Forumi Shkodran

ShkodraniNY

Primus registratum
Re: Forumi Shkodran

PERSHENDETJE TE GJITHEVE
E vleresoj shume inisiativen dhe deshiren e mire qe shfaqet per nje ndryshim te vendit tone.Pergezoj te gjithe ju per fjalet edukuese qe po shprehen.
Patjeter qe ka potenciale qe ne mund ti shfrytezojme,por edhe organizimi i tyre po na mungon mjaft.Ceshtje e ndryshimit te nje shoqerie fillon nga mbrenda dhe perfundon nga jashte.Perderisa nuk do te fillojme te ndryshojme vetveten nuk mundemi kurr te ndryshojme te tjeret.Prandaj them dhe mendoj qe problemi qendron tek te gjithe ne ,ne mbredesi tone -Zemra. Mos te harrojme parrullen : "Njeriu yni i ri" qe fatkeqesisht ia arriti qellimit dhe u krijua nje njeri pa ideal, pa shpirt .Nje shtet i vetem unik ne bote i shpallur ateist. Nje vend me marksit se vet Marksi. Po i permendi keto veti te shoqerise sone shqiptare sepse duhet te analizojme perpara se te sintetizojme.Fakti qe lind vrasja edhe ne familje vjen si pasoje e mos njohjes se Zoti mos pasjen frike nga askush.Nese ne ate periudhe nuk patem friken e Zotit por vetem te shtetit tashme qe kjo e fundit mungon atehere nuk ka mbetur frike tjeter.Tek nje shoqeri mund te ndikosh jo vetem me ligje por edhe me edukate-moral.Sepse po te ishte vetem ligji dhe jo bindja e individit atehere do te kishim ashtu sic edhe patem , vetem ligj ne kuptimin dhune - diktature.Te mos e ngaterrojme dhunen nga forca, sepse forca eshte nje pjese e drejtesise.Vertete ligji e ndalonte prostitucionin por ky ligj ne thellesine e shumices se njerezve nuk kishte zene vend plotesisht.Pra ishte i jashtem dhe jo i mbrendshem.Dhe ja dhe pasojet ku jane dhe qe po thellohen dita-dites.Une do te kisha propozuar qe le te analizojne situaten ku ndodhemi pastaj mund te dalin dhe me sakte dhe me paster rruget qe mund te na cojne ne ndreqjen e tyre .
Ju flm.

tushi

Valoris scriptorum

“Mjaft” shkodranëve, përfshihuni në lëvizje

Anila Dushi

SHKODËR- “Është e pamundur që nga Tirana të luftohet për zgjidhjen e problemeve që shqetësojnë Shkodrën. Por duhet që dhe ju të përfshiheni në reagimin qytetar ndaj padrejtësive që ju bëhen dhe të bëheni pjesë e lëvizjes sonë”. Kështu i është drejtuar studentëve të universitetit “Luigj Gurakuqi” drejtuesi i lëvizjes “Mjaft” Erion Veliaj, në një takim të zhvilluar dje. Qëllimi i këtij takimi ishte krijimi i një grupi koordinues aktivitetesh civile që do të trajnojnë Klubet Studentore që shtrihen në qytetet shqiptare ku ka universitete si Tirana, Shkodra, Vlora, Elbasani, Korça dhe Gjirokastra. Ndër misionet e trainerëve të rinj të “Mjaft” do të jetë edukimi i qytetarëve si të kontribuojnë me efektshmëri dhe në mënyrë konstruktive në procesin e vendimmarrjes si dhe në pajisjen me mjete për të mundësuar rritjen e presionit publik ndaj autoriteteve publike për çështje që i përkasin komunitetit.

