Fjala e fundit!

armir hallaci

Primus registratum
Fjala e fundit!

Nese e ndjen qe se dashuron me te dashuren tende dhe deshiron te ndahesh cila eshte fjala e fundit qe i thua?

<span style="font-style: italic">Shenim i moderatores:Kam peshtypjen se kjo tema do marre drejtim jo te mire, fjala e fundit mund te jete edhe me e keqja qe ke nxjerre nga goja, kur jemi duke (u) braktisur dicka, kemi trysni te tilla dhe gjakra te erreta ne tru qe bejne te themi edhe te pamenduarat.Shpresoj qe tema te kete nje fare zhvillimi edhe pse dyshoj.</span>

London_GirL

Primus registratum
Re: Fjala e fundit!

kjo teme pak si e veshtire per tu pergjigjjur
un do ti thoja

am so sorryyyyyyyyyy qe mbaroj keshtu
dhe do ja thoja aresyet se perse

do ti thoja nese don qe te mbesim miq do me pelqente

eros111

Primus registratum

une do t'i thoja:
ne fillim me verte qe me pelqeje dhe shpresoja qe nga lidhja jone te vinte dicka me shume, por tani e shoh qe jemi akoma ne ate fazen e fillimit, gje qe do te thote se nuk ka funksionuar, ose te pakten per jo per mua...
pastaj per ta bere te ndihet sadopak me mire do t'i thoja : shpresoj se do me flasesh ne rruge po te me shohesh...nje te qeshme, nje te puthur te faqja dhe shko gjuj prape &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

bLuE IcE

"""""PLANETARE""""""

e faktikisht kjo duhet te ruhet!qe ndarja mos jete e hidhur,po te mbizotroje te pakten nje respekti i vogel!dhe pse jo nje shoqeri...qe mund te funksionoje me mire sesa beri dashuria!

Leandra

Primus registratum

Sia thashe kurre me goje, s;kisha guxim. Keshtu qe mora nje leter ku nder te tjera thoshte:
&quot;me vjen keq qe dashuria ka filluar te shterohet me kohe, dhe nuk kisha guxim ta thosha. Te kam dashur vertete dhe gjithmone do te te dua si shok por jo ne ate menyre qe dy njerez te dashuruar duan njeri-tjetrin. Me vjen shume shume keq qe une nuk te dashuroj me si perpare, me vjen keq qe po thyej zemren, besoje dhe une po e vuaj sa dhe ti.&quot;

bolonjezja

Primus registratum

dua nje tjeter....TROC!
shrug.gif

bolonjezja

Primus registratum

me pelen te jem e sinqerte ne jete.... &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/cool.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/cool.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Florus

Forumium maestatis

Edhe mua me pelqen te jem i sinqerte por kaq troc nuk do e thoja kurre se me duket se do e vrisja shume tjetren
eusa_angel.gif

ae_aa

Primus registratum

degjo.....eeee......ku eshte dialogu yne i fundit......ka nje tjeter midis nesh......me vjen keq....! (nevermine) :rockband:

emona xhavara

Primus registratum

mendoj se nuk ka ndonje shprehje te vecante,por me mire do te ishte sikur te thuash te verteten sado e hidhur te jete ajo.une per vete do veproja keshtu.s'do mund te jetoja me ndergjegje te piste.

assassino26

Primus registratum

KA nevoje robi i here ne jave me nejt 24 ore vetem fare &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; Po snejti dot 1 here ne jave,1 here ne vit 2 muj

London_GirL

Primus registratum

me pas burrin si puna e peshkatarit qe dashka me nejt vetem per 24 ore
are you really going to do me that favour
ahahaahha

assassino26

Primus registratum

e shef qe s'del keq edhe ti &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;