ftese per ato qe kerkojne nje forum social

scadarsko

Locus omnem
Ftoj te gjith ato pjesmarres qe mundohen CDO dite ketu me tema sociale te contaktojn ne MSG private e te largohen nga ky forum vert et me origine qobanesh... nuk ja vlen ska aspak maturité dhe respekt.. nje forum i tille exsiston serioz e me mosha madhore, due me figura intelektuale Duke fillu me t madhin Ismaïl kadare....nje i tille eshte peshku pa une apo forumihorizont.... ju mire près atje !ndryshe keni forum lokalist shkodraonline apo shkodraws ku ne krahasim me ket forum eshte100here me intelektual e modern.

Hektor12

Locus omnem
O shoku po varia mer ca ke pse merzitesh mos u ul ne nivel te atyre kalamaj jane rriten akoma .. rri se ti ishe lezeti qe edhe kur kam qene me ne merzitje me ke bere te shkrihem tipik humor shkodran ke dhene dhe je pelqyer ...

dr love

Locus omnem
Ftoj te gjith ato pjesmarres qe mundohen CDO dite ketu me tema sociale te contaktojn ne MSG private e te largohen nga ky forum vert et me origine qobanesh... nuk ja vlen ska aspak maturité dhe respekt.. nje forum i tille exsiston serioz e me mosha madhore, due me figura intelektuale Duke fillu me t madhin Ismaïl kadare....nje i tille eshte peshku pa une apo forumihorizont.... ju mire près atje !ndryshe keni forum lokalist shkodraonline apo shkodraws ku ne krahasim me ket forum eshte100here me intelektual e modern.

Ejj...a je cu mrapsht...edhe une kur hyra ne fillimishte si muze me pluhura..flisja me vete.Me vone filloi te gjallerohej pak..ti i vune piken..tash do me na lan me kok mrapa..Apo s'po ta mushim syun ne te rriturit.Ta dish ti..sa epitete me kan ven mu te mesazhet private..as ma ndjen..shkarkoj stresin tim..se puna eshte rutine..te merzit...Leni kalamjt..merru me ne..se je i papam..e mos me bo me te kap per floksh..hahahaa sa serioze u bona..Ej shoku...menoje mire..sipas teje jam delja a dhia..e ktyre cobaneve.hahahaa te puth..ke faqja.

scadarsko

Locus omnem
Ejj...a je cu mrapsht...edhe une kur hyra ne fillimishte si muze me pluhura..flisja me vete.Me vone filloi te gjallerohej pak..ti i vune piken..tash do me na lan me kok mrapa..Apo s'po ta mushim syun ne te rriturit.Ta dish ti..sa epitete me kan ven mu te mesazhet private..as ma ndjen..shkarkoj stresin tim..se puna eshte rutine..te merzit...Leni kalamjt..merru me ne..se je i papam..e mos me bo me te kap per floksh..hahahaa sa serioze u bona..Ej shoku...menoje mire..sipas teje jam delja a dhia..e ktyre cobaneve.hahahaa te puth..ke faqja.
Perkundrazi ftesa eshte ber publique per ty e tjeer si ti.....ngaqe ndihesha mire me ty e disa si ti u tregova keshtu...

dr love

Locus omnem
Faleminderit...gjithashtu..po vendin e bejne njerezit...keshtu qe s'ka rendesi ku jemi..rendesi ka te ndihemi mire me njeri tjetrin...dhe ne ja kalojme mire..te tjeret ne rryp te semes..ok?

scadarsko

Locus omnem
Faleminderit...gjithashtu..po vendin e bejne njerezit...keshtu qe s'ka rendesi ku jemi..rendesi ka te ndihemi mire me njeri tjetrin...dhe ne ja kalojme mire..te tjeret ne rryp te semes..ok?
u mundova pour inatosem me ket stillmandi que tri si breshke e mire me ber bann per asgje e kur KTO majmune flasin pa respekt as nuk reagon... kam frige se eshte ai vente me tre a kater Nick name ketu

dr love

Locus omnem
nuk e besoj se nuk do i ishte ne interes te tij....po une nuk terhiqem nga keta capacule... nuk iua jap kenaqesine e "fitores"

scadarsko

Locus omnem
nuk e besoj se nuk do i ishte ne interes te tij....po une nuk terhiqem nga keta capacule... nuk iua jap kenaqesine e "fitores"
Né as je forum shqiptar nul ndollin sic po ndoll ketu... une erdha ketu NBA que mû duk forum i madh po réalisht e kunderta, e plus me majmune femije....

scadarsko

Locus omnem
Vert et Jan ="dr love, post: 965122, member: 12320"]po e shqyrtoj;)[/quote]
Vertet jan faqe te qeta,dhe qe nga viti 2002 une kam kriju shoqni jo vetem virtuale,por deri kena arrit me u mbledh ne liqenin e shkoders rreth15 vete duke bere po ato qyfyre sic benim ne forum.....me vjen keq ku shumica e shqiptarve ngatrojn fjalen Forum me chit chat!

scadarsko

Locus omnem
Flm por nuk e lejon sistemi android kete youtube.....belgjike hesapi e drejta autorit......

edhe mua nuk mi hap ca kenge celi..kur te kesh mundesi degjoje.[/quote]
Jo nuk eshte celular ky euuu e kam blé borgj hahahaha shtrejt 25 EUR n muaj

scadarsko

Locus omnem
Jo nuk eshte celular ky euuu e kam blé borgj hahahaha shtrejt 25 EUR n muaj

e paske tablet...se mos te bje ne banjo hahahaha..meka ra mu nja dy here..e shkoi per shele[/quote]
Hahaha lere krahet mi shkatroj.....ti thuaj mos bie NBA divani