Fotot e Kshillit Revolucionar !!!

edda

Primus registratum
Re: Fotot e Kshillit Revolucionar !!!

/pf/images/graemlins/smile.gif duke u nisur nga disa shkrime te tuat dhe te ndokujt tjeter te imagjinoja ca si teper topolake... si ajo qe luan Lara Croftin po shume me e mbushur..ndersa ti s'qenke aspak e shendoshe dhe paska profilin shume me te bukur se te sajin :shrug:

:wave:

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga X-Ray:
[qb] O po lene cfare thot kjo,po kurdisi ndonje gje,qe te qeshim aq sa te na dhembi barku dhe nofullat, te lutem :angel: .
Papi me rrif sa te duash ,une o te shoh nje foto tenden ne karikatur,o ja bej baf,se ti e di kur do nje gje jovan nuci bregu o e ben o ja ban BAF. [/qb]
Te myta :mad:

Krushqi me Jovan Bregun......Pu pu Pu......

pS: Djepi :wub:

Djep

Forumium maestatis

harap.jpg

Kordelja

Valoris scriptorum

LOL :lol:

Paske mbaruar tere bojen e kepuceve me sa shoh :lol: po ju ne ju es ej nuk para keni nevoje per te :lol:

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Djep mbi Barrikada:
[qb]
Shifeni i cik postimin me siper, hapini gavat!
Apo keni zili vete ju qe s'keni asnji foto te kjo teme. [/qb]
Vallahi kom zili , nuk e mcef fare se kisha dasht me e pa iher veten si Xena me shpate ne dore... /pf/images/graemlins/wink.gif

jula

Primus registratum

E pashe nje here veten si Xena une ketu, por s'qe me shpate ne dore, ishte si tip veline me mini-minifund. Deri ketu OK, por fatkeqesisht foton e kish pare dhe mamaka pertej Adriatikut... /pf/images/graemlins/tongue.gif

Goca

Primus registratum

Hahahaha /pf/images/graemlins/laugh.gif , mami im s`eshte anetare e forumit... me sa di une... :shrug:

Djep

Forumium maestatis

Hahahahaha, sa shume te ruaka ajo mamaka jote mi Juli. Kishte drita atje kishte, kur hapi internetin ajo? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Fotoja e rradhes eshte ca "grafike" do doja te thoja, keshtu qe kur te hapni linkun sigurohuni qe nuk keni ndonje minoren prane :idea:

Tedi ne Spital (i kapur mat)

Kordelja

Valoris scriptorum

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Cfare e ka ate poshte carcafeve ai more /pf/images/graemlins/laugh.gif ia pengon nje cik batanija /pf/images/graemlins/laugh.gif

edda

Primus registratum

n'allçi n'allçi po masat i paska marr Tedi, deri penxheres i paska vu gazete /pf/images/graemlins/laugh.gif

:lol:

Djep

Forumium maestatis

Vallai shume te veshtire per montim i ka papi ato pozicionet qe ka marre ne dy fotot qe ka ktu ne forum. Te shofim, kur te kem kohe.

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Djep mbi Barrikada:
[qb] Vallai shume te veshtire per montim i ka papi ato pozicionet qe ka marre ne dy fotot qe ka ktu ne forum. Te shofim, kur te kem kohe. [/qb]
Djepi zhemla ...kam une nje foto taten /pf/images/graemlins/laugh.gif Mo me bo numra :mad: :angel: :kiss:

pS: X-Ray :smash: :smash: :smash:

edda

Primus registratum

:lol: , ç'e paska ate lidheze te bardhe ke kepucet plaka :confused:

Goca

Primus registratum

Llape= epitet qe perdor Durrsaku per plakat e qefit... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Durrsako.... :eek: kisha 100 bite me komentu e shkove komentove ate qe mezi u shifte... ka sy kritik ky cuni... /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss: