floket

trebeshina

Primus registratum
floket

Njerit i kishin rene floket. I kishin mbetur vetem kater qime. I ndante ne mes te kokes, dy nga njera ane dhe dy ne tjetren. Pas ca kohesh i ra edhe nje. Tani i ndante nje nga nje dhe tjetren e linte ne mes. I ra edhe nje fije dhe ndarja u be dhe me e thjeshte. Nje nga nje ne secilen ane.
Nje dite kur u zgjua ne mengjez pa se i kishte rene dhe nje qime. Si u mendua nje cope here para pasqyres, tha me vete sot nuk po krihem fare.

Njeri qe e mbante veten per trim e kishte inat japrakun. Kishte hapur fjale se ai qe do t'ja zinte ne goje do ta vriste.
Nje dite nje miku i tij e ftoi per vizite ne shtepi dhe po i thoshte:
-Gruaja ime gatuan shume mire,-*i tha,-sidomos nje gjelle. Merr gjethet e hardhise dhe i zien, merr orizin dhe e kaverdis, merr...
Trimi nxori pistoleten dhe i thote: Mbeshtilli, mbeshtilli po ta mbajti.

trebeshina

Primus registratum
Re: floket

Nje burre kthehet me heret nga udhetimi ne shtepi dhe i bie deres. Gruaja ishte me komshiun ne shtrat dhe e trembur e fsheh ate ne dollap dhe vet bie ne shesh duke bertitur se kishte dhimbje zemre. Burri futet brenda ne shtepi dhe i alarmuar merr ne telefon spitalin per ndihme. Ne ate kohe djali i vogel vjen me vrap dhe i thote babait,se komshiu ishte fshehur ne dollap. Burri hap deren e dollapit dhe i thote komshiut: hajde me ndihmo te coje gruan ne makine se e kam semure pastaj vazhdo lojen me djalin.

trebeshina

Primus registratum
Re: floket

Nje djale do te martohej por nuk kishte bere kurre sex keshtu qe pyet babane si t'ja beje kur te martohet. Mos u shqeteso i thote babai, do te blejme dy radio dore dhe kur ti te jesh ne dhome me nusen une do te tregoje cfare te besh. Dhe keshtu pas dasmes djali shkoi ne dhome me nusen dhe shkoi ne banje te fliste me radion. He baba i thote cfare te beje? Zhvishi robat i thote babai zhvish dhe robat e tua. Djali shkoi ne dhome dhe i hoqi robat e tij dhe te nuses. Pas pak shkoi prape ne banje dhe pyet babane ne radio: Po tani cfare te beje? Puthe i thote babai. Djali shkon ne dhome dhe fillon te puth nusen. Nusja e kenaqur i thote vazhdo ashtu te lutem. Djali u ngrit prape shkon ne banje dhe i thote babait cfare te bej?. Tani erdhi koha i thote babai.Futi tek vendi ate qe ke dhe ti dhe une. Djali shkon me vrape ne dhome dhe i fut gruas radion.