Forca Tomorri

soni black

Primus registratum
Forca Tomorri

:rockband:
Po ku jeni o beratsa
kaq poshte paskeni rene
sa keni harruar dhe skuadren
tuaj te zemres
me hipin nervat kokes kur shikoj ca kokepalare tiransa qe me zgerdhihen jo me dinamo me partizanra e ku di une me ca te tjera,po ju ku jeni more te uruar.Nejse kur te gjithe mendojne se ne kemi rene poshte ne atehere ngrihemi me te forte se kurre dhe bertasim ''Forca Tomorri''.
:rockband:

Re: Forca Tomorri

Po he mer Soni Black ku je se une ketu kam qene,kam tere kohen qe them forca TOMORRI,por kur nuk ke te tjere qe te therrasin mbrapa teje,sikur nuk tew behet me te shkruash.
Nejse mo,Forca Tomorri,dhe ishallah po hyjme ne kategori te pare ket vit.

Po he mer Soni Black ku je se une ketu kam qene,kam tere kohen qe them forca TOMORRI,por kur nuk ke te tjere qe te therrasin mbrapa teje,sikur nuk tew behet me te shkruash.
Nejse mo,Forca Tomorri,dhe ishallah po hyjme ne kategori te pare ket vit.

helibak mucogllava

Primus registratum

forza re forzaaaaaaaaaa po forza nje leshte :cry: aq behet peshku ne berat mo 300 gr.edhe ne aq e kemi takatin :cry: po he mo se do ngjitemi ne kategorin e par kam nej shok qe los me tomorin dhe kshu me tha qe kemi shance.hajt mo forza tommoRRiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :wub:

astrit

Primus registratum

Fillimisht postuar nga soni black:
[qb] :rockband:
Po ku jeni o beratsa
kaq poshte paskeni rene
sa keni harruar dhe skuadren
tuaj te zemres
me hipin nervat kokes kur shikoj ca kokepalare tiransa qe me zgerdhihen jo me dinamo me partizanra e ku di une me ca te tjera,po ju ku jeni more te uruar.Nejse kur te gjithe mendojne se ne kemi rene poshte ne atehere ngrihemi me te forte se kurre dhe bertasim ''Forca Tomorri''.
:rockband: [/qb]
Qenet qe lehin nuk te kafshojne prandaj le te llapin tiransit se e kane per zakon sidoqofte FOOOOOORRCAAAAAAAAA TOOOOOMMOOOOORRRRIII

soni black

Primus registratum

me behet zemra mal kur shikoj patriotet e mi te flasin keshtu me moral te larte.bravo bravo

images

Ec aty Tomorri!
Forza Tomorri!