FLM MANDI

THUG-LIFE

Primus registratum
FLM MANDI

me thene te drejten se di do doja te ma shpjegonte falkoise une se kuptuj .hmmmmmmmmmm ne qofte se nje person tregon forcen me mua une di shume rruge ta perdor ate sa per ofendime keni logset e falkos ti nxjerre ne qofte se eshte burr(megjithese une dyshoj).une se di po ky chat po behet per tu kaluar ne armiqesi qe qe nuk dua ta nis se nuk ja vlen ne qofte se ti me ben pyetje muase pse mi kane mbyllur linjatr atehere dhe ti qenke si puna ime .hahahahaha se besoj po me behet qefi qe arrite te me kontaktosh megjithate mendimin tim e ke gjithmone te tema e xhimitsepse me mua po veprohet ne menyre rraciste jo vetem falko po edhe adami qe do me me heq qafe ahahahahhahahahtani po dridhem . te lutem thuaji te mi heqin se jane pa arsye ne qofte se jo si dihet jeta eshte e gjate seshte kercenim se si di ti bej eshte e vertete)

xhim_kopsa

Primus registratum
Re: FLM MANDI

dhe ti THUG-LIFE pret verete qe keta nje dite te bukur te zgjohen nga gjumi,te dalin para pasqyres dhe te zbulojne qe kane karakter?!!!
keta nje rradhe te pare s'jane meshkuj por vajza gjimnazi biles biles as keshtu s'do ti cilesoja[sepse dhe femrat ne faze puberteti kane me shume karakter se keta..]..
keta sipas meje jane si ato lijanet ne xhungel.po te shpjegoj me mire:
lijanet jane bime qe rriten rreth e qark nje peme dhe vegjetojne po aty. thithin ujin nga rrenjet e pemes dhe marin driten qe rreh siperfaqene e pemes.nuk sherbejne per asgje[pervec spostimeve te tarzanit ne filmin e mirenjohur]..rrine aty dhe vegjetojne te gjorat lijane,dhe e bejne mbi kurrizin e pemes...
nejse.une te pakten shpresoj qe te kene nje fije mendimi aq sa per te kuptuar shembelltyren..dhe shpresoj qe nje nga keto lijanet nje dite te behet 'peme' ,te hedhi vete rrenje dhe te te japi nje pergjigje me karakter.e di qe po shpresoj shume por une kam qene gjithnje i mendimit qe mrekullite egzistojne..

THUG-LIFE

Primus registratum

mirembrema te gjitheve brenda ketyre 7 diteve mund te ndodhe qe mos te hyni me ne chat me falni seshte per fajin tim por te ketyre ketu qe me detyruan te bej kete gje qe sdesha ta bej nuk doja qe gjerat te arrinin ketu por emancipimi i mendjes se aop te len per te deshiruar te me falni qe do jua heq privilegjin por seshte per fajin tim kete ky chat e meriton . po i kujtoj falkos nje thenie amerikane (RUAJU PREJ ATYRE QE NUK KANE ASGJE PER TE HUMBUR) DHE UNE SKAM ASGJE CFAR HUMBAS vetem fitoj ndoshta me bejne aop tani po ju lajmeroj se ky chat brenda 7 diteve do hyje ne tilt dhe sdo figuroje me te faqja shqiperia (tempo ideterminato)te me ndjeni nuk doja por me detyruan

Guest

bah pa kuptim i her thu flm masanej thu po hjedhi posht serverin apo the web sitin ? /pf/images/graemlins/laugh.gif po chati eshte qef ma dhe jo te vish e te kercenosh ketu shnet e paqe vllai mua sme takon me fol por po shikoje me vemendje qe ne te gjitha temat i ke fjalt e mellaja ti ne Itali jje ? nejse ciao dhe ja kalosh mire

I

insane

Guest

nejse 18+7 mduket se bojn 26, sot data 2 nentor,
sikur snodhi apokalipsi, gjalle qekena.

Thugo- le nom...

xhaxhi_eli

Primus registratum

Code:
public class MbylljeTeme{