DJ-Mondi

Primus registratum

Jam plotsisht dakor me ate qe thot tushi.
Por mor tush sa per dijeni Tirana nuk don me ja dit per qetetet e tjera edhe per problemet e ktyre qyteteve ose ma mir me than per Shqipfolsit??
Por ksaj i intereson qe te behet Qytet sa me i madh, edhe sa me i fuqishem ne ekonomi, kurse per te tjert nuk don me ja dit hiq si i thojn asaj fjals { kalova lumin t`dhesha pelen*??

DJ-Mondi

Primus registratum

Me falni mar se ktu u baka fjal per Forumin edhe jo per Shkodren, shpresoj se keni me me fal se jam pak dejshum.

tushi

Valoris scriptorum

Nji saktesim te vogel per ato gjana qe ti je dakort edhe une po ashtu .Ne te vertet vetem sa i kam kopju dhe asht nji mesazh qe drejtusi i levizjes MJAFT Erion Veliaj ju ka dhan te rinjve Shkodran.Me ate qa kam kuptu une kjo organizate sponsorizohet prej te huajve me qellim qe ti qoje prej gjumit shqiptaret.Pra mund ta quajme edhe shoqata Zilja.Kurse ajo per te cilen ban fjale ti asht pasoja edhe pse s'jam krejt dakort me menyren se si e ke shtjellu ti.Tirana qe thu ti e une kuptoj pushtetaret nuk asht se don me ja dit as per Tiranen po duke qene qendra jan te detyrum ta lustrojne te pakten sa per sy e faqe para te hujve.Nje thenie e famshme çdo popull meriton qeverine qe ka ne kry te cilen edhe po te mos dum na e kan njesh te tjeret.Deshira jeme asht qe te demostrojme me fakte qe edhe pse kemi kalu nje moment te keq tash po bejme perpjekje tju tregojme gjithe botes se nuk i meritojme padrejtesite qe na bahen.E te bashkohena ne levizjen qytetare kunder ktij poshterimi .Diçka per levizjen qytetare,mos ta ngaterrojne kush me ata gjoja qytetare qe mesin dite e nate tuj u anku per te ardhunit.Ksaj i thone me e njek ujkun ne gjurme te gomarit :lol: Qe perpara i kena meritu kto padrejtesi kjo s'ka dyshim se ajo indiferenca qe Ismail Kadare thot aty te Laakonti(mun ta lexosh te edhe nje poezi ) ka rrezik me plas edhe <monumentin prej mermeri>.Edhe pse reagimi qe shoh /pf/images/graemlins/frown.gif prap rri me shprese se do te bahet ma mire prej nesh .

DJ-Mondi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Craggy ReX:
[qb] Mendova te hape kete teme per te diskutuar te gjitha nevojat dhe kerkesat qe mund te jene te domosdoshme per mbare-vajtjen e ketij forum.
Ketu do te diskutojme per vlerat e forumit dhe per kritikat qe mund te behen apo lavderimet per punen e moderatoreve apo dhe thjesht antareve te forumit per nje forum sa me koerent dhe percues te vertete te vlerave te kultures Shkodrane.Kerkoj te ndikoj per mire ne mentalitetin shkodrane dhe te nxjerr ne pah potencialin e vertete te tij.

Tushi me fal po ke ngatrru tem naqe.
Kjo teme hapet per nje diskutim te shendoshe per etiken e vertete te kultures. [/qb]

DJ-Mondi

Primus registratum

[qb] Mendova te hape kete teme per te diskutuar te gjitha nevojat dhe kerkesat qe mund te jene te domosdoshme per mbare-vajtjen e ketij forum.
Ketu do te diskutojme per vlerat e forumit dhe per kritikat qe mund te behen apo lavderimet per punen e moderatoreve apo dhe thjesht antareve te forumit per nje forum sa me koerent dhe percues te vertete te vlerave te kultures Shkodrane.Kerkoj te ndikoj per mire ne mentalitetin shkodrane dhe te nxjerr ne pah potencialin e vertete te tij.
Kjo teme hapet per nje diskutim te shendoshe per etiken e vertete te kultures. [/qb]
Tushi me fal por, ke ngatrru tem naqe***.

DJ-Mondi

Primus registratum

Craggy Rex me qe paske hap kete tem desha me te ba nje pytje, pse asht mbyll kjo tem?

DJ-Mondi

Anëtar/e
Anetar/e # 3768

Shkruajtur më 26 Shkurt, 2004 23:44
--------------------------------------------------------------------------------
Deshta me marr disa mendime prej jush cfare do ishte me mir ne Shkoder nje kishe,xhami apo lulishte?
Ju lutem postoni vetem fjalen qe ju mendoni se asht e drejte p,r,sh.
Kisha?
Xhamija?
Lulishta?.
Edhe mas disa pergjigjesh do vazhdojm me komentet.

--------------------
fight for the right

--------------------------------------------------------------------------------
Postime: 52 | Nga: Angli | Regjistruar: Maj 2003 | IP: e Regjistruar |

DJ-Mondi

Anëtar/e
Anetar/e # 3768

Shkruajtur më 26 Shkurt, 2004 23:45
lulishta.

--------------------
fight for the right

Postime: 52 | Nga: Angli | Regjistruar: Maj 2003 | IP: e Regjistruar |

free-thinking
Anëtar/e
Anetar/e # 3171

Shkruajtur më 27 Shkurt, 2004 01:00
Sigurisht Kishat dhe Xhamiat.
Edhe mos hap keshtu temash ktu.
Postime: 74 | Regjistruar: Pri 2003 | IP: e Regjistruar |

genci

ShkoderZemer
Anetar/e # 42

Shkruajtur më 27 Shkurt, 2004 02:30
Ca eshte kjo teme.. ????????

Mbyllet

Kete tem e hapa se ne Shkoder lulishtet edhe rrugicat po na mushen me kisha e me xhamija edhe kisha qef me dit se cfar mendimit ken Shkodrant
per kete gja.

tushi

Valoris scriptorum

Po tash se ti mbyllin temat ty s'do me than se do t'ja xash edhe ti te tjereve(si kulumria).E kisha me qesh /pf/images/graemlins/laugh.gif .Nuk e di si te paska ndodh kjo pune se me te than te drejten une se kam qejf shume çensuren.Edhe me duket pak e çuditshme pse ta paskan myll.Se kam pas pershtypjen se ktu editimet jane minimale edhe e kam vleresu nje gja te tille.Te tan kan te drejte mu shpreh dihet pa ofendu te tjeret.Po ba me i marr me te mir edhe noshta ta hapin tham une. :shrug:

DJ-Mondi

Primus registratum

Tush ke shum te drejt naqe se un i kam do vjet jasht shtetit edhe i kam harru pak veset e shqiptarit....,se po pati gja n`dor nuk te len pa ta ba nji gja?
Ajo tem qe kam hap un nuk ka nej ofendim.
Hajt pra tush meqe po thu ti me i marr me te mir se ndoshta e hapin temen, po e baj prov i her lol.
Genci mar grup hajde ta pim i kafe i her.

westside

Primus registratum

Tush ta lejme kete pune krejt.Nuk i duhet kujt ky vend.
Isha ne shkoder dhe nejta nja dy jave.Udhetova naten dhe ne te hyre te tarovices mu duk vedi sikur po futesha me vetedije ne 'ferr'.
Si asht kja pun mar vllezen?
Per te dashur te ecje duhet te dishe notin sae per ndryshe ishe i vdekur ne shkoder.
Njerez te cartifiluar qe hadhakateshin neper klube.
Nje varferi eksteme.Per dy jave qe nejta njezet vete me kane kerkuar borxhe.
U interesova dhe tek universiteti per ato diskutimin qe do u organizoheshin,epo pasi pyeta nja dhjete profesora atehere diten te me japin info.Ne fakt u ndjeva mire aty tek universiteti,u ndjeva si i shtepise aty,se si funksiononte ai vend e dija vetem une dhe asnje tjeter,ata ishen me te huaj se une ne ate vend.
U takova me njerez qe mendimi i vetem ishte te iknin qe andej(edhe pse shume prej tyre kishte marrur negation ose sic e quanin espulso ne 2-3 shtete)dhe padashje u gjenda ne mes te bisedahs te ndryshme rreth shengenit se si ta merrnin dhe kush do tu a shiste.Dhe me e bukura eshte se i gjithi ai vend ishte i mbushur me shik-sa.SE cafre ruanin ose spiunonin une nuk e di por ngaqe kam studiuar normativat ushtarake arrita ti identifikoj dhe e konfirmova dyshimin tim.
Tani per sa i perket rinise,ajo force e brishte e shoqerise,te te them qe kishte nje te ardhme do te ishte te genjeja me teper veten se sa ju.

Prandaj miq te dashur per mu shkodra i ka la durt per kyt jet.Ne naj jet tjeter ndoshta,se thojne qe zoti ban mrekulli,do te shihim pakez drite!?!

tushi

Valoris scriptorum

[qb] Tush ta lejme kete pune krejt.Nuk i duhet kujt ky vend.
Isha ne shkoder dhe nejta nja dy jave.Udhetova naten dhe ne te hyre te tarovices mu duk vedi sikur po futesha me vetedije ne 'ferr'.
Si asht kja pun mar vllezen?
Per te dashur te ecje duhet te dishe notin sae per ndryshe ishe i vdekur ne shkoder.
Njerez te cartifiluar qe hadhakateshin neper klube.
Nje varferi eksteme.Per dy jave qe nejta njezet vete me kane kerkuar borxhe.
U interesova dhe tek universiteti per ato diskutimin qe do u organizoheshin,epo pasi pyeta nja dhjete profesora atehere diten te me japin info.Ne fakt u ndjeva mire aty tek universiteti,u ndjeva si i shtepise aty,se si funksiononte ai vend e dija vetem une dhe asnje tjeter,ata ishen me te huaj se une ne ate vend.
U takova me njerez qe mendimi i vetem ishte te iknin qe andej(edhe pse shume prej tyre kishte marrur negation ose sic e quanin espulso ne 2-3 shtete)dhe padashje u gjenda ne mes te bisedahs te ndryshme rreth shengenit se si ta merrnin dhe kush do tu a shiste.Dhe me e bukura eshte se i gjithi ai vend ishte i mbushur me shik-sa.SE cafre ruanin ose spiunonin une nuk e di por ngaqe kam studiuar normativat ushtarake arrita ti identifikoj dhe e konfirmova dyshimin tim.
Tani per sa i perket rinise,ajo force e brishte e shoqerise,te te them qe kishte nje te ardhme do te ishte te genjeja me teper veten se sa ju.

Prandaj miq te dashur per mu shkodra i ka la durt per kyt jet.Ne naj jet tjeter ndoshta,se thojne qe zoti ban mrekulli,do te shihim pakez drite!?! [/qb]
Craggy me tan at vrull si kishe marr shpejt u fike per njat te thash qe duket se ka kohe qe nuk kishe ken ne Shkoder.Kurse per ate qe thu me e lan ket muhabet nuk e ke keq se me fol edhe shume me vedin fillon e bahet njeri si i marre. :rolleyes: Po une jam i bindun se as ti nuk e kishe premen se nuk dukesh si flake kashte. Besoj se tash me kupton pse fokusohem ma shume ne ndryshimet rrenjsore se te tjerat.Te kuptoj shume mire per hallin qe ke pas se m'ka ndodh edhe mu.Mas 5 vjetesh mu kthy e mu tmerru njeri qysh se hin ne Lezhe e mos me fol per Torovicen etj te japin pershtypjen se je ne Bejrut.Kurse per ata shikasit asht normale ecim me parimin e Xhaxhit 1
nder 3 asht i tij.(ma i gjati).Kurse ka ana tjeter asht ky deshperim qe me ban ma te forte e ndoshta per disa koktula edhe te merzitshem.Nje karakteristike e jona si Shqiptare do te thosha asht se i marrim gjanat me shume vrull e pasion ndoshta teper ateher ne gjys te rruges ose ma heret na len shami e s'jena te zot me vazhdu ma.Mgjth une kam ma shume shprese se s'munem me than optimist as une s'shoh gja ne terezi.

Anglophile

Primus registratum

Si ka mundesi qe tesh qe e shihni se ka nevoje Shkodra per ju doni me e lane kete muhabet?! Te vecohet dhe te lihet mbas doret nje qytet nga nje qeveri e korruptuar me nje kryeminister kurvar vetem ne shQIperi ndodhe. Kjo gja qe po i ndodhe Shkodres asht e paimagjinushme, vetem sadami ka pas vecuar ato qytetet qe jane kene te populluara me kurde. Nga kjo gja qe po ndodh ne Shkoder jane te humbur te gjithe edhe perkrahesit e PS-se. Une mendoj se do te dalim shume ma te fituar sikur te bashkohen te gjithe qytetaret e Shkodres pa dalim bindjesh politike dhe ta rrezojne kete qeveri qe na ka vecuar nga qytetet e tjera sikur e kena rrezu ne '91 ose te kerkojme independence se kena plot te drejte, na kane drejtu boll njerez te korruptuar keta 13 vjet. Jepni vedit, shkoni ne Shkoder dhe bani propagande te organizoni popullin qe i ka shku thika ne palce dhe nuk duron ma. Mos i shkoni mrapa Berishes se ai asht figure e djegur sa qe e perdor edhe Nanoja per me ndej ne pushtet. Shkodra ka intelektual boll dhe do te ecim perpara. Zgjidhje tjera nuk shoh.

tushi

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga free-thinking:
[qb] Si ka mundesi qe tesh qe e shihni se ka nevoje Shkodra per ju doni me e lane kete muhabet?! Te vecohet dhe te lihet mbas doret nje qytet nga nje qeveri e korruptuar me nje kryeminister kurvar vetem ne shQIperi ndodhe. Kjo gja qe po i ndodhe Shkodres asht e paimagjinushme, vetem sadami ka pas vecuar ato qytetet qe jane kene te populluara me kurde. Nga kjo gja qe po ndodh ne Shkoder jane te humbur te gjithe edhe perkrahesit e PS-se. Une mendoj se do te dalim shume ma te fituar sikur te bashkohen te gjithe qytetaret e Shkodres pa dalim bindjesh politike dhe ta rrezojne kete qeveri qe na ka vecuar nga qytetet e tjera sikur e kena rrezu ne '91 ose te kerkojme independence se kena plot te drejte, na kane drejtu boll njerez te korruptuar keta 13 vjet. Jepni vedit, shkoni ne Shkoder dhe bani propagande te organizoni popullin qe i ka shku thika ne palce dhe nuk duron ma. Mos i shkoni mrapa Berishes se ai asht figure e djegur sa qe e perdor edhe Nanoja per me ndej ne pushtet. Shkodra ka intelektual boll dhe do te ecim perpara. Zgjidhje tjera nuk shoh. [/qb]
Nuk asht problemi se dona me e lan ket muhabet.Craggy vetem sa kishte psu nje shok nga vizita e tij ne Shkoder po tash po i kalon.Per fat te keq tana konstatimet qe ke ba jane te verteta bile ka edhe me shtu shume.Po nuk me pelqen kur fillon me fol ne veten e dyte shumes jepni vedit ,shkoni ,bani, organizoni. etj.Menjifjale si prifti bani si tham une po mos bani si baj une.Kurse per ate idene e Shkodres Republik me duket e parealizushme se si mund te pretendojme te bashkohemi me Europen kur dona me fillu me u da edhe me Shqiptaret.E kuptoj se duke u perfaqsu nga antishqiptare e sidomos antishkodran irriton secilin, po ne menyre te veçante ne kto raste duhet me nejt me kam ne tok.Une te tema Pse shkodranet po e braktisin Shkodren kam shpreh nji mendim se si ata qe i thone vedit intelektual dhe e done Shkodren mund te kontribuojne per te. mendimi jem per nje alternative
Mendoj se asht minimumi i detyrimit tone per te.Po problemi asht se jena ma te predispozum me tall be**n tan diten me marrina se sa me ja kushtu sadopak kohe edhe Na ishte njeher ShkodraJo se shume nuk e kane deshiren po thjesht mendojne si me mu si pa mu s'po lot noj rrol.E ishtu hiqe nji hiqe edhe nji tjeter met Wc pa leter. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Anglophile

Primus registratum

Tush, ne veten e dyte kam shkru per arsye se une nga ky pozicion qe jam nuk mund te baj as gjane ma te vogel per at vend. Aty kur thashe qe te kerkojme independence e bana tuj u nise nga fakti se Shkodra asht vendi i vetem ne Shqiperi i lanun mbas doret nga qeverit shqiptare edhe ca asht ma keq, Shqiperia asht delja e zeze e Europes dhe kjo vetem si pasoje e politikave te ndyra qe jane ndjeke dhe po ndjeken nga dy forcat krysore politike dhe qe perkrahen nga shumica e popullsise e shqiperise. Ne BE Shqiperia nuk futet deri ne 2020. E lexova postimin tand qe kishe ba te tema "Pse po e braktisin Shkodren" dhe me pelqeu idea per krijimin e organizatave politike me figura te reja, por nuk jam dakort qe keto organizata "kur te krijohen" te perfshihen ne opoziten e sotme, mjafton te shikjohet e kaluara qe ka pas kjo opozite. Jam i mendimit qe kto organizata kur te fitojne njefar eksperience, dhe po te krijojne nje parti politike ose ma shume edhe te fillojne perfaqesohen me kanditatet e tyre te shkolluar ne perendim neper zgjedhjet qe do te zhvillohen dhe sikur te propozojne per adoptimin e kushtetutes se pashkruar te Anglise ( 3 vendet ma te fuqishme dhe te industializuara ne bote e kane kushtetuten te adoptuar nga Anglia) per te mos ju lene shteg tipave karrerista te korruptuar qe te krijojne qeveri pa numer dhe te rrin vete gjithmone ne kry, besoj se do ta fitojne besimin ne popull dhe do te vine ne pushtet.

westside

Primus registratum

Ta dini vetem nje muhabet qe une kete teme e hapa me mendimin e mire qe ndryshimi qendron ne venat tona dhe qe kerkonte vetem qe dikush te prente dameret dhe te sakrifikohej duke hedhur drite ne rrugen e drejte.
Mendova se eksperienca ime si psikolog mund te shfaqte nje prospektive te re ne shumellojshmerine e mendimeve.
Mendova se mund te ringjallja ne ju ndjenjen e patriotizmit dhe atdhedashurise qe eshte zbehur.
Mendova qe ketij vend i mungonte vetem sensibilizimi sepse nuk e veja ne dyshim qe vullneti gjendej ne secilin prej nesh.
Mendoja qe i mungonte vetem slogani.

Sa mbrapa me mendimet e mija e?!

Kush kujtoj se jam une?Si ka mundesi qe kam harruar qe jam shqipetare?Si ka mundesi te kerkoj me teper prej vendit tim,sikur se njoh une ate?!
Vertete kjo quhet te fyesh vendin tend po ti kerkosh te harroje goten e rakise per ty ose me mire per te miren e tij?!

E cituar dhe me perpara ajo shprehja "cdo vend ka qeverine qe meriton" me ben te reflektoje nese ne vertete kemi nje qeveri?
Une nuk di as emrin e presidentit jo me ta njoh si shtet?!

KOt per tju pytur e ka lexur kush kushtetuten shqipetare?!Ju ka pelqyer?!
Me eshte dukur si nje liber humoristik.
Nuk di nese i kishte apo jo 40 faqe!!!
Po po shume konciz!!!!!!!

Djema ketu nuk po flitet me vetem per te qenurit shkodrane por per te qenurit shipertare!

E bukur kjo e shqipetare
cfare e don se po te pyesesh nje te huaj e njeh shqiperine,cuditen te thoni qe njohin albanine por jo shqiperine?!

Pra vend pa vend!
Rezultat i bukur,bravo shqipetareve qe kane ditur te ecen ne jete!!!

samanta

Primus registratum

Nje nder problemet me shqetesuese per mua eshte brezi i ri i "intelektualeve" shqiptare e ne vecanti i atij shkodran.Sic eshte permendur sot po dalin "mesuese" pa shkuar qofte edhe njehere ne oborrin e universitetit dhe pa hapur nje faqe libri.Ndonjeri mund te thote:po pse te marre jemi ne qe te studiojme e te na plase rrashta kur paret i kemi me teprice?
Ne fakt une s'jam e as kam qene ndonjehere aq e zonja per te bere moral,sepse une moralin e shoh vetem kur eshte pjese e praktikes personale dhe jo e fjaleve boshe e pa vlere.Mendoj per ata rrezikzi(femijet)qe mesojne me disa "buratine" qe i nxjerrin "kafshe" nga bankat e shkolles.Me kujtohet nje dite kur kishim seminar ne oren e letersise antike e profesori thote teper i idinjuar:-Si ka mundesi qe te mos e dime se nga i bie me shtepi patriotizmi kur femijet qe ne bankat e shkolles lexojne pjese leximi qe i kushtohen atdheut?
Une mendoj se aspak motivim.As ata qe shpjegojne e as ata qe "degjojne" s'jane te motivuar.Troc muhabeti se po zgjatem pak si teper eksperienca ime e shkurter si mesuese me ka tmerruar.Te jesh ne nje shkolle qyteti e te kesh ne klase te 8-te 3 nxenes qe jane analfabete kesaj i thone te kapesh koken ne grushta.E ardhmja e tyre dihet,por a dihet ajo e shume te tjereve qe eshte me se e ngjashme?!?!?
Ajo cka mungon me te vertete ne Shkodren tone te mjerueme prej injorantave eshte prania e "njerezve"qe kane inisiativen dhe pergatitjen e duhur per t'i thene cdo padrejtesie MJAFT.Si thuhet atje boll se s'duroj ma!Ka ardhe dita me ja hap syte njerezve e me i thane qe s'ke pse me duru ne kete gjendje qe je pa drita,pa uje,me diploma qe vlejne per me fshi *****.Ku jane keta njerez???????
Jane ata qe po studiojne ne shtetet e tjera.Doni ta ndryshoni Shkodren lerini fjalet e shkoni atje.Vetem ju mund te beni dicka :shrug:
--------------------
Nje dijetar ne mes te nje tufe injorantash behet me zi se ata

DJ-Mondi

Primus registratum

Samantha te carta shum jan fjalet e tuja se shum prej nesh i kena perjetu ato vitesh e shkolls, ma mir me than vitet e injorances!
Un do isha kurjoz me dit se cfar mendimit ken ato qe jan ne detyr, ato qe ne i japim voten,ato qe perfacsojn Shkodren?
Shkodrant e mjer atje e ken mendjen te Shkodra vendi ku ken lind, ku jan rrit, ku ken kalu vitet me te bukura te femijeris. Sot per sot nuk ja vlen me ndejt as nje ore ne Shkoder se shum prej nesh i dim kushtet qe jan atje.