''FOGRAFIA''

Megg

Carpe Diem
Ka njerez qe e kane pasion fotografine dhe bejne foto here pas here,pothuaj gjithe kohen,,une jam nje nga ato njerez qe e ka fixim fotografimin e casteve me te rendesishme ne jeten time,psh nqs bejme nje batute te bukur me shoqerine apo me nje nga pjesetaret e familjes une dua ta fotografoj,dhe ta mbaj kujtim,por me duket sikur po i iken vlera fotografise ne leter,dmth njerezit me pare duan qe menjehere fotot e tyre ti hedhin ne facebook apo ne twitter dhe jo ti bejne ne karton dhe ti mbajne ne nje bllok te vecante me kujtime te ndryshme.....
???He pra me thuaj qar mendon ti???
:p

Sweety el

Locus omnem
edhe une i kam qejf fotot,me pelqejne ti mbaj ne nje album jo ti reklamoj ne fbra ose te tjera faqe neti,dua ti kem vetem per vete dhe miqte dhe familjaret e mi.

bLuE IcE

"""""PLANETARE""""""
le une i kam qef fotot :) Po tu bej te tjerve, ose peisazhe :p skam qef te fotografohem, veç nqs se jane vertet momente shume te veçanta :)

Sindroma

lv sx sx
Une kam shume albume te mbushura plot me fotografi. Megjithate edhe nje aparat i mire digital duhet, me pare i skanonim fotografite dhe i ruanim ne hard-disk.

Sweety el

Locus omnem
23597711.jpg