FRIKA...

Wise

Valoris scriptorum
mendoj se frika eshte e pranishme me se shumti tek ata qe kane nje te kaluar te frikshme apo nje peshe ne ndergjegje por
mund te jete edhe vete tipi i personit..

GENIU$

Valoris scriptorum
frika eshte nje gjendje emocionale e renduar qe vjen si pasove e nje te kaluare te frikshme,pr ka lidhje edhe me tipin e nje personi qe i friksohet cdo situate te jo normale.......

Anavlore

Forumium praecox
ai qe ska frik eshte budalla,,, shpesh here na i ben gjerat me te veshtira por mendoj qe te kesh frik eshte njerezore,, gjithashtu eshte pikerisht frika cka na shtyn ti mendojm gjerat dy here,,, apo dhe ti shmangemi rrezikut

Y

ytic terrorise

Guest
un trembem nga vetja kur shifem ne pasqyre sa jam cu prej gjumi:)

policia

Forumium maestatis
me mire te mos e shfaqesh friken.se eshte nje gje me e mire.sepse mos ta vere re armiku dhe te te sulmoje.
e di ti sweety qe qeni eshte ne gjendje te ndjeje nese njeriu e ka apo jo frike?
e kam lexuar diku eshte shume interesante, shpresojme qe ndonjehere armiku te mos jete qeni, se ai eshte ne gjendje te na dalloje nese kemi frike edhe pse nuk e shprehim

gangsterja

Primus registratum
Frika eshte nje ndjenje qe shpesh na dominon ne momente te vecanta te jetes tone....Nje ndjenje qe nuk di nese do te ishim me mire apo me keq pa te.Ku ka frike nuk ka veprim....nuk ka buzeqeshje.C;dokush edhe duam apo s'duam gjithmone do te vije nje moment qe frika do te mbizoteroje tek secili nga ne!!!!

mirdita

Papirus rex
Frika esht nje ndjejn te cilen e perjetojm gjithkush ne jet ka frik nga diqka un kam frik vetem nga jeta sepse kur te semuret dikush i aferm une kam frik se mos po vdes ama frika esht nje gje nganjher edhee gje e mir