Get Him to the Greek (Review)

egzonche

Primus registratum
Imdb: http://www.imdb.com/title/tt1226229/
Vlerësimi IMDB: 6.8/10 (23.357 vlerësues)

Është një film që më ka pëlqyer shumë, komedi.
Një kompani për incimin e muzikës ishte duke dalur nga kontrolli, mblidhen dhe mendojnë se si mund ti sjellin kompanisë fitime të mëdha.

Të punësuarit japin idenë e tyre por vetëm Aaron (Jonah Hill) jep një ide e cila mendohet se do të ndihmonte kompaninë për të dalur nga ajo krizë.

Aaron iu tregon se ylli i rock'ut Aldous Snow ka 10 vjetorin e karrierës së shpejti dhe ai thotë se nëse bëjmë një koncert për këtë ngjarje do të fitonim nga biletat, reklamimet, shitja e DVD'së së koncertit...

Pronari i kompanisë i cakton një takim Aaron me yllin e rock'ut dhe pas takimit i duhej ta sjell atë në New York për të konfirmuar pjesëmarrjen e tij në këtë koncert.

Nodhin shumë gjëra derisa ai e sjellë atë në NYC sepse ky ylli i muzikës mirrte drog..

Shikoni trailer për më shumë http://www.youtube.com/watch?v=N6ixkr0-qvo

Filmin mund ta shikoni me titra shqip në http://www.mosfli.tv/get-him-to-the-greek/

Al-Punk

Still here
Kam ca kohe qe dua ta shoh kete film, por duhet te gjej castin. Sdq sapo ta shoh do jap dhe mendimin.

@egzonche, ate vleresimin e ke marre nga IMDB apo eshte vleresimi yt per filmin? ajo (6.8/10)

egzonche

Primus registratum
Kam ca kohe qe dua ta shoh kete film, por duhet te gjej castin. Sdq sapo ta shoh do jap dhe mendimin.

@egzonche, ate vleresimin e ke marre nga IMDB apo eshte vleresimi yt per filmin? ajo (6.8/10)
Aha, mua me ka pelqyer shikoje kur te kesh kohe.

Vlersimi ishte nga IMDB, shoh se 300 vota me shume ka marrur paska fituar disa nota negative :/
Film i mire eshte : )

Al-Punk

Still here
Dua ta shoh por nuk kam gjetur akoma nje link megavideo. linqet tek mossfli jane me nje version qe kerkon shume buffering dhe nuk i shoh dot

ValmirM

Webmaster
E vertete, ai player qe ka mosfli duhet te presesh shume per te shikuar filmin te pakten per ata qe kane internetin mesatarisht te shpejte... Sidoqofte ne Megavideo eshte fantastik nuk kerkon shume dhe me e mira esht qe nuk bllokon...

Ja Mand linku i filmit Get Him to the Greek :
Megavideo iD R4QRQWZO
E gjeta te linqet ne Mosfli :)
Shikim te kendeshem

ValmirM

Webmaster
Shikim te kendeshem, gjithashtu do mundohem qe ta shikoj sa me pare kete film..
Sipas trailerit dhe pershkrimit te Egzonit me duket i mir!

Al-Punk

Still here
Pashe filmin!
E prisja shume komik, karagjoz e nga ata filma qe harrohen 5 minuta pasi i ke pare, por ne fakt ishte ndryshe.
Do e vleresoja 8/10 pasi ishte me shume se nje komedi. Aktoret benin loje goxha te mire (pavaresisht nga zhanri qe nuk kishin ndonje tranzicion te forte emocional). Fakti qe filmi rrotullohej vetem rreth tyre e bente punen e tyre te vleresohej goxha.

Filmi duket si nje histori Droge, Seks dhe RokNRoll por ne fakt eshte nje histori qe ne tregon se ne thelb te gjithe njerezit vuajne nga te njejtat ndienja.
E rekomandoj per kedo pasi me verte ishte shume i kendshem!

PARANOID

Forumium praecox
Kaq shume te paska pelqy ky ty e e? Kisha pershtypjen se do jete kot fare, pranej nuk e kam marre mundimin me e pa hic.