Gateway paralajmëron produktet e para All-in-One me Windows 7

Gateway paralajmëron produktet e para All-in-One me Windows 7

thumbnail.php

Nuk mund ti bleni ende, por Gateway duket të jetë i pari prodhues i kompjuterëve me një paralajmërim për PC të pajisur me Windows 7.</p>

Sigurisht çdo prodhues tjerë madhor (dhe të vegjël) të kompjuterëve do të përcjellin këtë hap, megjithatë Gateway One ZX600 dhe ZX4800 series janë sistemet e para të ndërtuara në veçanti me veçorinë e Windows 7 për operim me prekje.</p>

One ZX6810-01 është një model i rangut më të lartë me një çmim prej 1.399 dollarë. Arrin i pajisur me një ekran 23 inç, procesor 2.33 GHz Intel Core 2 Quad Q8200S, SSD 64GB dhe kartelë grafike 1TB ATI Radeon Mobility HD 4670. Për fat të keq nuk ka njësi Blu-ray, por një TV Tuner do të jetë si një veçori ekstra.</p>

ZX6810-01 realisht ka bërë përshtypje të fuqishme në momentin e parë sa i përket performancës, por përgjigja ndaj prekjes ishte frustuese në të. Aplikacionet që ofron Gateway për të shfrytëzuar avantazhin e prekjes janë larg të qenit argëtuese. Megjithatë duhet të presim çfarë do të ofrojë konkurrenca për të shfrytëzuar më mirë këtë veçori, por deri atëherë One ZX6810-01 është një fillim i qëndrueshëm falë veçorive tjera të tij.</p>

Një rang më poshtë gjendet Gateway One ZX4800-02 me një çmim prej 749 dollarë. Përmban nj[ ekran 20 inç dhe një procesor më të ngadaltë, dual core Intel Pentium T4300, së bashku me një palë veçori tjera si DVD Burner, hard disk 750 GB, etj. Veçoria e prekjes bëhet një pikë më e rëndësishme shitëse për këtë sistem, pasi që nuk përmban shtojca të rangut të lartë për të larguar vëmendjen prej saj. Ndoshta një ekran më i vogël do të rezultojë me më pak gabime në përgjigje të ekranit ndaj prekjes.</p>

Që të dy sistemet do të ofrohen në konfigurime të ndryshme përmes një dyqani online, dhe do të jenë në duar të konsumatorëve në fund të tetorit, ose në fillim të nëntorit. </p>

Ky artikull eshte marre nga: http://teknologji.blog.al/?p=1386. Per me shume artikuj te ngjashem vizitoni: http://teknologji.blog.al/?p=1386