FOTO – “Dëshmorët e Kombit” sot, nën portretet e martirëve katolikë

BeRaTsi_MiZeRje

Aktivist i AlbForumi
551.jpg


Tiranë - Bulevardi kryesor i Tiranës “Dëshmorët e Kombit” ka ofruar një pamje të pazakontë, mëngjesin e sotshëm për qytetarët e tij me ekspozitën “ajrore” të priftërinjve katolikë martirë, të vrarë nga diktatura..

Portretet e prifterinjve katolikë të vrarë nga diktatura, varur mbi rrugën kryesore nëpër të cilën do të kalojë makina e Papa Franceskut, mishërojnë edhe emrin që vetë ky bulevard mban.

Ekspozita “ajrore” e priftërinjve të vrarë për shkak të misionit dhe besimit të tyre të ndaluar, është pjesë e aktiviteteve të organizuara me rastin e vizitës së Papës më 21 shtator.

 

scadarsko

Locus omnem
Kot nuk thone politika asht kurve!vjen papa u shu Roma, thuhet n Shkodër. Ketoo imazhe kajn vendin ne nje mauzole i cili nuk xsiston askund n shqiperi.aty papa duhej te shkonte, ejo ti shikjoj prej n air ......
 
Top