Fjale me shume sheqer dhe kalori :)

Diavolessa

Valoris scriptorum
Re: Fjale me shume sheqer dhe kalori :)

Ja ..Jam ketu..Ne kete nate te akullt..
Te shoh.
Flet.
Degjoj.
Ketu ne.... Thith lehtesisht profumin e lekures tende.
Shprish floket e mija... Prek..
Duart..qafen...buzet .... gjoksin....
Ndjehen vetem tingujt e embel te psheretimave....
Nata fillon te behet me e ngrohte se ditet diellit te gushtit...

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Poseidon:
[qb] Si llokum me arra me je.. :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Dom me i ba njerezit 100 Kilesh /pf/images/graemlins/laugh.gif a si /pf/images/graemlins/tongue.gif

Do menyren me efektive per t'ja bere qejfin 99.8% te femrave? Thuaj te meposhtmen :

Qenke dobesuar! Mireeeeeeeee goxha mireeeeeeee...

Edhe nese femra ne fjale nuk ka qene kurre me teper se 45 kg, perdorimi i fjaleve te mesiperme te garanton minimumi nje buzeqeshje. :devil:

Florus

Forumium maestatis

Nelk@ sa qeke dobsu mi :eek: ne krahasim me heren e fundit kur te kam pa je :thumbsup: marshallah tuj tuj /pf/images/graemlins/laugh.gif

zog

Primus registratum

nji fial me shium shiqer dhe kaliori osht qio; DYFELÇ'EFENI /pf/images/graemlins/laugh.gif

ja rekomandoj topes per librin e ri, s'besoj se i ka shku menia.

ae_aa

Primus registratum

Do merrja Diellin ta beja unaz per ty
Do merrja Henen ta beja veth per ty
Do merrja yjet ti beja varse per ty
.......Ather do ma japesh ape te shkaterroj gjith universin!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil:

ae_aa

Primus registratum

Syte e tu jan aq te bukur sa nuk ja ndajn dot shikimin njeri-tjetrit...... :kiss:

bebi

Primus registratum

si dreqin e kisha harru ket temen?
nejse. ti ma kujtove.

Dolores

Primus registratum

So many options ...so freaking little time....... /pf/images/graemlins/laugh.gif

doktoresha

Primus registratum

E*
me ben te ndjehem e llastuar me kaq shume perkedhelje te kujdesshme qe me ben..

ladouce2005

Primus registratum

-bo bo sa vone, ngelem ne telefon...hajde ikim tani. Naten shpirt. Te dua shume
-Sa shume?
-Sa qielli...por qielli i nates, se eshte me i madh se ai i dites :wub:
-IMEL :kiss:

Vals

Primus registratum

You complete me! /pf/images/graemlins/laugh.gif Sooo cheesy!

marina s.

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

embelsia e fytyres tend po me vel e dashur! /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
E dashur!
Qe kur ti je larguar ne zemren time eshte krijuar nje boshllek i madh si gropa e Hajdin Sejdise. E shnderrova kete boshllek brenda meje ne nje pishine te mbushur me konjak "Skenderbeu" Original por perseri kudo para meje qendron ti... - Po deshe leviz pak djathtas se jam tu pa Tomi e Xherrin.
Me flake tutje gjithe neveri porsi nje "Pampers Ultra" i perdorur disa here dhe ja ku jam ketu, ne erresiren e vetmise sime duke menduar: "Ah qeveri e poshter edhe sot na le pa drita..."
Dashuria jote ishte e paster, e sinqerte si dashuria e Romit dhe Zhulit, por edhe e brishte si ato kioskat pa leje qe duam sduam ne nje dite policia ndertimore do ti shkatarroje dhe do ne na leje perseri pa pune, vetem me asistence.

E more dashurine time si nje Amita 40 lekshe, i thithe lengun dhe pastaj e hodhe perdhe duke e shkelur me force: "bum!" pelciti ajo ashtu si kercet kallashi i Tanit te Bukurijes ne ores 2 te nates.
Shoh kete dhome te trishtuar ku gjithçka e ndjen mungesen tende: mobiljet jane plot me pluhura, lavamani plot me pjata te pista, portofoli plot me leke...
Ne sfond nje kenge melanalkoolike "ça ta bo gruja; s'ta bo as Perenia!" e kenduar nga Bujar Qamili, ndersa mua me duket sikur degjoj zerin tend qe me therret si dikur: "Patellxhani im i mbushur!" dhe une i humbur ne kujtime te pergjigjem me embelsi: "fasulja ime pllaqi!"

Djalli ta haje ( i befte mire!)! - Nuk je e vetmja femer ne kete bote. Ka te tjera sa te duash... por asnjera nuk eshte si ty. Asnjera nuk eshte e zonja ta djege gjellen tre here rresht brenda nje dite, asnjera nuk eshte e zonja si ty te me godase me shapke ne koke qe nga ballkoni i katit te katert, asnje tjeter nuk do me beje pyetje inteligjente si ato te tuat: I dashur, Kesulkuqja eshte nje vajze me floket e lyera me kena, apo nje prezervativ i extremit te majte???"

...sot sme mbetet gje tjeter vecse te ulem diku, me nje birre Tirana ne dore, dhe pas nje grogesime te gjate dhe te trishtuar te them: "c'est la vie!"

Autori:Ku ta di une...bota ka plot te deshperuar si puna e ketij /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

cool! /pf/images/graemlins/thumbsup.gif
wow /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

abs

nuk e di...

<font color="pink"> Ia ke kref steqet sot zogut t'babes?
ma qit icik n'telefon perbindshin e vogel...
</font>

Ndersa keto rreshta do i quaja qetsisht "melodi e nje simfonie" /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/cooli.gif

Sa bukur eshte te mesosh qe ka dhe keshtu... /pf/images/graemlins/smile.gif