Geshtenjeze edhe 100 vite e tjera

alinos

Forumium maestatis
Re: Urime Geshtenjeza!

ta kisha ditur te te kisha dhuruar nje thes me te madh /pf/images/graemlins/tipsy.gif

ana karenina

Primus registratum

Absh /pf/images/graemlins/kiss.gif Kordelken e kam perqafuar familjarisht /pf/images/graemlins/laugh.gif, pastaj Milou leviz shume me kane thene e duhet te perpiqesh shume derisa ta perqafosh sic duhet /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Thjeshteze /pf/images/graemlins/pickellonja.gif Ne vend te thesit te madh mund te sjellesh nje po aq sa i pari se edhe kete jave do vazhdoj me mbledhjen e dhuratave te prapambetura /pf/images/graemlins/laugh.gif

HR_HeartKisses.gif

abs

nuk e di...

E mire, se me qentsove tesh /pf/images/graemlins/grin.gif, masanej ate qe te kan thane, asht thjesht nje supuzim /pf/images/graemlins/cool.gif, sepse si Zotnija Jote gjithashtu dhe Zotni Milou i keni floket kacarrela /pf/images/graemlins/grin.gif, me t nime e kam /pf/images/graemlins/booki.gif, vec ngjyra ju ndryshon thojne /pf/images/graemlins/grin.gif

Nje t vetje, pse me paliceta vesh ke festu datlindjen ti moj? /pf/images/graemlins/eek.gif
Me gjithe ato fustana sexy te gardarobe e shpis ? /pf/images/graemlins/angel.gif

Ajajajaja ca s po ndijn kto vesh /pf/images/graemlins/eek.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

O abs, e kam deshmitare nderi una ate /pf/images/graemlins/laugh.gif

Milou do shkoje mire me ket' gocen se kane ngjashmeri te dy /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mjesi /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

abs

nuk e di...

Na kjo perforcusja u zgju nga gjumi /pf/images/graemlins/grin.gif, mir qe na more me t mire t paken /pf/images/graemlins/kiss.gif
Tesh e kam inat ate qe ka qelu e para n rradh per deshmitare nderi! /pf/images/graemlins/cooli.gif Prej inatit s du as tort as vere te kuqe! /pf/images/graemlins/sleep.gif

Vecse m lehtesoka fakti qe ajo eshte deshmitarja, se ja mledhka dikujt rrupat zap zup /pf/images/graemlins/tongue.gif, jo pergja po i bjen me u ba dhe Götti /pf/images/graemlins/wink.gif,darum /pf/images/graemlins/angel.gif

( /pf/images/graemlins/wub.gif)

Kordelja

Valoris scriptorum

Torta per ty do gatuhet vecmas abs /pf/images/graemlins/wub.gif

Veren do e porosisim nga vreshtat ma t'mira /pf/images/graemlins/kiss.gif

Po mos nderro bisede se me akuzon kjo qe ia terhoqa vemendjen ne me ngordhi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ka halle goca po s'kam ca me i bo /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.s.Deshmitaret e nderit do i boj varg /pf/images/graemlins/wub.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Kusho, ti ma paske ditelilndjen me efkt prapaveprues mi goce /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif Epo plasen njerezia u bene tri dite qe te urojne /pf/images/graemlins/laugh.gif . Ma thuj ene mu si i ke rrejt qe i ke bo per vete /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif Xhan-xhaaaaan eni tyyyyy /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Korde /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/wub.gif. Everything OK?

Absi /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/wub.gif.
</font>

Kordelja

Valoris scriptorum

U bo si dasma Malos mi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Eni, super /pf/images/graemlins/wub.gif I just wanted to thank you for your great help and support /pf/images/graemlins/kiss.gif I got a "almost-maxima" /pf/images/graemlins/wub.gif

me veryyyyyyyyyyyyyyyyyy happy /pf/images/graemlins/wub.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Me mostly happy for you hun /pf/images/graemlins/wub.gif . Any time you need /pf/images/graemlins/kiss.gif. I knew it would have been this way /pf/images/graemlins/kiss.gif </font>

abs

nuk e di...

Flej n uje Eniad /pf/images/graemlins/kiss.gif se po ta kalxon coodin e dashnis ajo. /pf/images/graemlins/grin.gif Mos ja kalxo e, se e kopjon dhe na kush tjater /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordele he mi ti, se me kaloj, e kam me Frequenza te shkurtra /pf/images/graemlins/tongue.gif, per veren qe s jetoj pa te /pf/images/graemlins/devil.gif ma blen deshmitarja jeme /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/cooli.gif

Geshtenjeza cupke /pf/images/graemlins/angel.gif, jep pergj, se nuk me ze vendi, pa e marr vesht punen e palicetave, dhe ai avatari me ato dy menschlein, se si me duket... /pf/images/graemlins/wub.gif

Eniad kur ke radhen? /pf/images/graemlins/rockband.gif

PS: se desh harova, Kordele si mos s ke cfare ti bajsh? banu mi halla e saj /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/cool.gif (jo po mos thoni se s kam ndonje ide e /pf/images/graemlins/grin.gif)

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Cer radhe po thu ti abso /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif</font>

abs

nuk e di...

T festes se datlindjes moj, pse car kujtove ti /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Per te shkrujt tellegrame je n rresht E PARA! /pf/images/graemlins/cooli.gif te shpija /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

/pf/images/graemlins/angel.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

O abs, car rroli ka kjo halla kshu n'pergjithesi? /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/angel.gif

ana karenina

Primus registratum

Uaaa une floket njesoj me Miloun? /pf/images/graemlins/eek.gif Protestoj /pf/images/graemlins/smash.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Me paliceta eshte dhe moda /pf/images/graemlins/cool.gif, me paliceta une jam princeshe /pf/images/graemlins/angel.gif, me paliceta bie ne sy, me paliceta me ka zili turma /pf/images/graemlins/pickellonja.gif, nuk me ngrin as barku as kurrizi etj etj /pf/images/graemlins/laugh.gif

PS1: Kusho mjeshtri sekretin e fundit te zanatit e merr me vete ne perjetesi /pf/images/graemlins/lol.gif S'e di ti qe AF eshte "help your self" restaurant? /pf/images/graemlins/tonguee.gif Meqe ra fjala, me hahet mua /pf/images/graemlins/winkwink.gif

PS2: Kordelke si qe puna e deshmitareve te nderit? /pf/images/graemlins/mad.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Absi, mua me ka lindur mami me vone /pf/images/graemlins/lol.gif , keshtu qe na duhet te presim edhe ca /pf/images/graemlins/lol.gif .
Sa per telegrame, e thame, do hapim biznes /pf/images/graemlins/laugh.gif
</font>

abs

nuk e di...

Halla-T jane pika e referimi, per: (fjala bjen e nxjerr fjalen) kur ajo `arratiset`nga dritarja per te ik ne disco, per t`ja dhane atij ne dore letren e shkruajtur nga ajo, per t ba t pamunduren te mundur, qe ajo, ate dite qe do, te jete aty ku duhet, me ate qe duhet, ne menyr te duhur! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/cool.gif

Kaq, e kam me t nigjume eeeh /pf/images/graemlins/booki.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

PS: mi jep nje xhiro palicetat moj /pf/images/graemlins/idea.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Geshtenjeze, home made food dhe self service kam tere diten ke shpia ime /pf/images/graemlins/laugh.gif duhet te hapni nai restorant juve /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Ika une /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

ana karenina

Primus registratum
Urime Geshtenjeza!

Absh deri ne fund te javes ka party /pf/images/graemlins/rockband.gif pastaj ti jap une perfare /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kusho bixinesin harroje ti /pf/images/graemlins/pickellonja.gif, o dasem falas qe nga idete deri tek llokumet ajo e imja, do organizohet vetem me zemer e dashuri /pf/images/graemlins/wub.gif te gjitha mjetet e tjera fitimprurese jane te perjashtuara /pf/images/graemlins/smash.gif

ana karenina

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Geshtenjeze, home made food dhe self service kam tere diten ke shpia ime /pf/images/graemlins/laugh.gif duhet te hapni nai restorant juve /pf/images/graemlins/tonguee.gif

[/ QUOTE ]

Me mu e ke mi? /pf/images/graemlins/eek.gif

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

it's me

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Uaaa une floket njesoj me Miloun? Protestoj

[/ QUOTE ]
Ja fusin kot "Geshtenjeze" ti i ke me te kuqe /pf/images/graemlins/laugh.gif
Gezuar ditelindjen dhe pac vetem gezime ne jete /pf/images/graemlins/rockband.gif

ganph4.jpg