Fotot e Kshillit Revolucionar !!!

teab

Primus registratum
Re: Fotot e Kshillit Revolucionar !!!

po he praaaaa te shkreten..kushedi ca kryevepre ke per te nxjerre. /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

o sedërli dreqi...e ben sot. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mosto, se e nxjerr me bukur se t'mijat se t'myta /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

kidding shaka /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Kondre hudhi i sy postes! /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Ça poste thu ti mi? Paske qen ene ti firm piramidale. S'm'hapet gjo e m'thot Error me ca numra e gërma ka mrapa /pf/images/graemlins/shrug.gif.

Nai lidhje mo t'kollajshme ke ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif

teab

Primus registratum

uffff, c'me cmenen keto fotot mu. Me kthe pergjigje ene po te nis noi gje tjeter. /pf/images/graemlins/laugh.gif

cacol

Forumium maestatis

Jam ne nje pike kritike, po kalova kete, per 10-15 min del fotoja /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pret dot ti zonjusha personazhe ? /pf/images/graemlins/grin.gif

Po ti zonjusha spektatore ? /pf/images/graemlins/laugh.gif

teab

Primus registratum

Vazhdo punen ti boll postove komente!
Une dhe pak jam ketu keshtuqe luji dockat /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

teab

Primus registratum

Mu m'duhet me hik, ndryshe po e kaloj gjithe naten ne pune tu prit per foto montazhin! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mosti, do e shof me vone nga shpia.

Ciao kalamaja /pf/images/graemlins/wave.gif

cacol

Forumium maestatis

Thone qe Leonardo Da Vinçit iu deshen 10 vjete per te pikturuar vetem buzeqeshjen e Xhokondes... kshq koha qe mora ne dispozicion, eshte e justifikuar nga rezultati.

CANDY, po te rradhis ca mu desh te beja :
1) Te te vija syrin e majte ne vend te te djathtit qe ta kishin zene cullufet. ( 10' pune )
2) Te arrija te gjeja prospektiven e duhur te fytyres tende, ne menyre qe te ishte identike me vajzen e Vermeer-it ( 45' pune )
3) Te kombinoja ngjyrat e fotos tende me ato te piktures, te aplikoja ca filtra, te hiqja manualisht te gjitha difektet qe rezultuan nga bashkimi i shtresave ( fytyra jote mbi fytyren e vajzes ne pikture ), t'i ndryshoja rezolucion fotos e ta beja upload diku. ( 25' pune )

Perpara jush : CANDY me vathin prej Perle /pf/images/graemlins/laugh.gif

2wdrodt.jpg

PS: Vajza e piktures eshte pa vetulla, por une ty nuk ti hoqa sepse i ke shume te bukura.

PSS : Here tjeter mbaje cullufin lidhur, po te kish qene fytyra e dukshme paster, te kisha bere 3 fotomontazhe deri tani. Kam prova /pf/images/graemlins/grin.gif

cacol

Forumium maestatis

Ah, kam nje keshille per ta pare foton sa me mire /pf/images/graemlins/laugh.gif : perkulu nja 20° ne te majte te ekranit dhe do duket sh bukur !

Djep

Forumium maestatis

A lot of work in that.
Good finish!

Kjo e imja eshte i cike me "katunarce", po llogje-e-gallate /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dikur ne kombinatin e tekstileve STALIN. Ja punetoret tona pararoje ne krye te detyres, edhe mas turnit te trete.

candytranofiljapapermooje4.jpg

(m'thoni i cike tashi, kush e njef veten, dhe shoqet...)

cacol

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Candy qenka pergjegjese reparti ndersa Tranoja qenka punetorja me e devotshme /pf/images/graemlins/lol.gif

Uuuuuuuuuu sa kam qesh sa kam qesh /pf/images/graemlins/laugh.gif

O Trano, o katunare e lumtur /pf/images/graemlins/goofy.gif

Per ty Candy s'ka pambuk, plas he /pf/images/graemlins/grin.gif

Djepo rrofsh per gajasjen /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

personazh

Valoris scriptorum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
A lot of work in that.
Good finish!

Kjo e imja eshte i cike me "katunarce", po llogje-e-gallate /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dikur ne kombinatin e tekstileve STALIN. Ja punetoret tona pararoje ne krye te detyres, edhe mas turnit te trete.

candytranofiljapapermooje4.jpg

(m'thoni i cike tashi, kush e njef veten, dhe shoqet...)

[/ QUOTE ]

ik se me dhjeve /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

/pf/images/graemlins/thumbsup.gif

o ça te qeshme mer o!

TranofiljA

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Djepo, po ku e gjete qe u befsh pamuk(m'fal se qeka lesh deleje) ke durt e mia....paskam qen fiks per ate pune. E pranoj qe me shkon goxha /pf/images/graemlins/grin.gif

PS: a e ke origjinalin se jam kurioze te shoh ke zevendesova /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Tranos nuk i afrohet kush /pf/images/graemlins/laugh.gif

Duto, a del prej knej para se me u meneros /pf/images/graemlins/laugh.gif?

P.S. Si nuk e msoi iher Mosti që Candy i ka balluket ka syni i majt? /pf/images/graemlins/laugh.gif

teab

Primus registratum

oh oh oh sa kam qesh Djepo!!!! Ku t'ra n'dore ty fotoja ime mer...

Mosto i t'puthme per ty per punen e vshtire. Je i modh!!

Trano shif mi na kane ngrit n'pergjegjesi ke fabrika pamukut!
Hajt se do diskutojme me gjate nga e hena... /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

TranofiljA

Primus registratum

goce, nuk o pamuk ai....ate e di mire une /pf/images/graemlins/laugh.gif

po ti dreq sa me nerva ke dale, sikur eshte plotesu plani vetem 100%. Nga ajo foto dukem qe jam nuse e re...e lyme e duke u zgerdhi. Kushedi sa rob m'presin ke shpia me i la komet /pf/images/graemlins/laugh.gif

cacol

Forumium maestatis

Blendo, ta kisha pasur ashtu surratin, do e kisha vrare vehten me kohe /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif M'ka dale noflla si viking /pf/images/graemlins/laugh.gif

Rrofsh kusho!