Fundi i ëndrres amerikane ??

Gerald_LSU

Primus registratum
Re: Fundi i ëndrres amerikane ??

Eshte nje turp i madh te jesh pjesmares i ketyre forumeve kaq te uleta.
Bukuroshe, ka tipa qe s'e durojne kundershtimin... une nuk jam nje nga ata. Ti je e miresepritur te shkruash e te ne japesh mendimet e tua ... per sa kohe qe jane konstruktive. Por deri tani prej teje une nuk kam pare asnje gje pervecse sharjeve kundrejt tere shqiptareve dhe Shqiperise me nje fatalizem ekstrem. Per te degjuar ty, ne morem fund si komb dhe me mire te shkojme t'i lutemi serbeve e grekeve e italianeve te na pushtojne qe te shpetojme nga kjo mizoria e turpit te kombesise.

N.q.s. s'te pelqen niveli i bisedes ketu, na thuaj si mund te permiresohet. N.q.s. nuk te pelqen situata e Shqiperise, na thuaj ti e jashtmja si mendon se mund te rregullohet. Por te lutem boll me keto te sharat qe na i leshon majtas e djathtas kundrejt gjithe kombit, gjuhen e te cilit e ke zoteruar kaq mire.

<span style="font-weight: bold">Po s'pate gje pervec te sharave per te thene, me mire mos thuaj gje fare.</span>

Bukuroshja

Primus registratum

Gerald_LSU !
.......Por deri tani prej teje une nuk kam pare asnje gje pervecse sharjeve kundrejt tere shqiptareve dhe Shqiperise me nje fatalizem ekstrem. Per te degjuar ty, ne morem fund si komb........

======================

Eshte e vertete, une asnjehere nuk do ta shaja dhe nuk e kam share kurre Shqiperine, Gerald!
Ju lutem mos u ngatero.

Fatalizem??? Apo fanatizem!!!

Nejse!

Bukuroshja

Primus registratum

Oh! Me fal se harova!

Sa per ate qe sipas meje ne morem fund si komb!

Po ne kemi mare fund si komb. Sigurisht qe kemi mare fund si komb.

Le te hapen dosjet.

Gerald_LSU

Primus registratum

Eshte e vertete, une asnjehere nuk do ta shaja dhe nuk e kam share kurre Shqiperine, Gerald!
Ju lutem mos u ngatero.
Bukuroshe, tani po mundohesh te besh loje me fjalet. Eshte e vertete qe ti nu ke share siperfaqen e planetit Toke qe ben pjese ne shtetin gjeopolitik te Shqiperise, se ne fund te fundit nje cope toke s'ka karakter ne kuptimin e mirefillte te fjales. Ama per popullin qe e ka pasur banimin ne kete truall per disa mijevjecaret e fundit, ti nuk ke pasur asnje fjale te mire. Vete e ke thene &quot;Shqiperia e tradhtareve, jashte Shqiptaret&quot;.

Ja ku po te jepet edhe nje mundesi tjeter per te shpjeguar pikepamjet e tua me gjere. Ne vend te ketyre fjalive enigmatike gjashte-fjaleshe, ku gjithshka duket se tregon per nje percmim kundrejt Shqiptareve dhe Shqiptarise, pse nuk i sqaron me mire pikepamjet e tua.

Gerald_LSU

Primus registratum

Po ne kemi mare fund si komb. Sigurisht qe kemi mare fund si komb.
Bukuroshe,
Optimisti thote &quot;gota eshte gjysem plot&quot;,
pesimisti thote &quot;gota eshte gjysem bosh,
kurse ti thua &quot;morem fund nga etja&quot;.

antares

Primus registratum

Bukuroshe! A mund te sqarosh per forumuin cdo te thuash me shprehjen &quot;Ju shqiptaret ?&quot; Ti cfare je? Ne e kuptuam jemi &quot;shqiptaret&quot; qe po ta shpifim me postimet tona qo aq servile ndaj Amerikes per gustot e tua te holla. Ti je amerikane? apo ndonje gje tjeter, se puna eshte qe rjepacaket qe mohojne origjinen e tyre (edhe kur kjo eshte shqiptare) nuk eshte se amerikanet apo kombe shume here me te qyteteruar se ata jane gati ti presin me krahe hapur!
Ti me kujton ate korbin qe pasi kishte vjedhur ca pende palloi dhe i kishte vene ne koke ju mbush mendja se ishte pallua! Dhe e di si perfundoi?
E perzune me shqelma edhe pallonjte edhe korbat.

blabla

Primus registratum

Bukuroshe! A mund te sqarosh per forumuin cdo te thuash me shprehjen &quot;Ju shqiptaret ?&quot; Ti cfare je? Ne e kuptuam jemi &quot;shqiptaret&quot; qe po ta shpifim me postimet tona qo aq servile ndaj Amerikes per gustot e tua te holla. Ti je amerikane? apo ndonje gje tjeter, se puna eshte qe rjepacaket qe mohojne origjinen e tyre (edhe kur kjo eshte shqiptare) nuk eshte se amerikanet apo kombe shume here me te qyteteruar se ata jane gati ti presin me krahe hapur!
Ti me kujton ate korbin qe pasi kishte vjedhur ca pende palloi dhe i kishte vene ne koke ju mbush mendja se ishte pallua! Dhe e di si perfundoi?
E perzune me shqelma edhe pallonjte edhe korbat.
Antares--kto jan ato fundrrinat e dynjos qe kan nja 3-4 vjet ktu ene i duket se kon kap qiellin me dore...kur i pyet nga je- nga italia ose ka greqia thone.
Shumtine--se ashtu e ke shpirtin--hap syt iher, e mso onglishten mir, kur te humbesh accentin edhe te naturalizohesh, athere thuaj qe je amerikone, po ma mer menja mu me ate theksin e shqipes qe ke ti--jo anglisht, po ti ene shqip ske me msu mir rob i trash!

Kondrapedali

Kondrapedali

<span style="font-weight: bold">Bukuroshe! A mund te sqarosh per forumuin cdo te thuash me shprehjen Ju shqiptaret ? Ti cfare je?</span>

O antares, po ti pse e bën këtë pyetje? Ajo ta ka thënë që në emër se ç'është, BUKUROSHE! Me këtë ti kupto ç'të duash!

u74

Primus registratum

Interesante te gjithe simpatizantet e Dr. Rrumpalles propogandojne kunder Amerikes !?
Fundja paska pase arsye Dr. Rrumpalla qe te na antaresoje ne Konferencen Islamike
smash.gif

Ekonomia me forte ne bote,ushtria me e forte ne bote,industria me e forte ne bote vendi me lirite me te medha ne bote,une nuk e kuptoj per c'fare fundi e keni fjalen !