Fjalor i ri Gjermanisht -> Shqip

Tango

Primus registratum

Hi të gjithëve,

Une jam i ri në këtë forum, por meqë mu dha mundësia për të bërë një reklame po e shfrytëzoj këtë moment. Në faqen e ndërtuar nga unë (Tango), gjendet kohët e fundit fjalori më i mirë Gjermanisht -> Shqip (si dhe në të ardhmen do të futen edhe në gjuhët e tjera Anglisht, Frengjisht, Italisht te cilat ndodhen momentalisht në punim e sipër) i cili përmban afro 55.000 fjalë, si dhe shembuj ku illustrojnë fjatët në të dyja gjuhët. Mos humbni kohë vistojeni këtë faqe tek adresa e internet-it index e cila ju jep mundësin për të download (zbritur) programin në kompjuterin tuaj. 10 ditë gradis (badihava). Një design e shkëlqyer.

Megjithatë ky program është futur në 1749 Makina-Kërkimi-Interneti (MKI).

Ju përshëndet
Tango

engjelli

Forumium praecox
Re: Fjalor i ri Gjermanisht -> Shqip

do ishte mire te ishte me program... se nga interneti seshte gje... e kam fjalen sdua te futem ne internet vetem per te kerkuar nje fjale /pf/images/graemlins/smile.gif

Tango

Primus registratum

Fjalori Anglisht -> Shqip eshte ne perpunim e siper (design eshte bere, ne kete kohe po i jepen fjalet ne database) i cili eshte planifikur te arrij shumen e fjaleve deri ne 45.000 dhe rreth 50.000 shembuj (shpjegime te fjaleve te dhena)

Tango
www.nonstoptranslator.de

Sulo_Kapedani

Primus registratum

Vimar vllai.
Ai fjalori.zip nuk punon ose te pakten tek une nxjer library.dll failed.
Shendet.

Sulo_Kapedani

Primus registratum

Une kam XP profesional.
Me duket se kam zbritur vetem nje ... do e verifikoj tani..

Sulo_Kapedani

Primus registratum

Tango une po flisja per fjalorin anglisht-shqip te VIMAR e jo ate gjemanisht qe ke ti ok ?
Shendet.

Tango

Primus registratum

Me fal RReBBeLii kisha ngaterruar pyetjen e bere.

M

mertan

Guest

Hi të gjithëve,

Une jam i ri në këtë forum, por meqë mu dha mundësia për të bërë një reklame po e shfrytëzoj këtë moment. Në faqen e ndërtuar nga unë (Tango(si dhe në të ardhmen do të futen edhe në gjuhët e tjera Anglisht, Frengjisht, Italisht te cilat ndodhen momentalisht në punim e sipër) i cili përmban afro 55.000 fjalë, si dhe shembuj ku illustrojnë fjatët në të dyja gjuhët. Mos humbni kohë vistojeni këtë faqe tek adresa e internet-it index e cila ju jep mundësin për të download (zbritur) programin në kompjuterin tuaj. 10 ditë gradis (badihava). Një design e shkëlqyer.

Ju përshëndet
Tango

R

rrezarta

Guest

Hi të gjithëve,

Une jam i ri në këtë forum, por meqë mu dha mundësia për të bërë një reklame po e shfrytëzoj këtë moment. Në faqen e ndërtuar nga unë (Tango), gjendet kohët e fundit fjalori më i mirë Gjermanisht -> Shqip (si dhe në të ardhmen do të futen edhe në gjuhët e tjera Anglisht, Frengjisht, Italisht te cilat ndodhen momentalisht në punim e sipër) i cili përmban afro 55.000 fjalë, si dhe shembuj ku illustrojnë fjatët në të dyja gjuhët. Mos humbni kohë vistojeni këtë faqe tek adresa e internet-it index e cila ju jep mundësin për të download (zbritur) programin në kompjuterin tuaj. 10 ditë gradis (badihava). Një design e shkëlqyer.

Ju përshëndet
Tango

A

adem

Guest

Hi të gjithëve,

Ju përshëndet
Tango