Foto nga SHKODRA

zog

Primus registratum
Re: Foto nga SHKODRA

lulke mos u merzit, ambiente te tilla te shkatarrume ka plot edhe ne boten e zhvilluar. me shume sesa merzitje keto pamje duhet te na bejne te mendohemi, sesi ka mundesi nje ndertese kaq e bukur, kaq me vlera arkitekturale e HISTORIKE padyshim, duhet te lihet aq masdore.

sikur ne te forumit te mblidhnim ca ndihma, patjeter do te mundnim ta restauronim me sukses e tu krijonim femijve atje me shume optimizem e ernergji qe gjendja s'do te jete kurdohere kaq e trishtushme.

fotot jane bere ne 2001 (ndoshta sot kjo shtepi e bukur eshte riperteritur), dhe jo nga une, dikush (nje shkodrane) mi dergoi ti postoja ketu ? sedi, une gjeta ket vend dhe vendosa ti hedh ketu pa hapur teme me vete.

/pf/images/graemlins/smile.gif

abs

nuk e di...

Kam nigju se keto fotot jane te fotografume nga te huaj, sepse ju ka ba pershtypje kultura dhe arkitektura e Shkodres.

/pf/images/graemlins/smile.gif

Oliver/Andi

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga thedoors:
[qb] :lol: kush tha per foton e pare se asht shpija e pionierit?
shkallet e prefektures? :lol:
hajde shkodran hajdeni :eek:

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Nejse mu mu dukt si prefektura /pf/images/graemlins/smile.gif , gjynah qe kenka shkatrru shpia e pionierit kshtu, une per vete kam ba dy kurse aty (dmth. njeni ka zgjat nja dy - tri ore, kurse tjetri nja 30 minuta)

tushi

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Oliver:
[qb]
Fillimisht postuar nga thedoors:
[qb] :lol: kush tha per foton e pare se asht shpija e pionierit?
shkallet e prefektures? :lol:
hajde shkodran hajdeni :eek:

[/qb]
Nejse mu mu dukt si prefektura /pf/images/graemlins/smile.gif , gjynah qe kenka shkatrru shpia e pionierit kshtu, une per vete kam ba dy kurse aty (dmth. njeni ka zgjat nja dy - tri ore, kurse tjetri nja 30 minuta) [/qb]
Ne fakt paska te drejte Kydretja gja q1 nuk falet kjo :shrug:

mgjth une se kam kuptu ala se fotoja e pare cila asht.Se per shkallat nuk kisha dyshim se nuk ka ne Shkoder te tjera si ato.

mgjth se edhe une si ti para nja 16 vjetesh kam pas ba nji gjys kursit per violin me Andon tullacin prape se kisha shume parasysh formen e jashtme perveç faktit se ka ken mbush me peme.

Nejse popull i dashtun na thoni kush asht te fotoja e pare :angel:

fkvllaznia

Primus registratum

Pppapapaa , kush keka tek fotoja e pare :eek:
Po un e kam edhe afer lagjes njat shpi !!!
Aja asht ish shkolla fillore 8-vjecare Ismail Qemali (nuk e di nqs e ka pas kshu emrin).
Aja ndetes ndodhet ne at gjendje tesh 12-13 vjet nqs nuk e kam gabim .
Per ato qe nuk e dine se ku ndodhet ja po ju jap nje pershkrim te vogel .
Kjo shpi ndodhet ne zdrale pa shkui tek Shkolla Shejnaze Juka (shkolla e gjuheve te huja) , eshe nje rrugice e vogel aty ne fund te kesaj rrugice ndodhet !!!

Se di se e kujt asht kja nderts por gjynah me shku ne ate gjendje !!!!

Raptor

Primus registratum

po per nder nexho njaja shkolla ismail qemali duhet te jet. un kam ba 2 vjet fillore te aja shkoll (ka ken vetem per filloret) edhe e kujtoj me mall si 6-7 vjecar qe kam ken.

shendet e pare tanve
sh10

^f^l^o^r^i^

Primus registratum

pamje nga shkodra

Shkodra_016.sized.jpg

shkodra_10.jpg

shkodra_01.jpg

shkodra_38.jpg

shkodra_40.jpg

shkodra_12.jpg

shkodra_13.jpg
shikim te kendshem :thumbsup:

zog

Primus registratum

ja disa fotografi te bera nga Abstrakt (anetare e respektuar e forumit tone simpatik) keto dite ne shkoder, lezhe, tirane dhe rrugen midis tyre.

i keni KETU

rovena

Primus registratum

Ja dhe do foto te Shkodres qe i kam bere une, gjate pushimeve 2 mujore ne vendlindje.

1

Oliver/Andi

Forumium praecox

Ca po na delkan te dy hoxhat ne duet me njeni tjetrin /pf/images/graemlins/smile.gif apo sja nisin n'kulmin e xhiros, me tu knaq shpirti me i ni perzoten /pf/images/graemlins/laugh.gif se me muzik i shoqnojne kumonat e kishs ortodokse edhe t'fretnive q1 jan njaty afer /pf/images/graemlins/laugh.gif

bubuzheli

Primus registratum

Kush i ka vajzat shkodrane them se eshte me fat.Per ato qe i enderrojne them se prap jane me fat,kurse per ato te tretet(qe s'mund t'ia them emrin) me vjen shume keq.