auuu shoku hiq dore nga hurmi arabik,se te shton inpotencen......futju japanska jabuka me mire.manaferrat boronicat dhe hurma arabie
auuu shoku hiq dore nga hurmi arabik,se te shton inpotencen......futju japanska jabuka me mire.
mos ke kalu ylberin qe pelqen bananen mer tiBanane. (kot qe ia kujtova vetes. hajde hiqe nga mendja tani)
e ku mi gjen te freskta ato? n kroaci aaa...ktu arabt m thojn mos i ha s t bajn dem..Jo hurmat e arabise keshillohen kunder impotences flas te fresketat kepurur nga palma jo te perpunuarat
S'e kisha per "banane" qe ke ti ne mendje, fjalen. U bere i bezdisshem duke me komentar perhere. Mos me detyro te te pergjigjem sic duhet.mos ke kalu ylberin qe pelqen bananen mer ti
po cne kshu mister pyetja do te marr leje ty a si kur komentoj po i ndejte valles rriji po ske te ndenjyeazbuthy ke mundesibe te japesh ignore mire lepulushS'e kisha per "banane" qe ke ti ne mendje, fjalen. U bere i bezdisshem duke me komentar perhere. Mos me detyro te te pergjigjem sic duhet.
aha sjam andej jam ne vendlindje p0 ste jane raporuar aaa kam fillu ketej reduktime stafeshe ku mi gjen te freskta ato? n kroaci aaa...ktu arabt m thojn mos i ha s t bajn dem..
sa mire shoku gezohem .te uroj kariere te mbare!aha sjam andej jam ne vendlindje p0 ste jane raporuar aaa kam fillu ketej reduktime stafesh
Ti do Akilin te ta fuse ne goje se na kave carin. Ta marr ate lepurushin qe nxorre nga goja edhe ta fus ne bythe. Me je ngjitur si muti pas kepuces.po cne kshu mister pyetja do te marr leje ty a si kur komentoj po i ndejte valles rriji po ske te ndenjyeazbuthy ke mundesibe te japesh ignore mire lepulush
o toci i vogel prandaj po te vjen era shif se je plagosur more se dhiheni ju sa perakil hajt te provosh ti e kushdo lepurush toc .. shif se thahet lumi pastaj eee te gjej ne vrime te miut te futesh lepurushTi do Akilin te ta fuse ne goje se na kave carin. Ta marr ate lepurushin qe nxorre nga goja edhe ta fus ne bythe. Me je ngjitur si muti pas kepuces.