gara ne autostrade ose rruge qyteti

beshbossi

Primus registratum
Re: gara ne autostrade ose rruge qyteti

si mo s'po shkru asnje???ata qe jane jashte shqip s'kane faj(se ua tresin celesat e makines)po as ndonje trim ne shqiperi s'ben gara neper rruge??????????ok po ju them nje shembull!!!jane ca tipa qe sa me shohim mu n'makine,i japin gaz e me parakalojne,po harrojne se une e kam me benzine e ju kam tregu targat pas 30 sec!!!!!!!!madje as targat s'i shohin mire!!!!!!!

assassino26

Primus registratum

Kujdes plepat rruges yllo /pf/images/graemlins/wink.gif Po te jesh ne Tirane ec e bejme gare bashke...Nisja tirane-vlore mberritja.Gara fillon ne 8 ne kulmin e trafikut

Alanis

Primus registratum

Kjo ia fut rrene sa eshte vete ne kembe. Ajo hipen ne makinen vetem per te parkingu.
Ka raste qe e con ajo te parkingu se shumicen e kohes i jep babushi.
Eshte fanse e filmit The fast and the furios

Seriozi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Tony326:
[qb] e di ndonjeri ku eshte kopshti i kalamajve LOL [/qb]
Paske humb rrugen m'duket. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ja ku e ke:ne fund te koridorit kthehu majtas dhe pastaj dera e dyte djathtas eshte Kopshti kalamajve .
Dhe here tjeter mos dil pa lejen e teta edukatores /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mistreci
pershendetje.gif

no_way_TuTo

Primus registratum

Hey meqe ra fjala per Gara ne Autostrade...

Une para 2 muajsh kam humbur 2 shoket e mij me te ngushte nga nje aksident ne Autostrade, sepse ishin me shpejtesi te larte (220 khm).
Para 2 vjetesh kam pas vete aksident me motor dhe kam qene 4 ore ne koma....qe atehere nuk ngas me motorr... dhe tani kam 2 shoke manget ne jeten time... dhe ti vjen e shkruan femrat shofere???

Mendohu mire se Garat nuk jane si ne filma, pse ke pa ndonje film me Gara s'eshte e thene qe eshte e njejte ne jeten reale, kur ta provosh na thuaj AngelDeviled.....

Erjon rapper

Forumium praecox

Dikur beja gara me shoket e mi ne autostrade. Plumb pushke me 200 km/h. Vertet te cmendur :rolleyes:
Po tani ndoshta jam bere me i pergjegjshem dhe nuk do tja keshilloja askujt te bente gara se e kam pesuar dhe vete, kam shpetuar per qime /pf/images/graemlins/frown.gif

aspahiual

Primus registratum

Kjo Lada ime te kenaq,sado qe ti japesh gaz se kalon 80 km/h...kur te futesh ne kthes duhet me e ule shpejtesin deri ne 30 km/h se te nxjerr jashte rruge /pf/images/graemlins/smile.gif

Renea88

Primus registratum

c dashke me Lada ti mer plak u mbarun makinat perendimore a si???? merr me mir nji BC kineze

soni2

Primus registratum

gara ne 2003 kam bere aq shume sa mos pyet por gjithmone e njejta kenqsi kur kalon 240 kmh nje shkarkese adrenaline dhe nje qetesi mbrapa
nje shoku im u perplas me peugeot 607 hdi shpejt ishte me nja 180 por fati i tij dhe zbriti nga makina(apo çkishte ngelur) vetem i tronditur
ndersa une duke i ngare shpejt ne qytet se mora kthesen se isha shpejt (190) dhe me kembe ne frena u ngula tek nje shtepi mu mdhome te gjumit .rrofte gjermoni bmw 328 berlina se shpetova vetem me ndrydhje por te ishe me noi franceze me hori mortja .
te gjithe ato çuna qe bejne gara kujdes aman se ste fal shpesh makina sidomos ballore crash testet behem me 60kmh ndersa ne me 60 si kemi futur te dytin ende .

