GAY, DIKUSH SI TI ... ?!

INIT

Forumium maestatis
A eshte e gatshme shoqeria shqiptare te jete e hapur ndaj cifteve me seks te njejte ?!

AL KAEDA

Primus registratum
mendoj se akoma shoqeria shqiptare nuk eshte shkeputur akoma ,nga mentaliteti sa te pranoj nje gje te tille,ndersa une ,personalisht ,nuk dua te tregohem raciste apo diskriminuese aspak,por vetem kur e mendoj ,me vjen peshtire ................keq me vjen por ajo qe mendoj eshte kjo.............

dahlia

Grupi i të çmëndurve!
ty s'ka pse te te vij keq per mendimin qe ke. kur mendon ti se shoqeria shqiptare do te jete gati ti pranoje keto çifte? mund te di per çfare te vjen peshtire?

per personin qe ka hapur temen: une jam hetero, kam kohe qe kam ikur nga shqiperia, per mua, shqiperia nuk eshte e hapur as ndaj çifteve me te njejtin seks, as ndaj çifteve me njerez te huaj, sidomos me ngjyre, as ndaj çifteve me ndryshim te madh moshe...shqiperia per sa kohe te mbaje vetem shqiptare brenda, s'ka per te qene kurre e hapur! per sa kohe njerezit te vrasin mendjen me ke eshte ne krevat komshiu perballe apo kolegu i punes...per sa kohe te vrasin mendjen se si jetojne te tjeret ne vend te merren me veten e tyre...per sa kohe te kene frike nga opinioni apo te gjykojne jeten e tjetrit, s'ka per tu hapur kurre! per mua ashtu le te rri...aty le te vdesin te gjithe!