Fotot e Kshillit Revolucionar !!!

Djep

Forumium maestatis
Re: Fotot e Kshillit Revolucionar !!!

Hahahahahaha, si ngjaka assassino ke kjo foto funit, sirob i keq!!!

Edhe ajo e Drinit qe fantastike fare. O Drino, po ctu desh mer qe fute ne foto durrsaken. Tashi do te boje nomin ajo. Se une para ca kohesh e bona i cik kooperativiste te dalluar, e mu hudh ne fyt si shtrige /pf/images/graemlins/tongue.gif . Lol.

Alba Shehi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Skunk Love:
[qb]Ndonje tjeter nga seksi do dali? referohu page 16[/qb]
Une e kisha per njerin pa shpate. /pf/images/graemlins/laugh.gif PO gjithsesi asnjerit nuk u mungon shpata... /pf/images/graemlins/tongue.gif

shpresa

Primus registratum

Albushe, po ku i ke syte mi?
Ne fakt kjo qe kot fare qe thashe se si fik i pjek qeka edhe ky tjetri, por nuk e di, se si ma ka dhene mua. Jam tipi qe me ben mishin kokerr fjala e tjetrit. Nsoshta kemi shijet ndryshe. Cudi ne fakt!
Ika goce sa lash nam. Rrofte ananimiteti thuaj.

Robi me shpate me fal lal, se po te bi ne qafe, po ta dish se po te isha aty do te gjusha. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Para Zogu Ziiiiiiiii, jam icik nen Margarita :smash:sonte. Boj Tifozllik lagjes Tirones. :thumbsup:

Poseidoni i Madh

Primus registratum

Nigjo ti ri skunk ..... Nuk eshte shume e nevojshme me bo krahasime me fiq, dardha apo rrush..... Megjithese ti duhet te jesh nga ato qe te pelqejne shume frutat dhe perimet, dhe ma merr mendja bananet dhe kastravecat.

shpresa

Primus registratum

Ua katil, pse ma more per ters lal. Ku ja si fiku i pjek?
Banane dhe Kastraveca? Keto ngajne me teper si superlativa per barbunjat dhe bizelet.

Nje keshille si moter dhe si femer. Sa me pak te flasesh per "mikun" aq me kureshtje zgjon. /pf/images/graemlins/wink.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga mATiLDa:
[qb]haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa lissus /pf/images/graemlins/laugh.gif

o zot si paska dal turi si pedera.t skocez :confused: /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Cudi qe Turi ty te leka ate pershtypje...,Nejse s'ke faj duhet ta provosh qe te nrrosh opinion.
Mu ai assassino po me pelqeka fort,se edhe e njof dreqin,origjinal fare paska dal,papapapa sa i pashpirt qe duket edhe ne foto

assassino26

Primus registratum

Upss se harrova se me hutoi ky burri qe e ka emrin Proto...,O Lissus te lumshin duret plako,je i modh

Guest

TURI UNE TE BERA KOMPLIMET SE TI ASHU NGJAN ME MIRE SEC JE VETE /pf/images/graemlins/laugh.gif

ku e di ti qe kam burre une ? /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga mATiLDa:
[qb]TURI UNE TE BERA KOMPLIMET SE TI ASHU NGJAN ME MIRE SEC JE VETE /pf/images/graemlins/laugh.gif

ku e di ti qe kam burre une ? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po ti ku me ke pare qe e di qe me mire ngjaj ashtu sec jam vete...?Masnej un nuk thashe qe ke burre thashe qe me ato mustaqet e padepilume ngjan si burre /pf/images/graemlins/tongue.gif :tipsy:

Djep

Forumium maestatis

Ja dhe nje foto e papublikuar e mbretershes se Pop-ti:

madonna-proto.10400912.jpg

Kordelja

Valoris scriptorum

Ca i ke bo vetes mer cun, ta rregullo matilda ty tashi..... /pf/images/graemlins/laugh.gif :eek:

Djep

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Ca i ke bo vetes mer cun, ta rregullo matilda ty tashi..... /pf/images/graemlins/laugh.gif :eek: [/qb]
Ok pra Kordele, mjaft me dublime dhe montazhe. Le te merremi me vetem me matilden!

Matilda ne vitin 2002.

Proto.sized.jpg

Djep

Forumium maestatis

Matilda ne vitin 2003.

(thoni pastaj qe nuk jam gjeni... :cool: )

lissus

Primus registratum

...hhihihihiihihihi fantastike /pf/images/graemlins/laugh.gif , e chi altro oltre che culla può fare questa vera arte /pf/images/graemlins/laugh.gif , t'lumshim durt ..

bengu

Primus registratum

hahahahahahaah, djepo, nuk e di ti ca po i bon vetes lal ..... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif