Forma qe kam plotesuar nuk eshte me e vlefshme!!!!

bizi

Forumium praecox
Forma qe kam plotesuar nuk eshte me e vlefshme!!!!

Eshte dicka qe me ndodh per te disaten here dhe gjithmone pasi harxhoj nja 30 min te mira duke shkruar. Nese biseden duhet me para t'a pregatisim ne ndonje file e me pas t'a hedhim ne forum thojeni t'a dime te pakten por sinqerisht me hipin ca nervat kur ate gje m'a thote ne fund pasi i kam dhene konfirmimin. E keqja fare pastaj eshte se duke bere "back" i gjithe shkrimi i meparshem ka humbur komplet.
Eshte shume e bezdishme dhe carje kaptine te rinishesh te gjithe shkrimin nga e para.
Mund te behet ndonje gje per kete apo thjesht te kryqezojme gishtat duke shpresua mos na ndodhi.

cacol

Forumium maestatis
Re: Forma qe kam plotesuar nuk eshte me e vlefshme

S'je i pari o mjeshtri i qofteve /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ne fakt ky eshte goxha problem. Nuk e di mire sa eshte koha limit per postimin e asaj qe shkruan, por besoj se nuk e kalon 15 minutshin /pf/images/graemlins/shrug.gif

Pasi me ndodhi nja 2 here dhe mua, fillova ti beja copy gjerave qe shkruaja... kjo eshte e vetmja zgjidhje!

ssssssss

Primus registratum

pun vk eshte paj zotin...pffff te cahet koka poshte dhe ajo larte /pf/images/graemlins/laugh.gif

Al-Punk

Still here

Normalisht nje session zgjat 20 Min! Megjithate forumi ruan dhe Cookie per te ruajtur te dhenat. Nuk e di kur te del si problem!

ssssssss

Primus registratum

/me pershnet mandin me 'THE SONG TO SAY GOODBYE' se mi paska vu si grup ne avatar "D

kurkushi

Primus registratum
Re: Forma qe kam plotesuar nuk eshte me e vlefshme!!!!

Edhe me keq se kjo me del mua...
Ju nuk jeni i identifikuar me thot...dhe çdo dy minuta me duhet te identifikohem dhe shkrimet shkojne...

Guest

Ndoshta duhet paguar per tu antaresuar ne kete "klub"

Guest

E keni gabim jam i regjistruar

Guest

Na çate trapin ju anonimet /pf/images/graemlins/laugh.gif

kurkushi

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Ndoshta duhet paguar per tu antaresuar ne kete "klub"

[/ QUOTE ]Po perse nuk na i tregojne parakushtet dhe çmimin per t`u regjistruar prap meqe nje here jam regjistruar pa pagese?

Al-Punk

Still here

Asnje lloj pagese nuk ka!
Duhet te krijoni nje llogari qe te keni mundesi te shkruani ne temat e forumit!

kurkushi

Primus registratum

[/ QUOTE ]More i/e uruar...
Po kjo qe une po shkruaj qe dy vite s`qenka nje Llogari apo qenkam anonim?
Nuk kam problem te identifikohem dhe te hyj ne forum por te postoj s`arrij me shume se 85 % te shkrimeve...
Ne çdo dy minuta me duhet te identifikohem...ky eshte problemi e jo llogaria!

Guest

ka mundesi te te vije prej kompjuterit tend. duhet ti pranosh cookit nga kjo faqe, shiko njehere tek naviguesi tend. ose perdor tjeter. ose fshiji cookiet dhe regjistroju perseri.

provo menjefjale se kur diçka e pazakonte te ndodh vetem ty, ka shume te ngjare faji te jete tendi (kopjuteri tend) dhe jo i forumit.

Mono

Forumium praecox

[/ QUOTE ]More i/e uruar...
Po kjo qe une po shkruaj qe dy vite s`qenka nje Llogari apo qenkam anonim?
Nuk kam problem te identifikohem dhe te hyj ne forum por te postoj s`arrij me shume se 85 % te shkrimeve...
Ne çdo dy minuta me duhet te identifikohem...ky eshte problemi e jo llogaria!

[/ QUOTE ]

Nuk ka problem me llogarine tende, po ka problem me Browserin tend. Provoje te lidhesh nga komshiu njehere dhe do e shohesh qe nuk ka faj AF.

Sidoqetejete, kontrollo nivelin e sigurise se Browserit. NEse e ke vendosur ne MAKSIMUM, nuk do te mund te ruhen dot te dhenat e identifikimit tend ne kompjuterin tend! (Si rrjedhim duhet te identifikohesh ne cdo faqe qe hap)

alinos

Forumium maestatis

Asgje nuk zgjidhe me kete veprim dhe ti e di shume mire. Si gjithnje preferon te fshish se sa te zgjidhesh probleme. Sa keq! Vepra jote u be me e madhe se ti dhe nuk je me ne gjendje ta mbash.

Me kaq po e mbyll kete pjese, sepse tashme s'me perket me!

kurkushi

Primus registratum

ka mundesi te te vije prej kompjuterit tend. duhet ti pranosh cookit nga kjo faqe, shiko njehere tek naviguesi tend. ose perdor tjeter. ose fshiji cookiet dhe regjistroju perseri.

provo menjefjale se kur diçka e pazakonte te ndodh vetem ty, ka shume te ngjare faji te jete tendi (kopjuteri tend) dhe jo i forumit.

[/ QUOTE ]As fshierja e Cooki-eve s`funkcionon...
Nuk dua te regjistrohem serish me nje Nick tjeter nga ky qe kam!

Al-Punk

Still here

Asgje nuk zgjidhe me kete veprim dhe ti e di shume mire. Si gjithnje preferon te fshish se sa te zgjidhesh probleme. Sa keq! Vepra jote u be me e madhe se ti dhe nuk je me ne gjendje ta mbash.

Me kaq po e mbyll kete pjese, sepse tashme s'me perket me!

[/ QUOTE ]

Kam pershtypjen se kishe ca kohe qe te ishte merzit forumi dhe e kerkoje kete gje vete! Beji nje analize!

Al-Punk

Still here

[/ QUOTE ]As fshierja e Cooki-eve s`funkcionon...
Nuk dua te regjistrohem serish me nje Nick tjeter nga ky qe kam!

[/ QUOTE ]

Nuk eshte ideja te fshish Cookiet! Eshte ideja te ruash Cookiet ne KOmpjuterin tend!
Duhet te ulesh nivelin e Sigurise tek Browseri (Internet Explorer apo Firefox). Kontrollo dhe mos ke ndonje firewall te instaluar qe te ben keto lojra.
Edhe ndryshimi i emrit nuk do te ndihmonte!

alinos

Forumium maestatis

ke shume te drejte. Une deshtova, pasi ti nuk kuptove asgje.