Fraza vetem per puthjen....

Sweety el

Locus omnem
Fraza vetem per puthjen...

Zemra ime mbi zemren tende,
buzet e mia mbi buzet e tua,
nje frymemarje e vetme,
dy trupa te lidhur.

Sweety el

Locus omnem
Te puthi ne buz,te puthi ne sy ohhh sa mire ndjehem kur jam me ty,a e din sa shume te dua,a do jesh i dashur gjith jeten me mua????

Sweety el

Locus omnem
Per nje puthje buzet mu thane,per nje shikim syte mu verbuan.Per nje perkedhelje dhe pak ngrohtesi,i mbyll syte cdo nate qe te me shfaqesh ti!

Sweety el

Locus omnem
Te puth ne sy qe te me shohesh,te puth ne balle te me urosh,te puth ne faqe te me shoqerosh,te puth ne hunde mos me inatos,te puth ne mjeker te me besosh,te puth ne gushe te me ndjesh,te puth ne trup te mos me urresh,te puth ne gjoks qe te pushosh,te puth ne buz qe thelle ne
871976.gif
te me dashurosh....TE DUA

Sweety el

Locus omnem
Pa puthje nuk ka jete
per ty un du me vdek
pa puthje jeta nuk ka kuptim
pa puthje je si femija jetim
pa puthje je i shkrete
pa puthje askush mos mbet
esht mire t'ia japesh puthjen atij qe don
t'ia japesh puthjen atij qe e meriton.

Sweety el

Locus omnem
Te puth ne buze qe te me flasesh embel
te puth ne sy te me shohesh ne ender
te puth ne gushe qe te ndihesh mire
me 1000 puthje te them naten e mire..

Sweety el

Locus omnem
Qetesia e nje puthje vlen me shume se 1000 fjale,

Eshte me e lehte te japesh nje puthje sesa ta harroshe ate.

Nje puthje krijon nje histori te bukur dashurie,por poezia e ben te pafund.

Puthje te njejta nuk egzistojne,cdo puthje ka shijen e vet.

Megg

Carpe Diem
Mmmm une sdi ndonje fraze me puthje dhe pertoj te hyj per tgjet te tilla por Sweety shume te bukra kto te tuat,,,une kam vetem dicka
Dashuria lind nga stomaku:D

Megg

Carpe Diem
he ,per zotin nuk e ke iden sa po qesh tani,po mendoja tjeter gje ,mire e vertet eshte ,bravo e sakte,por nuk e di perse po me vjen per te qeshur,ma shpjego pak hahahahahha
Mmm se di pse por spo me vjen me qesh,,,mmm te kush qendron problemi te ti apo te une????se po behem merak(per ty :p)..

Bardhyli00

Forumium maestatis
me fal,mire pra tani le te jemi pak serioze ,nje fraze e jotja ishte dashuria lind nga stomaku,ne fillim nuk e kuptova se cfare kerkoje te tregoje me kete me kupton,dhe kur me the,se dashuria lind per ushqimin,u bera konfuz..........edhe une si nuk e kapa eeeeeee,mire heren tjeter do ta kap ne ajer