xhoni

Primus registratum

gara behen neper pista mer lal se ne rruge te iken jeta per lesh cari.Mund ta shtosh ndonjehere shpejtesine per qejf apo ndonje xhirim gomash rrallehere,por jo gjithmone se nje here bie shtama ne cezem,heren e dyte thyhet,dhe
te vdesesh budallallikshe,kot me kot, sikur sja vlen :shrug:
Une kam pas nje alfa 155 2.0 Twin Spark,ecte si silure.Shkoja shpesh here neper rruge me shume pak trafik dhe beja xhonglime por kurre ne qytet apo autostrade ku mund te humbesh jeten

RediRock

Primus registratum

aaahhhh ckeni prekur nje plage qe sdi si tjua shpjegoj. kam patur nje ford mustang te 97 (cobra) me nja dy modifikime te vogla brenda motorit qe me kenaqte shpirtin. dhe garat i kam bere, qofte ne qytet e qofte ne autostrade. nejse ai muhabet u be i vjeter sepse sado te shpejte ta kesh makinen ne autostrade, dikush tjeter e ka me te shpejte. gara ishin gjithmone ato qe beheshin ne qytet me trafik sepse shpejtesia eshte me e ulet por kerkon jashte mase me shume manovrim dhe aftesi shoferi.

nejse, ate makine e kam shkulur ne cdo menyre qe pata mundesine dhe asnje nje qime nuk mu nga. pastaj nje dite te bukur shtatori, duke kaluar kryqezimin me shpejtesi 40 km/h, vjen dhe ma kercet nje maune pa ngarkese, qe nuk shifte dot semaforin e kuq sepse i binte dielli mu ne sy (te pakten keshtu i tha policit kur firmosi letrat qe pranonte fajin). shyqyr qe me ra nga ai krahu i pasagjerit thuaj dhe sberi gje vaki por makina aq e pati. kjo gje i vuri vulen dhe aventurave te mia ne makine pasi mendova qe jo shume veta ndalojne garat derisa te perplasen. une pata nje mundesi te ndaloja para se te vrisja veten ose dike tjeter keshtu qe HALT...

tani kam nje Cadillac Seville me disqe 20she kromi keshtu qe sbehet fjale per gara. megjithate motorin marshallah e ka, 4.9 por ate handling sikur me qene varke per koken time. from this point on, I JUST BE CRUISING YO ALL...

a1

Primus registratum

hey B-More's Finest a e bejme bashke nje gare vella :lol:

pershendetje njeheher dhe urime per temen angel...
se ne qenke dhe femer shofere qe une i urrej :lol:

ok ok 4 vjet merresha me gara me baste , ishte puna ime , ushqehesha me kete pune te rrezikshme..
jetoja per gara te rrezikshme ne rruge te veshtira
ku shpejtesia max nuk i kalonte 120 km , se majtas -djathtas ishte gremine mbi 50 m e thelle ,
nuk lash p** k*** pa fituar nuk lash djale debuteti pa degjeneruar...
kenaqesha shume , argetohesh , dhe pasurohesha shume shpejt , ne gare perdorja qe honda civic 2200 cc , 320 kf , e cila kapte 100 km/o per 5 sec
bera mijra gara dhe i vetmi kundershtar qe me mundi ishte femer hahah prandaj i urrej femrat shofere ( shaka bera angel...
nejse ne garen e pare me ate vajzen mu kthye makina dhe nuk e vazhdova me garen se distanca qe kishte ngeluar ishte e vogel dhe pastaj ajo ngiste porche dhe per mos ulur veten se kisha emer , thash qe beri makina difekt hahah
dhe i kerkova gare te dyte asaj kur*ves , per te mar hak , u hodhe miljona leke baste mbi koken time se kishin besuar se e lash vete heren e pare , dhe vendosem qe te kishim te njejta makina , perdorem alfa 156 (kuptohet te rregulluara
po keni pare ju qe me mundi perseri mua ajo ...
dhe si shqipetare krenar qe jam u largova nga garat me makina , dhe fillova te merresha me motorra , mbi 6 muaj pothuajse beje gara cdo dite , humja , fitoja , po te pakten nuk ngelja pa leke ne xhep , deri sa rrashe nga motorri dhe theva kemben ,7-8 muaj tani e kame akoma me hekra , nuk e di akoma cfare do beje kur te behem mire .....................
hajde bye :wave:

xhoni

Primus registratum

une them futu andej nga rally ,ishalla je talent

a1

Primus registratum

po nuk kam dipllom piloti :lol: :lol: