forumi i grekve

Florus

Forumium maestatis
Re: forumi i grekve

jane vetem qen qe lehin kot, mundohen te kapen diku por me kot :smash: nuk pashe shume por mendoj se do regjistrohem me bo icik debat :devil:

SPORTELISTI

Primus registratum

c'fare bejne ata shajne?ke shajne more aman?thone qe i shari te shan.hapim edhe ne nje teme ku te kete sharje pa kufi edhe jemi ne rregull.e si erdhi puna te na shajne greket e serbet.pashe qe kishte edhe plot shqipetar aty ,do jene nga ata qe kane nderruar emerat.une do ju nis(atyre)nje te share alla shqipetare qe ta mbledhin mendjen nje here e mire.

Aramit

Primus registratum

O lale nuk eshte puna per te share, se ne kete menyre sa biem ne kurthin e tyre, puna eshte ti tregojme qe jane ata kafshet e barbaret, sepse ne flasim me argumenta e ne menyre civile.
Duhet nje rigorozitet shkencor dhe historik per te hedhur poshte shpifjet e tyre, ne menyre qe dhe te tjeret qe lexojnee te kuptojne se ku qendron e verteta.

Uran

Forumium praecox

jam aty duke kalle bethen grekeve (shkurtabiqave leshatuk) se serbet e paten s'oshte mete gjo prej tyre.
:thumbsup:

tola77

Primus registratum

Duhet lajmeruar Oroshi se ai eshte ekspert per politiken e jashteme dhe te brendeshme dhe me historine shqipetare por me titullin qe keni zgjedhur sma mer mendje se ndonje patriot futet te lexoje prandaj,nderoni titull se duhet te mbrojme atdheun nga sharjet.

OROSHI

Primus registratum

Tola,une nuk di te shkruaj Anglisht se do kisha deshire te madhe ti dhjesja ato halet e serbise dhe greqise,jan fut shqiptar qe dine anglisht dhe po u japin pergjigjen e merituar!! :thumbsup:

susana

Primus registratum

tani sapo e pashe ate faqe.me te vertete mu ngriten nervat nga arroganca dhe mendjelehtesia e tyre.me pelqyen mendimet e shqiptareve.u kishin dhene me te vertete hakun. :thumbsup:

Demetrio Scutari

Primus registratum

Nëse kuptoni italisht dhe dëshironi t'i lexoni budallalëqet më të mëdha në histori, ndërmjet të cilave, mjerisht, ka edhe shumë fyerje kundër shqiptarëve, duhet të shkoni në websajtin www.bulgaria-italia.com, zyrtarisht "një forum për miqësi midis Italisë dhe Bulgarisë", por praktikisht një vend i rezervuar për ekstremistët më të zjarrtë komunistë dhe fundamentalistë...

Fatmirësisht, e dimë se grekët dhe të gjithë popujt tjerë ortodoksë të Ballkanit i fyejnë vazhdimisht shiptarët... në kohën e luftës në Kosovë shumë nga ata u rreshtuan me serbët vetëm për antipati të pastër kundër shqiptarëve, pa duke e konsideruar aspak gjendjen reale...

Unë besoj se ata popuj, duke menduar kështu, demonstrojnë se nuk vlejnë asgjë...

LERTI

Primus registratum

PARA 2 DITESH ME PERJASHTUAN NGA KY FORUMI I GREKEVE ........ ME KANE PERJASHTUAR 5 HERE GJITHESEJ DHE TANI VENDOSA TE VI KETU ...............ATJE PO TE THOJE NJE GJEA ANTI-GREKE TE PERJASHTONIN PA PARALAJMERIM ............ BIR KUUUUURVASH GREKE ....
ME MIRE ESHTE TE MOS JUA VARESH ...... SI THOTE POPULLI "BUDALLAIT LIROI RRUGE" :tipsy: :smash: ME MIRE RRINI NE KETE FORUM ...........

genti

Primus registratum

me pelqyen pergjigjet e shqiptareve, ishin te gjitha te bazuara ne fakte dhe prova te pakundershtueshme dhe ishin te gjithe mendje-celur dhe nuk kishin te krahasuar me thirrjet histeriko-antishqiptare te fqinjeve tane qe po tregojne primitivitetin e tyre ne synimet qe kane.

Kont_Vrana

Primus registratum

Ky forum nuk eshte hapur tani por ka mbi 3 vjet qe egziston. Shume gjera jane folur, perfolur e injoruar. Asgje te re nuk na solle Arianit

Lenez

Primus registratum

Fillimisht postuar nga OROSHI:
[qb] Tola,une nuk di te shkruaj Anglisht se do kisha deshire te madhe ti dhjesja ato halet e serbise dhe greqise,jan fut shqiptar qe dine anglisht dhe po u japin pergjigjen e merituar!! :thumbsup: [/qb]
Oroshi meqenese ke deshire te futesh ne ate forum,per to treguar se kush jane,dhe si do te behen Shqiptaret,le te ndihmojme njeri tjetrin.
Me posto qyfyret e tua,dhe ti perkthej une dhe pastaj,ti postojme ne ate forume.
Nuk e leme Shqiperine,qe disa qelbanike,nga Greqia e Serbia,te na marin neper goje.
Have nice day.

Nadia81

Primus registratum

vajta te rregjistrohesha po kishte shume burokracira e lashe fare.Shqiptaret ne dy tema qe pashe kishin folur shume mire,kjo do te thote se ne zihemi vetem me njeri tjetrin ketu ne forum dhe vetem kur vjen puna per te share ndonje armik te perbashket biem dakort te gjithe.Shume mire e bejme,e meritojne :smash:
Konti_Vrana:Sa me kishte marre malli per kete personazh,me ka pelqyer shume kur kam lexuar rrethimet e krujes :goofy: