Pune GEEK ALBANIA kërkon Agjent/e Marketingu në RRETHE (jo për Tiranën)

A

admin

Guest
Përshkrimi i detyrave – Njeh zonën dhe mban kontakte me të gjithë subjektet/bizneset në zonë. – Ndërmerr kontakte periodike dhe të posacme me Eprorët. – Organizon dhe ruan dokumentacion të qartë kontraktual dhe financiar për marrëdhëniet me Klientet. – Prodhon … Me shume

Continue reading...
 
Top