BeRaTsi_MiZeRje
Aktivist i AlbForumi

Priscilla Yuki Wilson ishte (fatkeqësisht) jo e befasuar për të parë se si Photoshoperët e ndryshuan fytyrën e saj.
Pas e pa eksperimentin e photoshopit Esther Honig’ian, Priscilla Yuki Wilson vendosi që t'i jepte një të shtënë vetes së saj. Një gjysmë-e zezë, grua gjysmë-japoneze, Wilson shpesh merret me pyetje nënçmuese, "Çfarë jeni ju?" Ajo vendosi t’i dërgojë fotot e saj të Photoshoperave në vende të ndryshme për të parë se si ata e trajtojnë bukurinë e saj biracial.
Në bllogun e saj, Wilson përshkruan rezultatet e eksperimentit të saj: "Në kontrast me rezultatet Honig, ku fytyra e saj u bë një kanavacë për të shprehur më shumë se një duzinë kundër bukurisë standarde, kam gjetur se fytyra ime në fakt ka sfiduar zbatimin e photoshopit në këtë rast, "shkroi Wilson. "Si një grua biracial nuk ka standarde të bukurisë ose forma që mund të përshtatet lehtësisht me fytyrën time."
"Unë jam duke jetuar në një kulturë që ende duhet përshtatur për llojin tim të fytyrës," vazhdon ajo. "Unë isha mësuar se vetja ime natyrore nuk ishte në përputhje me standardet konvencionale të përcaktuara nga shoqëria, duke thënë se lëkura më e drejtë është më e mirë, flokët e drejta janë më tërheqëse, dhe se shijet e thata janë më të mira."
Kjo është ajo se si duket Wilson: