Fotot e Kshillit Revolucionar !!!

personazh

Valoris scriptorum
Re: Fotot e Kshillit Revolucionar !!!

o djep djali, osht e dyta here qe m'fut n'ansambel e m'vesh me fustanelle. veç me streçe balerini mos m'vish amon /pf/images/graemlins/laugh.gif

çao robo.

personazh

Valoris scriptorum

ai qe o si pa lidhje me situaten lal /pf/images/graemlins/laugh.gif ...ke pa naihere valltar me syze ti?

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb] ai qe o si pa lidhje me situaten lal /pf/images/graemlins/laugh.gif ...ke pa naihere valltar me syze ti? [/qb]
Ktu ka bo Vaki ...

Djep

Forumium maestatis

Te rekuperuara...

Neo
Kapterri__jpg.jpg

...alinosja me dashnorn
alinos-pitt_jpg.jpg

TDSH

Primus registratum

:lol: ...me pelqen shume manimulimi fotos se Emes djepo, vetem nje gje e ke nxjerre gocen e huj me dy veshe nje mbi nje...(po ta shohesh me kujdes pasi te te turbullohen syte ne fillim)

Djep

Forumium maestatis

Nuk e ke vene re mire Edi- /pf/images/graemlins/smile.gif

Ema e ka veshin i cike me te gjate se normalja /pf/images/graemlins/laugh.gif
Une me montazhe merrem shpesh dhe rralle here me shpetojne te tilla detaje.
Kjo eshte fotoja origjinale. Vereje me kujdes veshin.

jeta_miri.jpg

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga Djep:
[qb] Helena ndoshta nuk te kane thene ty; te paskan lene ne hije me duket.

Eliani dhe Ema jane fejuar kete vere qe shkoi. S'e ke vene re qe edhe ne forum nuk jane dukur shpesh? /pf/images/graemlins/smile.gif Kete foto ua nxorra une nga sirtari, se te qe per ta as nuk kishin ne mend te hapnin ndonje tellall. [/qb]
O kaqol,tashi e pashe pm dhe foto e mia.Te lumte dora e vogel.Nudo mire mire po pak e erret per ngjyren time origjinale /pf/images/graemlins/smile.gif

Hajt ja kalofshi bukur!

I love new york

Primus registratum

o ema po prap nuk na the gje per fejesen apo t'a quajme pseudo-fejese :idea: sa per te kriju zhurme /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diddy19

Su@mi

Djepo,bukur bukur! /pf/images/graemlins/wink.gif

A mundem me te kerku dicka ,te lutem??

Du nje foto temen me Edi Ramen!!Merre seriozisht kerkesen teme! Please please,fiksim e kam!!

Ah,du edhe nje foto me ty,e kam kape me njerez 2 metrosha kete vit! /pf/images/graemlins/tongue.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Djepo Nanji nga ato fotot e Vjetra kom una e ...Se me Kto t rejat t gjithe m shofin rruges ene thote ja ky llapa ...

TEO

Primus registratum

Po dergoni fotot pra......mundesisht nja 4-5 foto me kende te ndryshme qe te pershtaten tamam. Se vetem me nje foto eshte pak e veshtire ta rrotulloj foton etj. Kur ke 5 poza te ndryshme e ke kollaj se zgjedh ate qe pershtatet me shume.

TEO

Primus registratum

Gjithashtu dergoni dhe foton ku e doni veten te montuar. Ndihmon shume punen. Djepo ca te kesh foto femrash mi kalo mua se i bej une montimet, meshkujt beji ti. /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol:

Diddy19

Su@mi

Rrushi,po ti kishim fotot ne pozicione "te pershtatshme " si thu ti ,montimet i kishim ba vete ,s'kishim kerku ndihmen tuj.Kjo asht merita e Djepit,prandaj ia kerkova atij nje gja te tille. :shrug:

Djep

Forumium maestatis

S'kam pase shume kohe tani per tani te merrem me foto, por kerkesat tuaja do te merren parasysh. Mos na telefononi, do t'iu njoftojme ne! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Djep

Forumium maestatis

Sa i shkojne personazhet negative ktij Elianit mer jahu...

xhaxhi-eli.jpg

Dua

Primus registratum

Iiiiiiiiiiiiiiiiii do me shtirohet ne enderr tani Eliani :mad:

gggrrrrrrrr

D.