! /pf/images/graemlins/smile.gif

Edhe Bunny-t qe nuk e qiti koken per feste dhe la tere ato goca pa partner kercimi!!! /pf/images/graemlins/smash.gif

keto ballakumet jane nga te mamit te Bunny-t, por si ju edhe une vetem ne foto i pashe /pf/images/graemlins/tipsy.gif

ballokume12sv.jpg

ps. Mami im i ben shume here me te mira /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/cooli.gif
/pf/images/graemlins/rockband.gif

Daniel H

Primus registratum

Po ti ja thua ndonje cik vete, pa leji mamate se ato jane brume tjeter? /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

ca po te duhet ty se mos do martohemi bashke ne /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Daniel H

Primus registratum

Po bashke mbase s'martohemi, por mos marton ndonje shokun tim, te pakten ta paralajmeroj.
Nejse e morra vesh qe s'ja thua kerkund per kesi gjerash /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

me merr te keqen ti mua se s'jam nga ato qe mburren forumeve virtuale per aftesite e tyre reale!
Kur te ta mbaje suma te me takosh, do gatuaj une dhe keshtu te mesosh se ne jete nuk hahet vetem pace /pf/images/graemlins/winkwink.gif

sa per nje sy mbi ate qe mund te bej

image391xg.jpg

ps. une ne Vlore s'me ka lene mendja te martohem! /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Na moret me sysh ju, na e prishet kohen, meqe ra fjala ate Bunny ma ka pare njeri, se me ka borxh nje kafe. Sh te forta i paska bere ballakumet mami Bunnyt /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Daniel H

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif keto speca qe ke gatuar ti as ne burg po te isha, nuk do i kisha ngrene /pf/images/graemlins/laugh.gif
Sa per Vloren kurre mos thuaj kurre perndryshe ngelesh pa burre!

P.S. Pacen a kam lene, kam ca kohe qe kam filluar qoften dhe guzhinen kosovare ne pergjithesi. /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

Bunny lirohet nga ora 11. Mbreme psh, ishte per jete nate, vetem se nje dite me vonese /pf/images/graemlins/madie.gif

EBM
i merr eren specave te mi, se andej nga je ti vetem bulmet e dele te pjekur dini te hani!
Sa per Vloren, me mire pa burre se lab /pf/images/graemlins/tonguee.gif

p.s. Prandaj nga EBM kane filluar te te therrasin EHV ty? /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Bunny mbreme ka qene ne pune /pf/images/graemlins/laugh.gif Ka qene duke fut reklamat e oreve te vona /pf/images/graemlins/tonguee.gif

alinos

Forumium maestatis

edhe ti spitullaq shok i tiji je?
Pfffffffffff,
mbreme duhet te kete dale nga ora 10 se keshtu me rrejti, edhe pse me mua i ka muhalibetet e shkurtra /pf/images/graemlins/madie.gif

Daniel H

Primus registratum

Do m'i shash dhe per nja 2 vjet leberit, por pastaj do shkosh t'u lash kembet dhe t'u pish ujin. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ja ju qe hengret perime dhe ballokume po na e beni vezen me dy te verdha.
Sa per emrin s'e di, mbase ...:D por mos u merr me llafe.

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Simplo, leji llafet /pf/images/graemlins/laugh.gif, ku e ke ballakumen per muve /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/pickellonja.gif .

Ke edhe nja ca llogari per te me dhene qe nuk me thate ku do ishit per diten e veres /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
</font>