Gafat ........

Rambla

Primus registratum
Gafat ........

hihihi

he njehere, pse sna tregoni gafat qe keni bere, ato lapsus, ose fjalet qe nuk duhet ti thonit ne prani te ndonje njeriu

shprehuni, shprehuni :wink:

Rambla

Primus registratum
Re: Gafat ........

po filloj une, dhe duke qene se nuk rri ne shqiperi i bej lemsh fjalet shqipe

njehere doja me thene per nji qe "qeka leshator", thashe qeka qimosh /pf/images/graemlins/laugh.gif , dhe madje e thashe gjithe seriozitet se mendova se e kisha thene tamam /pf/images/graemlins/blush.gif

po ju s'keni bo gafa fare, eee :rolleyes:

hot

Hotgirl

una vallaj e qaj gramatiken ne te folmen shqip..sbaj gafa asiher..qafsha ty po :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

aha gabimet ne te folur jan specjaliteti im , sa here qe do tregoj ndonje histori une do bej gafa , cdo fjale qe dikush mund ta thot normalisht do ti jap ndonje kuptim te keq sipas mendjes qe kam /pf/images/graemlins/laugh.gif psh kur i them ndonjerit per cigaren
hej ma ndiz njecik
ta ndez lali /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diddy19

Su@mi

Fillimisht postuar nga rambla:
:smash: :smash: s'jua man me hy ketu ee :tipsy:

rambla,uroj qe te mos gabohem po me duket se ekziston già nje teme si kjo andej nga "Diskutime pa kategori" edhe ndosta njerezit s'bejne kaq shume gafa sa per te hape 2 tema qe te kene shume shkrues secila :shrug:

Rambla

Primus registratum

vertet su@mi? oops, pse s'thua ti qe do ma mbyllkan temen?! une pashe tek chitchat dhe tek diskutime pa kategoti por nuk pashe asnje teme te tille, sepse ne rast te kundert nuk do ta hapja :shrug:

nejse, e kuptoj nese kjo tema do mbyllet! /pf/images/graemlins/frown.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Su@mi:<br />[qb] Fillimisht postuar nga rambla:
:smash: :smash: s'jua man me hy ketu ee :tipsy:

rambla,uroj qe te mos gabohem po me duket se ekziston già nje teme si kjo andej nga "Diskutime pa kategori" edhe ndosta njerezit s'bejne kaq shume gafa sa per te hape 2 tema qe te kene shume shkrues secila :shrug: [/qb]
rambla dh une s di te ket po meqe e ka then su@mi eshte e vertet /pf/images/graemlins/laugh.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Su@mi:<br />[qb] Se kam zakon te flas apo te them dicka qe e di qe nuk eshte e vertete.Ne rastin konkret,nese nuk beson Zeqo kliko tek Gafat e shekullit

Deshe provat,ja tek i ke! :smash: [/qb]
o Ashtu une se dija ne ishte e vertet apo jo po meqe e kishe then ti e besova ok /pf/images/graemlins/wink.gif

Diddy19

Su@mi

Kurse une para ca ditesh...Po shihja me kusheriren time nje reviste nga ato me thashetheme vipash edhe shfaqej fotoja e dy dy aktoreve ,ato qe luajne tek Distretto Di Polizia qe kishin dale duke u perqafu..Kusherira ime e shef foton dhe me pyet e habitur:"Pse ,thua jane te lidhur bashke edhe ne jete keto te dy???" :confused:
Edhe une me seriozitetin me te madh i pergjigjem:"Bohhh ,pyete nje here!" (ne vend qe te thosha "Lexoje nje here ca shkruhet per ta") /pf/images/graemlins/laugh.gif Ia plasem gazit...po une nga keto gafa bej ore e minut!

Megg

Carpe Diem
Po shihja lajmet nje dite dhe ne titra ishte nje emer i nje diplomati te huaj po qe se kisha degjuar me pare,,,dhe mendova se ishte fjale e po i jepja kuptime dhe do gjeja qa dmth :hidhu:

gangsterja

Primus registratum
Gafa kam bere aq shume sa po ju tregoj njeren.Degjova kusheriren e mamit qe po shante dajen tim.Iu ktheva c'far ke me dajen tim ti?Shiko dajat e tu se nuk i ke me te mire,un harrova se daja e asaj eshte gjyshi im.