Formula kukamcefti

StormAngel

Primus registratum
Re: Formula kukamcefti

/pf/images/graemlins/smile.gif
Gezohem per ty,besoj qe ka qene fantazi kjo eksperience qe ke fituar. /pf/images/graemlins/wink.gif

Renea88

Primus registratum

me teper nuk mundet sepse duhet te kesh pare apo experience me te madhe po une e kam fillu ne moshe te madhe.....

Poseidon

Primus registratum

Hmm une te them te drejten nuk mbaj mend qe te kete qene Formula 1 eksituese me parakalime etj etj.
Qe nga vitet 80 me forcimin e MClaren formula 1 ka qene me teper boring sesa eshte sot. Fillimi i viteve '90 me williams qe edhe me i merzitshem. Nese do flitet per schumacher tjeter gje pastaj. Po besoj se eshte i vetmi qe i jep dicka F1.
Tjeter ke duhet te parakaloje dikush qe ne 11 gara te ketij viti ka fituar 10 /pf/images/graemlins/laugh.gif (te parakaloje veten me nje fjale /pf/images/graemlins/tongue.gif ) dhe ne garen qe nuk e mbaroi ishte ne vend te pare.
Cdo ekip dhe pilot synon drejt sigurise dhe dihet te parakalosh ne piste ka rreziqe per jeten si dhe demtime makinash qe rrisin buxhetin e ekipeve.
Ferrarri ate ka pike te forte ka nje makine qe rralle ka probleme dhe i jep mundesine te investoje me teper ne permiresimin e koheve.

StormAngel

Primus registratum

Edhe serish fitore e Shumaherit ne Hockenheim. /pf/images/graemlins/wink.gif
11 nga 12 /pf/images/graemlins/laugh.gif

Renea88

Primus registratum

dhe i fitore tjeter pa pas njeri perpara....sti bejsh <Kimit qe ju prish makina...

StormAngel

Primus registratum

Njeri ne Formula me te pafat se Kimmi nuk ka patur dhe nuk do te kete. /pf/images/graemlins/wink.gif

StormAngel

Primus registratum

Pas kater ditesh eshte edhe gara e madhe e Hungaroring,ndoshta ketu do ndryshoj dicka. /pf/images/graemlins/wink.gif