Genjeshtrat

S

Scorpion

Guest
Genjeshtrat

Aftesia per te genjyer eshte pjese e inteligjences sone shoqerore dhe na ndihmon qe te mbijetojme.

Per te kuptuar nese dikush genjen apo thote te verteten ne e shikojme tjetrin ne fytyre per te studiuar mimiken e saj. Sepse çdo ndjenje, qofte edhe te shfaqet per nje çast te vetem mund te lexohet ne fytyre.

52e15ed.jpg

Njeriu zoteron nje sistem teper te nderlikuar muskujsh ne fytyre qe i japin asaj mimika te ndryshme duke sherbyer keshtu si tregues te ndjenjave te tij, ndonese ai mund te mos jete i vetedijshem mbi kete gje. Pa kete sistem do te ishte teper e veshtire te kuptonim njeri-tjetrin. Kete veshtirsi e ndeshin te semuret me Parkinson, semundje e cila ka si simptome uljen e theksuar te mimikes.

Ererat e mira apo te keqija ndikojne drejtperdrejte trurin tone dhe sjellin - shpesh here ne menyre te pavullnetshme - nje kunderveprim mimikal.
Edhe te semuret me Parkinson kunderveprojne ne menyre spontane ndaj ererave por e kane te veshtire te perdorin mimiken e vetedijshme per tu shprehur, por nga ana tjeter genjeshtrave te tyre mund tu besohet me lehte.

eli

Primus registratum
Re: Genjeshtrat

Une mendoj se duhet me ja shikju edhe kambt se thojne qe "Gënjeshtra i ka këmbët e shkurta“. S'e di sa asht e vertet kjo gjâ…

Adile

Primus registratum

une them vetem gjysmen e cmimt te gjerave qe ble /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif jam lodh duke pare syt te zgurdulluar kur them cminin e plot /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif kshu qe me nje genjeshter te vogel u kursej hutim te tjereve kurse vetes i zgjase kenaqsine e harxhimit /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif
Nje genjeshter atje kur sprish pune- duhet /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif

Guest

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Fiona_1</div><div class="ubbcode-body"> une them vetem gjysmen e cmimt te gjerave qe ble /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif jam lodh duke pare syt te zgurdulluar kur them cminin e plot /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif kshu qe me nje genjeshter te vogel u kursej hutim te tjereve kurse vetes i zgjase kenaqsine e harxhimit /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif
Nje genjeshter atje kur sprish pune- duhet /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif

</div></div>

Duhet qe cke me te /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif se fundja pa zarar eshte.

Kondrapedali

Kondrapedali

Si mi ti u dashka? Po si rrehet kshu sy për sy kur për i pal kpuc harxho robi 300 $ ne thot që i ka ble 50? Hajde de t'ishte nai gjo e gzushme dyshe po me kpuc? Ça e keni kët manin juve me hudh pare përtok? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

Guest

Po pse nuk gezon ti kur ja heq cizmet asaj. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif Do i ndyje duret me zinxhir 30 50 dollarsh. E mira e perbashket pra ooo /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

prodigious

Primus registratum

Gocat e kane fajin qe lindi genjeshtra. Keto kerkonin perfeksionin tek ne meshkujt dhe ne filluam te perpiqeshim tu pershtateshim por me kot se perseri kishin shume kritika dhe ne fund e gjetem zgjidhjen ne. Futi i rren aty sikur i ke te gjitha ato qe kerkohen edhe u rregullu muhabeti. LOL.

prodigious

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Fiona_1</div><div class="ubbcode-body"> une them vetem gjysmen e cmimt te gjerave qe ble /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif jam lodh duke pare syt te zgurdulluar kur them cminin e plot /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif kshu qe me nje genjeshter te vogel u kursej hutim te tjereve kurse vetes i zgjase kenaqsine e harxhimit /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

</div></div>Fiona sa e ke blere kete genjeshter...?

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

me gjys çmimi pra! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

LUANESHA

Primus registratum

deri sa behet fjala per genjeshtra te tilla pranohen ;),
nuk ma merr menja se ka nadonji qe ska thene asnji her genjeshtra,ose ma mir me than qe ska rrej kurr /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_naughty.gif
un per vete kur shkoj von /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/sleep.gif ne pun , seq me del nga nji rren /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_liar.gif ,po pa zarar kuptohet 0-)...nuk jemi te gjith perfekt /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wave.gif

gangsterja

Primus registratum
As nuk genjehem dhe as nuk genjej.Genjeshtra i ka kembet e shkurtera:fjala e urte popullore.I dalloj genjeshtaret mbasi mbushen me emocione skuqen ne fytyre,ngaterrojne fjalet,zemra u rreh shpejt dhe ngaterrojne fjalet.